|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Żuzel czyli dzial tak niedoceniany na tym forum a prezentujacy moim zdaniem duza jakosc mimo tego ze kilku dobrych typerow tutaj nie pisze powinien miec jakis konkurs z prawdziwego zdarzenia. Wiem ze sa tutaj ludzie ktorzy maja pewne znajomosci lub pracuja w firmach bukmacherskich stad moje pytanie czy istnieje szansa na jakas symboliczna nagrode aby zachecic ludzi do konkursu ?
Czekam na odzew.Tylko w lewo i zawsze na pełnym gazie.
Last edited by Green Arrow; 13/05/2011 17:15.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Do zalatwienia. Pula jaka moge zorganizowac (Tobet.com) zalezy od ilosci chetnych.
pzdr banik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem tak, prace nad konkursem trwają 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Jezeli tak to moj temat nieaktualny mimo wszystko dzieki Banik za odzew.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jeśli jest to pewne- wchodze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę,że to dobry pomysł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrobmy dodatkowo jakas symboliczna wplate 100 PLN i bedzie wesolo sie gralo 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zrobmy dodatkowo jakas symboliczna wplate 100 PLN i bedzie wesolo sie gralo  Jestem jak najbardziej za, chociaż wątpię czy znajdziemy wiele osób chcących wpłacać wpisowe(min.10) Jeśli zastanawiacie się nad formą konkursu to ja bym zaproponował coś takiego, że typujemy dokładne wyniki Ekstraligi i 1 ligi i tak np. - za dokładne wytypowanie 5pkt. - za wytypowanie zwyciezcy 2 pkt.
|
|
|
|
|
|
|
No to chyba nie ma być typer kolejek, a konkurs bukmacherski ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpisowe absolutnie odpada, bo i tak się martwię czy będzie zainteresowanie konkursem, a jak jeszcze nastraszymy wpisowym to się zgłosi 5 osób. Dokładnie buszmen konkurs będzie (o ile będzie  ) bukmacherski, typowanie dokładnych wyników można znaleźć na pierwszym lepszym forum żużlowym. Pozdrawiam Akhu
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Moim zdaniem wpisowe jest bez sensu bo po pierwsze jezeli go wprowadzimy to zaloze sie ze bedziemy typowac w max 10 osob bo wiem jak ludzie podchodza do tematu , a po drugie chyba sami tyle zarabiamy na typowaniu zuzla(lub nie)  ze ten konkurs ma jedynie charakter prestizowy , chyba ze znajdzie sie firma bukmacherska ktora ufunduje symboliczna nagrode. Konkurs na zasadzie rankingu jest bez sensu moim zdaniem dobrze by bylo wprowadzic cos majace odwzorowanie w prawdziwym swiecie speedwaya na zasadzie Rund GP czy mistrzostw świata par itd. Bo chyba rozgrywki ligowe odpadaja z pewnych wzgledow bo wowczas trzeba zgromadzic co najmniej z 50 chetnych osob ktore beda typowac.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spoko, ja tylko podrzuciłem pomysł Jaki by to nie był konkurs to chętnie się zgłoszę 
|
|
|
|
|
a.k.a. "_Elbisi_"
|
|
a.k.a. "_Elbisi_"
A moze by tak zrobic prestiżowy zamkniety konkurs dla prawdziwych fanow i ludzi ktorzy sie tym interesuja doglebnie, gdzie byly pewnie same super typy. Oczywiscie kazdy by sie mogl zapisac. Powiedzmy wpisowe: 500 zl i zamkniety temat. Zintegrowało by to osoby ktore zajmuja sie typowaniem zuzla bardziej szczegolowo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajna sprawa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja mysle ze drobne wpisowe moglo by byc, konkurs byl by bardziej prestizowy a nie kolejna masowka, uczestnikom bardziej by zalezalo i bardziej by sie przykladali. moze niekoniecznie 100 ale chociaz jakies 30-50 zl mysle ze to nic strasznego. sam z checia bym sprobowal tylko obawiam sie jednego ze buki za pozno daja oferte na zuzelek i jak ona sie pojawia to juz siedze na stadionie bo wiadomo jak to na Falubazie- nie jestes 3h szybciej to zapomnij o fajnej miejscowie  a przyjda wyjazdy to wogole kucha ;/
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Jak tam chcecie mi to objetne ale skoro Banik obiecal ze zalatwi kase od sponsora to po co wpisowe ?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
tak czy siak gram decydujcie TYLKO SPARTA 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Mogę stworzyć cały poddział w tym dziale, lub nawet w dziale "inne konkursy" go wstawić i wtedy podczepić tutaj na stałe link do konkursu.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Poddzial bylbym fajna sprawa 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
na coś takiego czekałem - wchodze w to ! Ale jak słusznie zauwazyl maryanek zuzel do gry jest o tyle specyficzny, ze oferta jest wystawiana bardzo pozno a aktywny kibic taki ktory chodzi na mecze (nie wspominajac o wyjazdach) raczej bedzie mial ciezko aby cos obstawic zatem zapal na poczatku moze byc spory ale w trakcie sezonu moze sie duza czesc osob wykruszyc. Sam planuje kilka wyjazdow + wiekszosc meczy w domu i obawiam sie ze to rowniez moze dotknac i mnie.
A wpisowe chyba jeszcze bardziej ograniczyloby liste uzytkownikow ktorze chcieliby wziac udzial w takim konkursie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka