Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Wujas
Wujas
PlusLiga Kobiet/PlusLiga
MKS Dąbrowa Górnicza - Aluprof Bielsko-Biała typ 2 kurs 1.50

Pamapol Wieluń - Jastrzębski Węgiel typ 2 kurs 1.20

AKO:1.80 Unibet stawka: 8j.

Co do spotkania kobiet to myślę,że trudy rywalizacji z Asystelem uwidocznią się właśnie w tym spotkaniu i korzystając z wg mnie atrakcyjnego kursu na Bielsko będziemy świadkami w miarę łatwego zwycięstwa przyjezdnych.
Jastrzębie po sukcesie w Pucharze Polski troszeczkę obniżyło loty przegrywając dwa kolejne spotkania. Myślę ,że czas najwyższy na zwycięstwo i zrewanżowanie się Pamapolowi za urwanie punktu w pierwszej rundzie. Wieluń swoje już ugrał w poprzedniej kolejce.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Darwin,

nie sadzisz ze Bielsko powinno to wygrac 3:1 a nawet 3:0 mozliwe?

Wujas
Wujas
Originally Posted by kazow
Darwin,

nie sadzisz ze Bielsko powinno to wygrac 3:1 a nawet 3:0 mozliwe?

kazow osobiście pograłem też Bielsko -1,5 seta delikatnie za 2j.
Szczerze mówiąc to nie spodziewam się innego wyniku niż 3-0, 3-1 dla przyjezdnych. Zwycięstwo nad Muszynianką a teraz nad Bielskiem ? Nic dwa razy się nie zdarza i myślę, że tym razem też się nie zdarzy. Miejmy na uwadze także spotkania z Novarą, które na pewno jakiś wysiłek fizyczny i psychiczny musiały kosztować. Na koniec dodam, że to tylko sport i trzeba być przygotowanym na wszystko smile

D
dd Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Bez przesady, Dąbrowa ma aż 5 dni przerwy od meczu z Novarra a przecież zbytnio się nie zmęczyły tymi trzema krótkimi setami, w dodatku wcześniej miały jeszcze tydzień przerwy.
Nic dwa razy się nie zdarza ? jakoś Dąbrowa rozbiła Muszyne u siebie a potem jeszcze wygrała na wyjeździe...
I jeszcze Barańska nie wiadomo do końca czy zagra.
Jak dla mnie tak niski kurs nie jest warty gry.

Wujas
Wujas
PlusLiga Kobiet

Organika Łódź - Centrostal Bydgoszcz(+2,5seta) typ 2 kurs 1.60
Unibet stawka:9j.

Organika Łódź - Centrostal Bydgoszcz(+1,5seta) typ 2 kurs 2.40
Unibet stawka:2j.

Kursy wystawione na to spotkanie z pewnością nie odzwierciedlają szans Centrostalu na zdobycie setów i punktów w tym meczu. W tym sezonie Bydgoszcz gra poniżej oczekiwań , dopiero 8. miejsce w aktualnej tabeli dla osoby nie interesującej się siatkówką wskazywałoby jednoznacznie na łatwe punkty Łodzi w poniedziałkowy wieczór. Na uwagę zasługuje fakt, że Organika gra we własnej hali zdecydowanie gorzej niż na wyjeździe. Każda drużyna oprócz Żukowa o którym nawet nie warto wspominać zdobywała w Łodzi przynajmniej jednego seta więc myślę, że Centrostal także stać na urwanie seta a także na zdobycz punktową. Łódź zajmuje bezpieczne czwarte miejsce z małymi szansami na awans a także na obniżenie pozycji w tabeli dlatego myślę, że mobilizacja i waleczność będzie atutem przyjezdnych.

Pozdrawiam.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to raczej do tematu ślicznotki smile swoją drogą jakbym nie poszukał nie wiedziałbym, że to Barańska laugh na co komu takie foty skoro bije photoshop, że aż boli..

M
journeyman
journeyman
M Offline
Witam,
Cichutko dziś przed pierwszym meczem tej kolejki u naszych Pań co to niektóre rozbierają się w poczytnych magazynach:).
PIŁA - DĄBROWA G.
Piła walczy o życie a konkretnie o utrzymanie się w ósemce co gwarantuje pozostanie w lidze. Rywalki posiadające taką samą ilość punktów raczej w tej kolejce nie powiększą swojej zdobyczy pkt. ( Gwardia gra na wyj. z Bielskiem a B-stok z Muszyną).
Tylko czy Piła jest w stanie powalczyć z będącą w formie Dąbrową ... śmiem twierdzić że nie i dlatego proponuję zagranie czegoś takiego
PIŁA - DĄBROWA GÓRNICZA (-1,5 SETA) typ 2 kurs 1,85 Unibet

Pozdrawiam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Set dla AZS-u przepadł bo się spóźniłem ale set dla IMPELU wygląda też dobrze. Aluprof mocniej trenuje, żeby na play-offy była forma max, widać to było w spotkaniach ligowych gdzie ostatnie pojedynki to wygrane po TB. Dodam też, że ostatnie 3-0 w lidze to 9 kolejka z Gedanią. Po 2,55 warto bo IMPEL walczy jeszcze o jak najlepszą lokatę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poniewaz ostatnia kolejka u kobiet wiec chodzi mi po głowie taki dubelek.

- mecz Pila - Bialystok jest dla gosci meczem o zycie który poprostu "muszą" wygrac.
Trener Pilanek cos tam przebakuje ze beda grac na maxa ale co ma powiedziec a wiadomo ze jak sie gra o pietruszke to ciezko o motywacje.
Reasumując widze tutaj wygrana gosci.

- mecz Muszyna - Mielec jest do gosci meczem o polepszenie pozycji w play offach lub meczem o zycie.
Zakładając ze Białystok wygrywa z Piłą to Mielec musi też spotkanie wygrac zeby byc pewnym gry w Play offach.
Trener Muszyny deklaruje wystawienie składu rezerwowego gdyż maja w tygodniu mecz PP.

Ja osobiscie gram dubelek Białystok+Mielec wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Czy Piła ma szansę przeskoczyć Budowlanych przy zwycięstwie za 3 punkty i jednoczesnej porażce zawodniczek z Łodzi?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Kenny
Czy Piła ma szansę przeskoczyć Budowlanych przy zwycięstwie za 3 punkty i jednoczesnej porażce zawodniczek z Łodzi?

nie

Marat Safin
Marat Safin
Cz mi się wydaje czy wynik 3-2 dla Centrostalu jutro urządza obie ekipy?

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by Bullet
Nie wydaje Cie sie, taka jest prawda.

Gospodynie awansuja na miejsce 6 - omijajac w pierwszej rundzie PO 2 najlepsze zespoly ligi (Bielsko i Muszyne), a zespol z Wroclawia zdobywajac 1pkt awansuje spokojnie do PO, utrzyma sie.
Warto zagrac ten wynik 3:2 w fortunie @4.8 w innych bukach nie widzialem dw.

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Cendruś
Originally Posted by Bullet
Nie wydaje Cie sie, taka jest prawda.

Gospodynie awansuja na miejsce 6 - omijajac w pierwszej rundzie PO 2 najlepsze zespoly ligi (Bielsko i Muszyne), a zespol z Wroclawia zdobywajac 1pkt awansuje spokojnie do PO, utrzyma sie.
Warto zagrac ten wynik 3:2 w fortunie @4.8 w innych bukach nie widzialem dw.

Tak właśnie myślałem, ale wolałem żeby ktoś kompetentny (np TY smile ) mnie utwierdził. Dzieki za opd. i oczywiście gram smile

M
member
member
M Offline
Aktualnie jest:

Bydogoszcz 21
Mielec 21
Wroclaw 20

Przy 3-2 dla Bydgoszczy bedziemy mieli:

Bydgoszcz 23
Mielec i Wroclaw po 21

A Mielec dwukrotnie wygral w tym sezonie z Wroclawiem, wiec czemu mialby byc nizej przy takim wyniku?
Prosze o wyprowadzenie z bledu w razie czego.

Pozdrawiam

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Wg regulaminu o kolejności decyduje:
§ 15

1. Kolejność zespołów po każdej kolejce rozgrywek (tabela), ustalana jest według liczby zdobytych punktów meczowych.
2. W przypadku równej liczby punktów meczowych, o wyższym miejscu w tabeli decyduje:
a/ lepszy ( wyższy) stosunek setów zdobytych do straconych,
b/ lepszy ( wyższy) stosunek „małych” punktów zdobytych do „małych” punktów straconych,
dopiero później h2h:
3. Jeżeli mimo zastosowania reguł, określonych w ust.1i 2 nadal nie można ustalić kolejności drużyn wówczas o wyższej pozycji w tabeli decydują mecze pomiędzy zainteresowanymi drużynami.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Przy tej samej ilości punktów o kolejności w tabeli decyduje kolejno:
1) stosunek setów
2) stosunek małych punktów
3) pojedynki między zainteresowanymi drużynami

Także Wrocław i Mielec musiałyby mieć tyle samo pkt, taki sam stosunek setów, taki sam stosunek małych pkt, żeby ich bezpośrednie mecze się liczyły.

R
old hand
old hand
R Offline
hmm przy wyniku 3-2 dla bydgoszczy

Mielec 21 pt 29-39 sety -20male pt
Gwardia 21pt 34-44 sety małe pt na teraz -97

wiec nie wiem czy liczy sie współczynnik setów czy stosunek setow wygranych do przegranych.Jesli to drugie to przeciez mielec ma duzo lepszy bilans malych pt i zajmuje 8 miejsce!

Co innego wynik 2-3 dajece bydzi miejsce 7 a gwardystkom 8.

M
member
member
M Offline
Przy 3-2 dla Bydgoszczy rzeczywiscie 6. Bydgoszcz 8. Wroclaw

Gwardia 34-44 0,77
Mielec 29-39 0,74

Strona 5 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, Sensei, betowiec, burbon), 1,802 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,712
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025