|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Wygląda na problem po stronie MB. Osobiście korzystam tylko z NT i akurat bet365 działa tu jak błyskawica - porównuje się ich do Pinny, co samo w sobie jest zaszczytem... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] fajny jest ten support 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy jest jakaś możliwość by zmusić ich do anulowania zakładu?? Zmusić, bo po dobroci to za ch!@# nie chcą, tylko powołują się na regulamin
|
|
|
|
|
|
|
Jak to zmusić do anulowania zakładu? Stawiasz to zakład jest ważny, nie możesz żadnej firmy "zmusić" do wycofania zakładu. Niektóre firmy zrobią to dobrowolnie jeśli im pokażesz że nastąpiła jakaś pomyłka, np. ten sam zakład zatwierdzony 2x w ciągu minuty, itd. Ale ogólnie to nie jest tak że w każdej chwili możesz obstawić i zarazem odwołać zakład...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak to zmusić do anulowania zakładu? Stawiasz to zakład jest ważny, nie możesz żadnej firmy "zmusić" do wycofania zakładu. Niektóre firmy zrobią to dobrowolnie jeśli im pokażesz że nastąpiła jakaś pomyłka, np. ten sam zakład zatwierdzony 2x w ciągu minuty, itd. Ale ogólnie to nie jest tak że w każdej chwili możesz obstawić i zarazem odwołać zakład... Wiesz, u naziemnych jest 15 minut po zawarciu zakładu w ciągu których można anulować, bądź zmienić zakład (bo się rozmyśliłem, pomyliłem czy co kto woli). Tutaj nawet tego nie ma
|
|
|
|
|
|
|
Zgadza się, w netowych bukach nie ma takiej praktyki. Jeśli ktoś chce możliwość wycofania w każdej chwili zakładu w ciągu 15 min. (jako prawo, które mu przysługuje), to tylko w naszych naziemnych grać...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zgadza się, w netowych bukach nie ma takiej praktyki. Jeśli ktoś chce możliwość wycofania w każdej chwili zakładu w ciągu 15 min. (jako prawo, które mu przysługuje), to tylko w naszych naziemnych grać... http://www.doxxbet.com Dajemy możliwość zmiany postawionych zakładów do 10-ciu minut od ich przyjęcia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam pytanie. Czy zakład w hokeja, który nosi nazwę "Zakład na zwycięstwo" to wygrana w regulaminowym czasie czy po dogrywce?? Są tam tylko typy 1 lub 2 . Z góry dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
zaklad na zwyciesto liczy sie z dogrywką jak by byla..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No własnie dałem Zug zakład na zwycięstwo w hokeja po kursie 1.66 i po dogrywce wygrali a mi rozliczyli jako zwrot. Dziwne
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie mam pytanie. Czy zakład w hokeja, który nosi nazwę "Zakład na zwycięstwo" to wygrana w regulaminowym czasie czy po dogrywce?? Są tam tylko typy 1 lub 2 . Z góry dzięki za odpowiedz W europejskim hokeju zakład na win to 60 minut, w przypadku remisu zwrot. W NHL win liczony jest łącznie z dogrywką.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
no to pisz do nich niech w kulki nie lecą oczywiscie jak byla opcja 1 lub 2 w tym zakladzie ktorym zagrales 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W sumie z początku drażniło mnie to (nawyki wyniesione z naziemnych), tak po jakimś czasie stwierdziłem, że to jednak korzystne.Kurs na win korzystniejszy niż 1x, w przypadku remisu zwrot (to jak już pecha mamy :)), a jak przegrają to i win na dogrywkę nie pomoże 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile bet365 potrzebuje na rozliczenie spotkania jako zwrot, gdy sie nie odbyl ? Chodzi mi konkretnie o wczorajsze spotkanie Galway - Dundalk.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak wyglada weryfikacja konta poprzez rozmowe telefoniczna ? bo istnieja jeszcze inne ale mi chodzi o te metode
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
jak wyglada weryfikacja konta poprzez rozmowe telefoniczna ? bo istnieja jeszcze inne ale mi chodzi o te metode podstawowe pytania Ci babeczka zadaje typu imię,adres,numer dowodu oraz kod bezpieczeństwa
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Byłem teraz na czacie i Polak się odezwał, oferują 24h na dobre Polaka na czacie  Można prosi o bonus nonstop  Może ktoś potwierdzic że muppet pracuje w bet365 bo w temacie tobetu jakiś banik tak napisał.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam czy postawiony under 4,5 w meczu który zakończył się po regulaminowym czasie 2:2 po dogrywce 2:2 w karnych 3:2 rozliczony powinien zostać jako under czy over? thx
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wszystko jest w regułach w tym przypadku Zasady-Sporty->Hokej
NHL/NCAAH - wszystkie rynki przedmeczowe oraz na żywo Wszystkie zakłady zawierają dogrywkę/rzuty karnem chyba że podano inaczej. W przypadku meczu rozstrzygniętego rzutami karnymi, wówczas jeden gol będzie dodany do wyniku zwycięskiej drużyny i do sumy goli.
W tym przypadku over więc zakład na under niestety przegrany. Wesołych Świąt.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam,nie jestem pewien czy w dobrym temacie pisze ale myślę że tak.Mam problem z weryfikacją wieku w Bet365,a konkretniej o weryfikację danych z moje paszportu.Skopiowałem przykład ze stronki weryfikacji :Przykład M0992136< 2 AUS 7906123 M 1508181 <06100178D<<<< 0 2.Wszystko gra dopóki nie dojdę do momentu tego <06100178D<<<,w moim paszporcie we wskazanym przez przykłąd miejscu nie ma żadnych cyferek tylko jest samo to <<<<<<<<< a więc w to miejsce nic nie wpisuję ale oczywiście przy próbie dokończenia weryfikacji wyskakuje mi napis: wprowadzono nieprawidłowe dane.Poproszę pilnie o pomoc bo uciółałem tam troszke kaski a jak jej nie wypłace to pewnie przewalę w najbliższym czasie.Jeżeli niezroumiale napisałem to postaram się opisać jeszcze raz.Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|