Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7
addict
addict
Panowie, jestem po rekonstrukcji ACL, potrzebuję wzmocnić mięśnie nóg. Jakie ćwiczenia i jakie "wspomagacze" polecacie?

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by zicoo
Panowie, jestem po rekonstrukcji ACL, potrzebuję wzmocnić mięśnie nóg. Jakie ćwiczenia i jakie "wspomagacze" polecacie?

pływanie z wyłączeniem "żabki", unoszenie nogi w pozycji siedzącej z obciążeniem, rowerek stacjonarny i bieganie tyłem.

addict
addict
nie zrozumiałeś mnie smile
Rekonstrukcję miałem rok temu, ale bardzo osłabiły mi się nogi przez ten czas i chcę je wzmocnić. Mogę trenować na 100%

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by zicoo
nie zrozumiałeś mnie smile
Rekonstrukcję miałem rok temu, ale bardzo osłabiły mi się nogi przez ten czas i chcę je wzmocnić. Mogę trenować na 100%

To Ty napisałeś mało precyzyjnie wink Wymienione ćwiczenia świetnie nadają się bez względu na czas rekonstrukcji, stabilizują staw i wzmacniają mięśnie nóg.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
przysiady ze sztangą tongue

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Mam pytanie odnosnie kreatyny. Jaka firme polecacie i czy lepsza jest w kapsułkach czy proszku?
Znajomy mowil mi, zebym wybieral miedzy firmami INKOSPOR, a MULTIPOWER. Ktos ma doswiadczenie w sprawie Kreatyny i moze poradzic? wink

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Jesli masz czas to lepiej zakupic kreatyne w proszku i samemu sobie przyrzadzac 'napoje'. Np. kreatyna + dextrose.

Ja zaczalem II cykl kreatynowy w ciagu roku. Ja jednak biore w kapsulkach z Treca Creapure + ALA + Vit. B1 1350. Nie mam czasu na zabawy. No i do tego gainer [teraz mam mass xxl, ale potem mutanta]. Ja jeszcze dokupilem sobie Glutamine z Treca, zeby jako tako miec stawy po/przed reningiem chronione.

Co do pytania? Hmm... osobiscie uwazam ze nie ma najlepszej firmy ktora oferuje najlepsza kreatyne. Trzeba wiedziec ze [tutaj nie jestem pewien] ale sa chyba 3-4 fabryki ktore produkuja, a potem firmy takie jak, np. Trec, Olimp, Keizen, biora od nich.

Poczytaj na kfd.pl

N
member
member
N Offline
Próbowałem wiele kreatyn i na mnie największe wrażenie zrobiła kreatyna Universala. Wzrost siły i regeneracja na najwyższym poziomie. Naprawdę bardzo polecam.

Osobiście biore do tego jeszcze Animal Nitro - i cyklicznie Animal Pump na zmiane ze Stac lub/i M Stack.

Z tym że wszystko to powyzej nie będzie nic warte jeśli nie będziemi odpowiedniej diety.

Strona 7 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
15 zarejestrowanych użytkowników (forty, betowiec, Sensei, rafal08, burbon, aker, Lukasz111, Akhu, rymoholik, latajaca_holenderka, alfa, $-man, kamel, bukma, 11kera11), 2,802 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,651
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025