|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POmpowanie PO [ wyborcza.pl] Polityk z zarządu PO: - Dobrym łowiskiem są uczelnie. Słyszałem, że szef jednego koła w Krakowie chodził pod uniwersytet i namawiał wychodzących studentów. - Jak ich wybierał? - pytamy. - Podchodził do tych z inteligentnym wyrazem twarzy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działacze UEFA coraz mocniej naciskają na polskich polityków, by wprowadzili przepisy pozwalające na sprzedaż piwa na stadionach - informuje RMF FM.
Podczas spotkań związanych z przygotowaniami do Euro 2012 padają pytania nie tylko o hotele, lotniska czy drogi, ale również o kwestie związane ze sprzedażą alkoholu. Wszystko dlatego, że jednym z głównych sponsorów mistrzostw Starego Kontynentu ma być jeden z największych browarów.na świecie.
- Oni otrzymują pełnię praw związanych z Euro na cały świat - mówi RMF FM Adam Olkowicz z PZPN.
Umowa z browarem zasiliłaby kasę UEFA, jednak bez zmiany polskiego prawa kontrakt stoi pod znakiem zapytania. Sponsor oprócz reklamy z okazji Euro chciałby bowiem sprzedawać piwo nie tylko w strefach kibica, ale również na stadionach.
Browar miałby być jednym z ośmiu głównych sponsorów Euro 2012.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda, że tytularnym sponsorwem Euro2012 nie jest np. Bwin. Moze tez by wtedy "naciskał na polityków"? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Transparent_na_Legii_draznil_Jacka_Sobale [ wyborcza.pl] przeczytalem artykul i nie widze zadnej wypowiedzi by transparent draznil Sobale :D, ah ta GW, jak to mawial Maleszka: "W tym tygodniu nie dajemy lidow anty-papieskich" 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ta, ostatni bastion normalności zalewany jest politycznym chłamem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 No nie. Czytałem już o przypadkach sporej kary finansowej i groźby do 10 lat pozbawienia wolności za nie podanie prawdziwych danych w CV, ale ten tekst z rybkami wygląda mi na jakiś nowy serial gatunku Sci-Fi. A jak tam ma się sfałszowane CV pierwszego pijaczyny naszego kraju? Zamiast nagrody w postaci 10-ciu lat w pałacu prezydenckim, chyba też się należy podobna kara.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
To i tak nieźle, super wiadomość dla nas. Patrząc na rekordową ilość debili na drogach myślałbym, że stawka u nas będzie co najmniej 2-3x wyższa... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kandydatka na Pierwszą Damę [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
To i tak nieźle, super wiadomość dla nas. Patrząc na rekordową ilość debili na drogach myślałbym, że stawka u nas będzie co najmniej 2-3x wyższa...  Też tak myślę. Polacy są za bardzo rozpuszczeni. Na przyszłość postulowałbym w ogóle zabierać wszystkim samochody, co by nie myśleli o powodowaniu wypadków. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
[quote=Conrad]To i tak nieźle, super wiadomość dla nas. Też tak myślę. /quote]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wklej twoje zdjęcie prostaku, wiesz ja z Kaczyńskiej się nie śmiałem, ale nie sądzę była jakąś oszołamiającą pięknością. Poziom faktu to dla ciebie wyżyny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To i tak nieźle, super wiadomość dla nas. Patrząc na rekordową ilość debili na drogach myślałbym, że stawka u nas będzie co najmniej 2-3x wyższa...  uważasz że w innych krajach niby jeżdżą lepiej (np południowcy)? bo moim zdaniem jedynie co mają lepsze drogi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta, ostatni bastion normalności zalewany jest politycznym chłamem  dokładnie  Trójka to jedyny, wartościowy program w polskich mediach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wklej twoje zdjęcie prostaku, wiesz ja z Kaczyńskiej się nie śmiałem a co mnie obchodzi czego ty nie wklejałeś tłuku, zwykle wklejasz jakiś propagandowy bełkot pierdoląc że jest "obiektywny", a prostaka to masz w domu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nirtz kiedyś się spotkamy i to będzie dla mnie cudowny dzień bohaterze 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
jesteś tak zaślepiony,że uwierzyłeś w prima aprilisowy żart  BTW fajnie by było placić za BMW 300-500 PLN OC 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Obecna Pierwsza Dama [ Linked Image] Gorzej być już nie może 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jesteś tak zaślepiony,że uwierzyłeś w prima aprilisowy żart  BTW fajnie by było placić za BMW 300-500 PLN OC  ciekawe jest to ,że na każdym portalu żart prima aprilisowy związany jest z dyrektywami unii i ludzie się nabierają bardzo łatwo.Sam prawie nabrałem się ,że będzie przymus zmieniania kół 4 razy w roku.Ciekawie dlaczego?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|