Maciej Maleńczuk już nieraz udowodnił, że swoim ego mógłby obdzielić kilkanaście mniejszych gwiazdek. W programie Szymona Majewskiego pokazał to ponownie. Wraz z Katarzyną Grocholą gościł w ostatnim odcinku, który zostanie wyemitowany w poniedziałek. Pisarka i ostatnio aspirująca tancerka opowiedziała, jak to za 3 funty na godzinę była "bodyguardem" jubilera. Piosenkarz postanowił rzucić żartem, który wyjątkowo jej się nie spodobał.
Pilnowałaś mu klejnoty, przyznaj się – powiedział.
Ale śmieszne... Boże – odpowiedziała obrażona Grochola.
Artystom wolno więcej, prawda? Ja się z tym nie zgadzam – stwierdził Majewski.
Tak. Za chwilę udowodnię, że artystom więcej wolno – powiedział Maleńczuk, po czym ku zdziwieniu prowadzącego i widowni wstał z krzesła i... wyszedł ze studia.
Na sali pooperacyjnej leży facet bez nogi. Podchodzi do niego lekarz i mówi: - Mam dla Pana 2 wiadomości, jedną złą drugą dobrą.. Zacznę od tej złej: wczoraj to ja Pan operowałem a że odwrotnie mi Pana położyli na stole to amputowałem Panu nie ta nogę co trzeba.. Gość bez nogi na to spojrzał, sapnął i jęknął. Lekarz na to: - a ta dobra wiadomość to taka że widzi Pan tą śliczną pielęgniareczkę na wysokich szpilkach? Gość bez nogi ze łzami w oczach - Taaaak... Lekarz na to z uśmiechem i dumą w głosie: - Dymam ją !
na jednej ze stron z ofertami pracy na której ludzie zaczeli pisac ze poszukuja pracy wkurzony gosc dodal taki wpis "do BEZROBOTNYCH WY CHOLERNE DZIADY TO JEST RUBRYKA DAM PRACE WIEC NIE WPIUSUJCIE TU ŚMIECI SZUKAM PRACY BO NIEPOTRZEBNIE PRZEZ WAS TRACIE CZAS JEST OD TEGO INNA RUBRYKA I TAM SIĘ WPISUJCIE Z POZDROWIENIAMI ŻYCZLIWY"