|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki za stronkę, kiedyś już na niej byłem, niestety większość sprzętu z Niemiec, a tam ceny są kosmiczne, w Polsce za 90 tysi mam nowa Hitachi a tam za używaną tyle krzyczą. Może ma ktoś jakieś stronki z Wysp?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozecie sie smiac, ale jakis czas temu w lokalnej gazecie w kornice policyjnej tez czytalem, ze ktos buchnal koparke i to na gasienicach z terenu prywatnej posesji  skoro Was to ciekawi to ja mam lepszy numer. Goście wynajęli pod fikcyjnym nazwiskiem działeczkę w odosobnionym miejscu, wytyczyli fundamenty, zadzwonili do kolesia od usług koparką i grzecznie poprosili o usługę wykopania dołu fundamentowego, oczywiście wiedzieli jakim sprzetem koleś dysponuje, był jeden wymóg, koleś nie może wykopać dołu w jednym dniu, najlepiej jakby zaczął popłudniem, koleś zostawił koparkę na noc, kiedy rano wrócił dokończyć robotę , zastał tylko dół. Koparka w nocy wyjechała na lawecie. Też o tym pisali w gazecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejne zagadnienie  kolejna prośba  Czy do Irlandii jezdzi jakaś spedycja? potrzebuje namiar na jakiegoś tira który wraca pusty, jest jedna kopareczka ale nie wiem jak ją z tej Irlandii sciagnąć i ile to by kosztowało?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejne zagadnienie  kolejna prośba  Czy do Irlandii jezdzi jakaś spedycja? potrzebuje namiar na jakiegoś tira który wraca pusty, jest jedna kopareczka ale nie wiem jak ją z tej Irlandii sciagnąć i ile to by kosztowało? szukaj na forach transportowych, szukaj ogłoszeń ewentualnie sam daj zapytanie. Nie znam gabarytów kopareczki, ale może obędzie się bez udziału TIR-a i wystarczy jakiś np.: sprinter itp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejne zagadnienie  kolejna prośba  Czy do Irlandii jezdzi jakaś spedycja? potrzebuje namiar na jakiegoś tira który wraca pusty, jest jedna kopareczka ale nie wiem jak ją z tej Irlandii sciagnąć i ile to by kosztowało? szukaj na forach transportowych, szukaj ogłoszeń ewentualnie sam daj zapytanie. Nie znam gabarytów kopareczki, ale może obędzie się bez udziału TIR-a i wystarczy jakiś np.: sprinter itp dzieki 
|
|
|
Link skopiowany do schowka