|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
To może pójść na jakąś dobrą polską kuchnię a skoro tylu palaczy jest wśród nas to później po drodze wstąpić na Nowym Świecie na fajki wodne i każdy sobie zapali jakiś tytoń o smaku jabłkowym czy bananowym?  Fajnie żeby Tyson do nas dołączył.  W Singapurze brakuje na Św. Patryka kogoś mocnego co by mógł 2 pinty walnąć w 15 sekund - jeśli to zrobi to browary są gratis. 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
A Ty Conrad wolny od tytoniu, jesli dobrze pamietam?  2 pinty w 15 sek., ale ktore pinty?  Imperialna, amerykanska mokra czy amerykanska sucha? 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Hanele palisz ? bo ja już od dawna , nie  zaczynam szukać sojusznika wśród niepalacych 
|
|
|
|
|
|
|
PG, ja tak, ale sheeshę o każdej porze dnia i nocy chętnie zapalę.  Z pintami to zapewne imperialna, pomniejszona o "marżę barmana" pewnie. 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Hanele palisz ? bo ja już od dawna , nie  zaczynam szukać sojusznika wśród niepalacych  zgłaszam się na ochotnika 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Na 100% bedą więc na razie 1.Conrad 2.Amk 3.ELDO 4.Polskignom 5.Agassi ......... na razie żydzi się chyba przestraszyli tego zlotu , bo zaden z nich się nie zadeklarował na przyjazd , więcej odwagi bracia starsi w wierze 
|
|
|
|
|
|
|
A pisałem że Tyson to być może żyd a nie czarnuch.  Tyson, weź dołącz do nas to konkretnie poimprezujemy. 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
A pisałem że Tyson to być może żyd a nie czarnuch.  Tyson, weź dołącz do nas to konkretnie poimprezujemy.  Tyson zamiast ciągle linkować semickie gazety  wypij z nami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A pisałem że Tyson to być może żyd a nie czarnuch.  Wszystko jedno, niech tylko Tyson wbije. Na zydzie pocwiczymy nasz, wyssany z mlekiem matki, antysemityzm, na czarnuchu, odziedziczony po przodkach rasizm  Juz widze mine Najwiekszej Cioty Forumowej, gdy to czyta 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
[email] http://www.rp.pl/artykul/447003.html[/email] ] celne  Ziemkiewicz rozumie mechanizmy , ale jemu łatwiej sam służy oligarchii
|
|
|
|
|
|
|
Juz widze mine Najwiekszej Cioty Forumowej, gdy to czyta  No jeśli Nirtz by do nas dołączył to byłby komplet.  Dawaj Tomek, 2-dniowa przerwa w słuchaniu radyjka Ci dobrze zrobi. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz widze mine Najwiekszej Cioty Forumowej, gdy to czyta  No jeśli Nirtz by do nas dołączył to byłby komplet.  Dawaj Tomek, 2-dniowa przerwa w słuchaniu radyjka Ci dobrze zrobi.  Rety, Conrad, nie mialem na mysli Nirtza  NCF to ktos inny, nigdy bym nie smial porownywac Nirtza z tym typem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jeśli Nirtz by do nas dołączył to byłby komplet.  Dawaj Tomek, 2-dniowa przerwa w słuchaniu radyjka Ci dobrze zrobi.  Nie wykluczamy, ze w obecnosci Nirtza moglibysmy posluchac radyjka, oczywiscie w ograniczonym zakresie, z odpowiednim komentarzem  Co sie dzieje z Emrodem, czy ten Slunzak nas olewa ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no panowie, robicie mi co raz większego smaka na ten zjazd, gdy tylko obowiązki (i inne w tym rodzaju:)) pozwolą...  PS Emrod kiedyś wspominał, że nienawidzi ruszać się z miejsca, z tego Śląska 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Chyba najlepiej bedzie jak zaliczymy kilka knajpek w ten ostatni weekend maja...
Mam rozumiec, ze zabawa bedzie z piatku na sobote, tak? Sobotni wieczor odpada czy ew. gdzie zrobimy male poprawinki (niezbyt huczne ze wzgledu na szybki niedzielny odlot)?
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Chyba najlepiej bedzie jak zaliczymy kilka knajpek w ten ostatni weekend maja...
Mam rozumiec, ze zabawa bedzie z piatku na sobote, tak? Sobotni wieczor odpada czy ew. gdzie zrobimy male poprawinki (niezbyt huczne ze wzgledu na szybki niedzielny odlot)? na sobotbi wieczór szykujemy z Michalem poprawiny  poprawiny , zeby nie wsiąść do samolotu jak Mlynarczyk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na sobotbi wieczór szykujemy z Michalem poprawiny  poprawiny , zeby nie wsiąść do samolotu jak Mlynarczyk  Oczywiscie, poprawiny musza byc, tylko pamietajcie, ze w sobote po sniadaniu ruszamy do Muzeum Powstania  Potem obiad i reszta dnia do zagospodarowania.
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
fajny dokument na tvn, warto zobaczyc...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|