Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by siwy212
dzięki za stronkę, kiedyś już na niej byłem, niestety większość sprzętu z Niemiec, a tam ceny są kosmiczne, w Polsce za 90 tysi mam nowa Hitachi a tam za używaną tyle krzyczą. Może ma ktoś jakieś stronki z Wysp?

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by lupus
Mozecie sie smiac, ale jakis czas temu w lokalnej gazecie w kornice policyjnej tez czytalem, ze ktos buchnal koparke i to na gasienicach z terenu prywatnej posesji smirk
skoro Was to ciekawi to ja mam lepszy numer. Goście wynajęli pod fikcyjnym nazwiskiem działeczkę w odosobnionym miejscu, wytyczyli fundamenty, zadzwonili do kolesia od usług koparką i grzecznie poprosili o usługę wykopania dołu fundamentowego, oczywiście wiedzieli jakim sprzetem koleś dysponuje, był jeden wymóg, koleś nie może wykopać dołu w jednym dniu, najlepiej jakby zaczął popłudniem, koleś zostawił koparkę na noc, kiedy rano wrócił dokończyć robotę , zastał tylko dół. Koparka w nocy wyjechała na lawecie. Też o tym pisali w gazecie laugh

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Kolejne zagadnienie smile kolejna prośba wink Czy do Irlandii jezdzi jakaś spedycja? potrzebuje namiar na jakiegoś tira który wraca pusty, jest jedna kopareczka ale nie wiem jak ją z tej Irlandii sciagnąć i ile to by kosztowało?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Chagall
Kolejne zagadnienie smile kolejna prośba wink Czy do Irlandii jezdzi jakaś spedycja? potrzebuje namiar na jakiegoś tira który wraca pusty, jest jedna kopareczka ale nie wiem jak ją z tej Irlandii sciagnąć i ile to by kosztowało?

szukaj na forach transportowych, szukaj ogłoszeń ewentualnie sam daj zapytanie. Nie znam gabarytów kopareczki, ale może obędzie się bez udziału TIR-a i wystarczy jakiś np.: sprinter itp

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by kacperek76
Originally Posted by Chagall

szukaj na forach transportowych, szukaj ogłoszeń ewentualnie sam daj zapytanie. Nie znam gabarytów kopareczki, ale może obędzie się bez udziału TIR-a i wystarczy jakiś np.: sprinter itp
dzieki piwo

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników ($-man, JelineK, forty, burbon, Sensei), 2,212 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,693
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025