Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 14 1 2 10 11 12 13 14
aka Schranzer
aka Schranzer
Może i serial roku, ale chyba zbyt duże oczekiwania miałem. Może powinienem przestać porównywać go do KB, bo po 2 odcinkach dużo mu brakuje. W ogóle nie czuć klimatu dżungli (oglądając np. Czas Apokalispy czułem wstręt do warunków panujących w dżungli), trochę mi to przypomina obóz w Bieszczadach. A i bohaterowie jacyś mało wyraźni. Mam nadzieję, że serial się rozwinie.

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Dziwię się, że nikt inny nie obejrzał jeszcze "Survivors" S1 i S2. Świetny serial wyprodukowany przez BBC, lepszego nie oglądałem od długiego czasu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brooklyns Finest

ogladal ktos?? jak wrazenia... trailer ciekawy i mnie wkrecil, a do tego jay-z w soundtracku tongue

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Dziabor
Brooklyns Finest

ogladal ktos?? jak wrazenia... trailer ciekawy i mnie wkrecil, a do tego jay-z w soundtracku tongue
Mi sie podobał. Historia trzech policjantów, borykających się z różnego rodzaju problemami osobistymi i zawodowymi. Taka sensacja z dobrą obsadów, m.in. Gere, Snipes, Hawke czy Cheadle. 6/10

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Master Flamaster
Originally Posted by Dziabor
Brooklyns Finest

Mi sie podobał. Historia trzech policjantów, borykających się z różnego rodzaju problemami osobistymi i zawodowymi. Taka sensacja z dobrą obsadów, m.in. Gere, Snipes, Hawke czy Cheadle. 6/10

Mam od 2-och m-cy ciagle nie ma napisów, nawet angielskich, bo przez ten ich bełkot ciężko coś zrozumieć.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Na tv puls właśnie się zaczyna film:
"Baśnie tysiąca i jednej nocy" cz. 2

Polecam!

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Shutter Island - Rewelacja, warto iść do kina. Film też jest już w sieci.

Brothers - Ciekawa historia, a gra aktorska miażdży. Warto polecam.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Co do Pacyfiku to rozczarowanie. Kompania Braci zdecydowanie lepsza. Oglądając Kompanie czułem klimat a tu...nic.Kto wie może sie rozwinie ale już na starcie jest daleko z tyłu.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Czy Wyspa Tajemnic bedzie w kinach z dubbingiem ? Jak tak to kiedy mniej wiecej mozna sie tego spodziewac? smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Conrad
Dziwię się, że nikt inny nie obejrzał jeszcze "Survivors" S1 i S2. Świetny serial wyprodukowany przez BBC, lepszego nie oglądałem od długiego czasu.
ja oglądam, podoba mi się. W ogóle uwielbiam produkcje BBC, nie z taką kasą, ale mimo to lepsze to niż V (nowe)

C
C Offline
Jerome piwo

Ten serial to najlepszy mój zakup od wielu miesięcy. Mam nadzieję, że zabiorą się do produkcji S3. I miło także widzieć ten mały polski akcent w tym serialu. wink

Odnośnie BBC to w pełni się zgadzam, to co robią jest zawsze na poziomie. Polecam "The State Within", kolejna perełka na którą trafiłem...

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Krystiann
Czy Wyspa Tajemnic bedzie w kinach z dubbingiem ? Jak tak to kiedy mniej wiecej mozna sie tego spodziewac? smile

powaznie pytasz? laugh

widziales kiedys film w polskim kinie z dubbingiem? (nie liczac animowanych)

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Wczoraj byłem na tym w kinie i wersja była z napisami.
Film świetny.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
hm poszedlbym do kina ale jak sa napisy to bez okularow chyba ani rusz grin

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline

chyba z lektorem, a nie z dubbingiem...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by jerome
ja oglądam, podoba mi się. W ogóle uwielbiam produkcje BBC, nie z taką kasą, ale mimo to lepsze to niż V (nowe)
Bardzo dobry serial, wciąga niesamowicie smile Za polecenie serialu ogromne piwo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by mateusz2201
Wczoraj byłem na tym w kinie i wersja była z napisami.
Film świetny.

dzieki, no wlasnie wiem

chyba nie ma co liczyc ze bedzie tez z lektorem?

Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
Originally Posted by Bet3654
Originally Posted by jerome
Bardzo dobry serial, wciąga niesamowicie smile Za polecenie serialu ogromne piwo
podpisuję się pod tym! bardzo fajny serial, w weekend obejrzałem drugi sezon i powiem że szczerze że czekam na III wink a Tom miażdży smile

Odnośnie filmów, popieram koleszke, a dokładnie mówiąc chodzi mi o filmik "Brothers". Bardzo dobry film, to samo tyczy się gry aktorskiej, zwłaszcza Jake Gyllenhaal-a! Nota na filmwebie w pełni zasłużona!

Odnośnie dramatów, polecam film "The Road" bardzo dobra gra Viggo Mortensena, bardzo fajnie przedstawiony koniec świata (nie żaden potop jak to mamy w 2012). Ocena na filmwebie 7,33, ode mnie dostałby 7,5-8. Zdecydowanie polecam!

a teraz z innej beczki: moje totalne porażki ostatnich dni!

Imaginarium of Doctor Parnassus - na filmwebie przy tym filmie widnieje ocena 7,32 shocked dla mnie ten film to, totalne nieporozumienie! Obsada niby bardzo dobra: Depp,Law,Farrell,Ledger z tym że pierwsza trójka gra tylko niewielki epizod! Są dwa wyjścia albo nie zrozumiałem tego filmu smile albo trzeba być totalnie upalonym, żeby ten film był co najmniej do przyjęcia laugh Ode mnie ocena 4-5, niżej nie dam, bo tak jak pisałem obsada była przynajmniej dobra wink

Drugą porażką filmową (co prawda nie aż tak dużą, ale mimo wszystko oczekiwałem czegoś więcej) na przestrzeni ostatnich dni, był film: Men Who Stare at Goats, no cóż miała to być niby komedia połączona z filmem szpiegowskim. Jeśli chodzi o humor, to tak średnio w tym filmie, pewnie nie którym się spodobał, no ale każdy ma inne gusta smile nota na filmwebie 6,39! Ode mnie ten film dostałby 6, góra 6,5 ze względu na obsadę no i grę Clooney-a wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
[Linked Image]

INVICTUS (2009)

Film extra smile Polecam go wszystkim obejrzec, bo naprawde warto wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image]

INVICTUS (2009)

Film extra smile Polecam go wszystkim obejrzec, bo naprawde warto wink

I am captain of my fate,I am the master of my soul

10/10

Strona 12 z 14 1 2 10 11 12 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, burbon, Lukasz111, Sensei, rymoholik, alfa, ANZELMO, Akhu, Emilio), 1,725 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,250
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025