Pamiętam jak PiSowski klub grał decydujący mecz na Legii a jak wyszło wszyscy wiemy - Legioniści o mało co nie spuścili sędziemu łomot za ten cyrk.
Wcześniej niestety muszę opisać mój najmniej przyjemny epizod na trybunach. Mianowicie byłem na meczu Korona - Zagłębie w loży VIP i przede mną siedziała ta PiSda z nadania partyjnego, fanatyk radia maryja. W ciągu 15 minut zdążył nie tylko mnie ale i szereg osób dookoła zdenerwować swoim zachowaniem i skończyło się na wyzwaniu tego partyjniaka od pisowskich kurew i sprowadzeniu go do poziomu. Tak mu nawsadzałem od bycia pisowska kur*ą, z poparciem trybun z tyłu, że więcej już do nikogo nie psyknął...
Ja takich akcji akurat nie lubię, bez sensu to wszystko, ale skoro wtedy rządziła w Polsce neokomuna ustawiająca z góry swój klub jako "Mistrza" Polski to pajaca trzeba było ustawić...
ja się wcale tym szydercom nie dziwię , dziwię się zaś piłkarzykom , którzy nie dość że za ciężkie pieniądze odwalają hałturę to mają czelność mieć pretensje do widzów , którzy im za to nie klaszczą , to tak jakby mierny błazen miał pretensje wobec publiczności ,ze nie śmieje się z jego kiepskich dowcipów
Haha ten batalion milicji to w Koninie z 1985roku w czasie przeniosło? ;p żeby kraj w EU takie wyposażenie dawał organom ścigania to jest poprostu żenada. Świetne przygotowanie do Euro 2012 Szkoda że w Krakowie nie będzie meczy na Euro 2012 bo śmiesznie by było jakby np.niemieckich piłkarzy na treningu 70chłopa z siekierami pogoniło.
To nie są aniołki, każdy o tym wie, ale jak można karać ludzi za ustawki na zadupiach? albo niech mi ktoś powie kto lepiej pilnuje porządku na meczu niż sami kibice? niepokornych trzeba usadzić....
No nie wiem, jak by a Anglii dano kontrolę nad bezpieczeństwem kibolom angielskim to raczej ludzie by źle na to spojrzeli. Temu się akurat nie dziwię... pewne rzeczy powinno się rozgraniczyć.