Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12
old hand
old hand
[Linked Image]

NAGRALI laugh

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by bulwers
[Linked Image]

NAGRALI laugh

Jak wiadomo fanem Realu nie jestem, ale ich niepowodzenia az tak bardzo mnie nie ciesza, daleki jestem od onanizowania sie tym, ze wypadli z CL.

Uciesze sie, jak Barca wygra z nimi na SB i postawi trzeci krzyżyk na Perezie, ale to łatwe nie bedzie.

Maja nazwiska, nie maja zespołu i szkoda w tym wszystkim Pelegriniego, bo to doskonały trener, a dziś madrycka hałastra domaga sie wyrzucenia go na zbity pysk.

Oczywiscie jest pewna hmm..satysfakcja, jak sobie człowiek przypomni kozackie przechwałki, czego to nie narobia neogalacticos.

Póki co kupe w gacie narobili, a do tamtych galacticos maja dystans milionów lat swietlnych.

Zapomnieli, ze Zidana skopiowac sie nie da, pewnie nie zdawali sobie sprawy, ze Kaka bedzie taki słaby, pewnie sa zaskoczeni, ze Krystyna z reklamy i ta na boisku to dwie rózne panny, choc akurat ona mało kiedy zawodzi, wyłaczajac głupote, za która zalicza tarjetas rojas i przymusowe absencje.

Real to wielkie przedsiebiorstwo, maszynka do robienia kasy i jest tylko kwestia czasu, by na powrót zaczał rzadzić w klubowej piłce.
I nie jest to proroctwo tylko wymóg biznesowy, dla klubu, którego obroty ze sprzedaży reklam, gadzetów i grania pokazówek mozna liczyc w ciezkich miliardach.

PS. Jezeli cokolwiek wywołało usmiech na mojej twarzy to przede wszystkim babol Casillasa po wolnym Drago smile

old hand
old hand
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by bulwers
[Linked Image]

NAGRALI laugh

Jak wiadomo fanem Realu nie jestem, ale ich niepowodzenia az tak bardzo mnie nie ciesza, daleki jestem od onanizowania sie tym, ze wypadli z CL.

Uciesze sie, jak Barca wygra z nimi na SB i postawi trzeci krzyżyk na Perezie, ale to łatwe nie bedzie.

Maja nazwiska, nie maja zespołu i szkoda w tym wszystkim Pelegriniego, bo to doskonały trener, a dziś madrycka hałastra domaga sie wyrzucenia go na zbity pysk.

Oczywiscie jest pewna hmm..satysfakcja, jak sobie człowiek przypomni kozackie przechwałki, czego to nie narobia neogalacticos.

Póki co kupe w gacie narobili, a do tamtych galacticos maja dystans milionów lat swietlnych.

Zapomnieli, ze Zidana skopiowac sie nie da, pewnie nie zdawali sobie sprawy, ze Kaka bedzie taki słaby, pewnie sa zaskoczeni, ze Krystyna z reklamy i ta na boisku to dwie rózne panny, choc akurat ona mało kiedy zawodzi, wyłaczajac głupote, za która zalicza tarjetas rojas i przymusowe absencje.

Real to wielkie przedsiebiorstwo, maszynka do robienia kasy i jest tylko kwestia czasu, by na powrót zaczał rzadzić w klubowej piłce.
I nie jest to proroctwo tylko wymóg biznesowy, dla klubu, którego obroty ze sprzedaży reklam, gadzetów i grania pokazówek mozna liczyc w ciezkich miliardach.

PS. Jezeli cokolwiek wywołało usmiech na mojej twarzy to przede wszystkim babol Casillasa po wolnym Drago smile

także jestem daleki od spraw o których to wspominiałeś na wstępie ale uwierz że u mnie akurat wyeliminowanie RM przez OL wywołało WIELKI UŚMIECH na twarzy mej smile.

a na SB to wiadomo my będziemy górą jak wyjdziemy z chwilowego mam nadzieję letargu smile i zaczniemy grać jak przed rokiem.

powtórka wyniku z przed roku raczej nam nie grożi ale 3 punkty napewmo przywieziemy do Barcelony wink!

pozdrawiam piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
namieszałem dziś. Bardzo 2 osobą w główkach ciekawe jak to sie skończy grin

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
napiłem się jak dawno tego nie zrobiłem, wczoraj miałem urodziny i po ciężkim dniu w gronie znajomych, odnalazłem uśmiech na twarzy! smile cieszę się,że wreszcie ich odwiedziłem, a Wam życzę miłej nocy i słodkich snów laugh dobranoc, Panowie i Panie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by javapl
napiłem się jak dawno tego nie zrobiłem, wczoraj miałem urodziny i po ciężkim dniu w gronie znajomych, odnalazłem uśmiech na twarzy! smile cieszę się,że wreszcie ich odwiedziłem, a Wam życzę miłej nocy i słodkich snów laugh dobranoc, Panowie i Panie smile

piwo 100lat

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 liga coraz bliżej...

ASTA!

AVE LAZIO
AVE LAZIO
2.10 na Gerrarda bramka głupio nie wygląda
a na farta ze strony Portsmouth bramka Piquionne 4.5 niezła sprawa cool

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
prawo handlowe, do przodu grin ciesze sie jak dziecko ;d mozna ? mozna ;]

Huachipato
Huachipato
Taka oto fajna piosenke sobie znalazłem

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Aj wiosna i..."piękne" ulice! smile
Aż chce się żyć! hura

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Nowy sezon rowerowy otwarty smile 43km na rozgrzewkę po okolicznych lasach dzisiaj przejechane smile

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Trafiony wczoraj singiel po kursie 29 (nie grany na live, zagrane w sts) smile mój rekord.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pawel Wafel
Trafiony wczoraj singiel po kursie 29 (nie grany na live, zagrane w sts) smile mój rekord.

jeśli można wiedzieć co to był za meczyk ?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by BZYCZEK

Bayern - Manchester: taki zakład : HT/FT - 2/1 kurs 29

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BZYCZEK

Bayern - Manchester: taki zakład : HT/FT - 2/1 kurs 29

no to gratki piwo

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Benfica 2-1 Liverpool

toast

tomorrow birthday party

toast

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sztuczny twór Delecta Bydgoszcz odpada w 1 rundzie PO laugh hura

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
mój nowy ACER 8730 ZG 18,4" żeby lepiej widział mecz.pl tongue

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Malicki & Laskowik. Świetny program smile

Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon), 3,530 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,120
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025