|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
z denver czy utahh hehe zarty Ci sie trzymaja 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
a kto niby Boston bo innych przeciwnikow nie widze... przyjme personal bet ze cavs a ja widze final zeszloroczny jak dobrze pojdzie  a kurs 10 teraz na Boston to przesada
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a kto niby Boston bo innych przeciwnikow nie widze... przyjme personal bet ze cavs a ja zxa Orlando:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto niby Boston bo innych przeciwnikow nie widze... przyjme personal bet ze cavs a ja widze final zeszloroczny jak dobrze pojdzie  a kurs 10 teraz na Boston to przesada zakladajac ze zajmą 4 seeda masz w 2 rundzie cavsow , w 3 orlando , w finale lakersow, w zadnej z tych rund nie beda mieli home court w zadnej nie beda faworytem w zadnej nie bedzie na nich nizszego kursu niz 2, reszte musisz sam poskladac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto niby Boston bo innych przeciwnikow nie widze... przyjme personal bet ze cavs a ja zxa Orlando:) przyjmuje
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
LA w tym roku mistrz? dobry zarcik  w 1 rundzie Portland, raczej na luzie. 2 runda Denver albo Utah i tu bedzie wtopka  ja juz spodziewam sie pierwszej rundzie ciezkich meczow dla Lalek!
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
z denver czy utahh hehe zarty Ci sie trzymaja  Bryłki po kursie 11 biorą wszystko No i po cichu wiara w Mavs, rzucam w nie pamięć wczorajszy mecz, im bliżej końcówka tym bardziej dziwnych wyników można się spodziewać. Zresztą nie ważne, wszystko byle nie Lalki, wiecznie ten Kobe i jego buzzer beater nie mogą ich ratować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z denver czy utahh hehe zarty Ci sie trzymaja  Bryłki po kursie 11 biorą wszystko  rok temu byli mocniejsi , lakersi zostali na tym samym poziomie pozostali contenderzy sie wzmocnili czyli powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie.
Mnie wystarczy spojrzec na takie naziwska: Fisher, Vujacic, Farmar, Brown i mi sie smiac chce. Dziura na PG ogromna.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
z denver czy utahh hehe zarty Ci sie trzymaja  Bryłki po kursie 11 biorą wszystko No i po cichu wiara w Mavs, rzucam w nie pamięć wczorajszy mecz, im bliżej końcówka tym bardziej dziwnych wyników można się spodziewać. Zresztą nie ważne, wszystko byle nie Lalki, wiecznie ten Kobe i jego buzzer beater nie mogą ich ratować. obawiam się że musisz rzucić w niepamięć większość ich ostatnich meczy bo grają solidny piach  a odnośnie betów na mistrzostwo, jak ktoś ma zamiar stawiać na kogokolwiek oprócz Cavs czy Magic, to lepiej podam swój numer konta lub niech odda kasę na dom dziecka niż wyrzucą ją w błoto na LAL/DEN/BOS czy kogo tam sobie zamarzy...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a odnośnie betów na mistrzostwo, jak ktoś ma zamiar stawiać na kogokolwiek oprócz Cavs czy Magic, to lepiej podam swój numer konta lub niech odda kasę na dom dziecka niż wyrzucą ją w błoto na LAL/DEN/BOS czy kogo tam sobie zamarzy... ALe my tu nie o betach na mistrza tylk o o LAL  Kto wygra Wschod ten ma mistrza. Cavs or Magic. W finale z Zachodu licze na Denver jednak a po cichu mam nadzieje ze Durant sporo namiesza 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
na początku sezonu też fatalnie grali, męczyli wygrane, gra bez stylu, ale to był początek. Potem grali bardzo dobrze wiele dobrych meczów Mavs widziałem, sam nawet uwierzyłem w wydawało się bajki Dirka, że ten sezon albo nigdy, a co do ostatnich wyników to ja mówię do końca zostały jakieś dwa tygodnie grania, a siłę większości drużyn zobaczymy dopiero na playoffach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ALe my tu nie o betach na mistrza tylk o o LAL  dla kolegi Qluzo to jedno i to samo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lakers dojechali na -2 i ginobli robi im w 2 minuty -11, co za parchy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a odnośnie betów na mistrzostwo, jak ktoś ma zamiar stawiać na kogokolwiek oprócz Cavs czy Magic, to lepiej podam swój numer konta lub niech odda kasę na dom dziecka niż wyrzucą ją w błoto na LAL/DEN/BOS czy kogo tam sobie zamarzy... ALe my tu nie o betach na mistrza tylk o o LAL  Kto wygra Wschod ten ma mistrza. Cavs or Magic. W finale z Zachodu licze na Denver jednak a po cichu mam nadzieje ze Durant sporo namiesza  a moze z taka forma Manu SAS powalcza o majstra!!!
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zresztą Skiper, jak jesteś wypłacalny i dasz mi na Denver np. 18 to ci przeleje 100zł 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
na początku sezonu też fatalnie grali, męczyli wygrane, gra bez stylu, ale to był początek. Potem grali bardzo dobrze wiele dobrych meczów Mavs widziałem, sam nawet uwierzyłem w wydawało się bajki Dirka, że ten sezon albo nigdy, a co do ostatnich wyników to ja mówię do końca zostały jakieś dwa tygodnie grania, a siłę większości drużyn zobaczymy dopiero na playoffach. Mavs potrzebują Butlera w dobrej formie żeby zrobić jakiś porządny wynik. Niestety Butler tak jak i w Washingtonie, tak i w Dallas gra zwyczajnie słabo. Bez niego gra cały czas od wielu lat opiera się na Dirku plus na Terrym jak ten ma dzień, a tak mistrza zdobyć się nie da.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dysponuje ktoś livescorem do baseball-u w Panamie ??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|