|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
do Orange pecha mam  ale 1.72 na brameczkę W-WA w 2 połowie szok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
życzę kopaczom z Zabrza pozostania w 1 lidze na wieki
|
|
|
|
|
member
|
|
member
skończ już pierdoły pociskać bo mi cie szkoda
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
życzę kopaczom z Zabrza pozostania w 1 lidze na wieki KOOOOOLEJOOOOWY KLUB SPORTOWY SANDECJA ORANGE EKSTRAKLASA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
życzę kopaczom z Zabrza pozostania w 1 lidze na wieki kopaczom tak,ale klubowi nie,ja tam chcę Górnika w ekstraklasie zamiast Wodzisławia czy Polonii ,niech ta liga się rozwija a Górnik do tego jest potrzebny:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
życzę kopaczom z Zabrza pozostania w 1 lidze na wieki KOOOOOLEJOOOOWY KLUB SPORTOWY SANDECJA ORANGE EKSTRAKLASA  tego też Sandecji życzę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby Sandecja miała grać w ekstraklasie to nic tylko się załamać,bo człowiek już myślał,ze czasy wiosek w ekstraklasie się skończyły
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
o i Frankfurt już wyrównał overek w Bundeslidze się szykuje
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Zagrałem w meczu Górnika,że obie nie strzelą. Flota z karnego (a głównie liczyłem,że oni nie strzelą), Górnik na 1-1 i koniec meczu  a wybierałem to czy under 2.5  na polską kopaną
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http: //www. weszlo .com/news/4728 http: //www. weszlo .com/blog/2 Kowal pełen respekt 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
przecież Nowy Sącz to miasto
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
jakby Sandecja miała grać w ekstraklasie to nic tylko się załamać,bo człowiek już myślał,ze czasy wiosek w ekstraklasie się skończyły weź mnie nie ***** Wronki to co to było  Polkowice  Lubin co to jest czy Bełchatów  NS gorszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem w meczu Górnika,że obie nie strzelą. Flota z karnego (a głównie liczyłem,że oni nie strzelą), Górnik na 1-1 i koniec meczu  a wybierałem to czy under 2.5  na polską kopaną Kompletnie Cie nie rozumiem.. Wziąłeś z d... typ, całkowicie loteryjny można rzec, nie weszło Ci na jednym meczu i rzygasz na polską piłkę?  Tak jak się spodziewałem, Górnik traci punkty, jest under..
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Zagrałem w meczu Górnika,że obie nie strzelą. Flota z karnego (a głównie liczyłem,że oni nie strzelą), Górnik na 1-1 i koniec meczu  a wybierałem to czy under 2.5  na polską kopaną Kompletnie Cie nie rozumiem.. Wziąłeś z d... typ, całkowicie loteryjny można rzec, nie weszło Ci na jednym meczu i rzygasz na polską piłkę?  Tak jak się spodziewałem, Górnik traci punkty, jest under.. Górnik niby z tego co pisali awans do Orange izi a tu dali ciała i niech wymiotuje kursy dodatkowo na nich malały
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Zagrałem w meczu Górnika,że obie nie strzelą. Flota z karnego (a głównie liczyłem,że oni nie strzelą), Górnik na 1-1 i koniec meczu  a wybierałem to czy under 2.5  na polską kopaną Kompletnie Cie nie rozumiem.. Wziąłeś z d... typ, całkowicie loteryjny można rzec, nie weszło Ci na jednym meczu i rzygasz na polską piłkę?  Tak jak się spodziewałem, Górnik traci punkty, jest under.. Czy ja wiem czy z dupy, Flota w tej rundzie 1 bramka bodajże, Górnik jeszcze żadnej nie stracił. Więc wychodziło,że raczej nie strzelą i gdyby nie karny zapewne by tego nie uczynili, dlatego rzygam i na Górnika i na polską kopaną (nie oglądam od paru lat, ale chyba nic się nie zmieniło patrząc na wyniki i skróty w tv)
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
przecież Nowy Sącz to miasto niektórzy chyba za miasto biorą W-WA,Kraków,Wrocław,Gdańsk tak uczyli ich w szkołach lub niewiem gdzie ale szkoda tego komentować skoro niewie jeden z drugim co oznacza miasto niech w google luknie i zobaczy i zastanowi się co pisze bo tak to z przymrużeniem oka przyjmować trzeba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem w meczu Górnika,że obie nie strzelą. Flota z karnego (a głównie liczyłem,że oni nie strzelą), Górnik na 1-1 i koniec meczu  a wybierałem to czy under 2.5  na polską kopaną Kompletnie Cie nie rozumiem.. Wziąłeś z d... typ, całkowicie loteryjny można rzec, nie weszło Ci na jednym meczu i rzygasz na polską piłkę?  Tak jak się spodziewałem, Górnik traci punkty, jest under.. Górnik niby z tego co pisali awans do Orange izi a tu dali ciała i niech wymiotuje kursy dodatkowo na nich malały  WTF? co to ma do rzeczy co działo się z kursami? i cele klubu? typ obie nie strzelą był tu całkowicie bezpodstawny. Jakbyście poczytali troche postów kibiców Górnika na forum, np. Ojro to byście wiedzieli co się dzieje..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy na Górnika wzrosły w Unibecie(sponsorze ligi) i to już dawało do myślenia. Po za tym piał o tym rano zarówno Ojro jak i Jimmy, że lepiej na to nie grać.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Zagrałem w meczu Górnika,że obie nie strzelą. Flota z karnego (a głównie liczyłem,że oni nie strzelą), Górnik na 1-1 i koniec meczu  a wybierałem to czy under 2.5  na polską kopaną Kompletnie Cie nie rozumiem.. Wziąłeś z d... typ, całkowicie loteryjny można rzec, nie weszło Ci na jednym meczu i rzygasz na polską piłkę?  Tak jak się spodziewałem, Górnik traci punkty, jest under.. Czy ja wiem czy z dupy, Flota w tej rundzie 1 bramka bodajże, Górnik jeszcze żadnej nie stracił. Więc wychodziło,że raczej nie strzelą i gdyby nie karny zapewne by tego nie uczynili, dlatego rzygam i na Górnika i na polską kopaną (nie oglądam od paru lat, ale chyba nic się nie zmieniło patrząc na wyniki i skróty w tv) na co się tłumaczysz tłumaczą się winni dali ciała u siebie i już 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|