|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 Fognini, Fabio ITA 54 2 Greul, Simon GER 55 3 Korolev, Evgeny KAZ 56 4 Chiudinelli, Marco SUI 57 5 Rochus, Olivier BEL 59 6 Serra, Florent FRA 61 7 Gicquel, Marc FRA 66 8 Nieminen, Jarkko FIN 67 9 Dolgopolov Jr., Oleksandr UKR 69 10 Stakhovsky, Sergiy UKR 72 11 Starace, Potito ITA 73 12 Luczak, Peter AUS 75 13 de Bakker, Thiemo NED 76 14 Clement, Arnaud FRA 79 15 Hernandez, Oscar ESP 81 16 Hajek, Jan CZE 82 17 Marchenko, Illya UKR 85 18 Zverev, Mischa GER 86 19 Malisse, Xavier BEL 91 20 Granollers, Marcel ESP 92 21 Golubev, Andrey KAZ 93 22 Brands, Daniel GER 94 23 Gimeno-Traver, Daniel ESP 95 24 Kunitsyn, Igor RUS 100 lista kwali do monte carlo... z czego pierwszych czterech juz wskoczylo do turnieju w wyniku wycofania sie zawodnikow z wyzszymi miejscami... wniosek? [*] - kuponom z Nieminenem... lapcie Hanescu poki mozna - boczny kort to i odpuscic latwiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to poszło
Suarez + Cirstea + Nieminen, ako. 4,49 Kerber + Vesnina + Medina + Dominguez/Parra , ako. 7,12
co myślicie?:) ze lepiej grac wlasne typy poparte swoja wiedza - jesli sie taka ma oczywiscie  - niz "typy pewki forum" 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
[*] - kuponom z Nieminenem... lapcie Hanescu poki mozna - boczny kort to i odpuscic latwiej  na dodatek Gejmbukers polecaja dubla: Wawrinka x Nieminen 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no to poszło
Suarez + Cirstea + Nieminen, ako. 4,49 Kerber + Vesnina + Medina + Dominguez/Parra , ako. 7,12
co myślicie?:) ze lepiej grac wlasne typy poparte swoja wiedza - jesli sie taka ma oczywiscie  - niz "typy pewki forum"  na wczesne godziny nie ma innych spotkań, a typki nie są pobrane z forum;) Inaczej, forum ( jak i wiele innych źródeł ) miało wpływ na takie,a nie inne wybory, ale kto nie lubi się sugerować głosem większości?;) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
El Amrani po 3.35 ?! wszystko zalezy od tego czy Hajek zdecyduje sie sprobowac powalczyc tutaj o sukces czy tez pojedzie na wiekszy turniej zarobic wieksze pieniadze po drodze zarabiajac wieksze pieniadze na bukach  no nie - ale Hanescu wydaje mi sie typem jak najbardziej izzi - jeszcze po takim kursie... nic tylko brac...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a ja na przekór wszystkim Simona HALEP 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wniosek?
[*] - kuponom z Nieminenem... lapcie Hanescu poki mozna - boczny kort to i odpuscic latwiej gdyby było tak jak piszesz to Serra jutro też powinien odpuścić, no i Hajkowi nie opłaca się wygrywać z Marokańczykiem..;) wszystko można podciągnąć tak jak komu wygodnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzial ktos gdzies moze liste kwali do charleston? bo chce dac na errani, ale musze sie upewnic ze jej sie nie spieszy do wyjazdu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wniosek?
[*] - kuponom z Nieminenem... lapcie Hanescu poki mozna - boczny kort to i odpuscic latwiej gdyby było tak jak piszesz to Serra jutro też powinien odpuścić, no i Hajkowi nie opłaca się wygrywać z Marokańczykiem..;) wszystko można podciągnąć tak jak komu wygodnie. przeciez Serra broni tu finalu i mase pkt moze stracic to nie bedzie lecial na kwale, proste
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a ja na przekór wszystkim Simona HALEP  Nie tak na przekór wszystkim ...  ... ja np. mam,że Halep ugra seta ...  ale rozważałem cały mecz dla Halep bo Cirstea nie do końca mnie przekonuje ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Suarez i 2 Hiszpanki w debla  Hajek spadaj na kwale  Marokaniec  Jezuuuu ile można czekać na kasę z bah w moneyu... Z tego co czytam w kulki lecą ostatnio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tipsarević OUT Del Potro OUT Simon OUT Mayer OUT Petzschner IN Fognini IN Chiudinelli IN Korolev IN co do Hajka - wcale sie nie zdziwie... co do Serry.. on zapewne ma dogadana dzika karte 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wniosek?
[*] - kuponom z Nieminenem... lapcie Hanescu poki mozna - boczny kort to i odpuscic latwiej gdyby było tak jak piszesz to Serra jutro też powinien odpuścić, no i Hajkowi nie opłaca się wygrywać z Marokańczykiem..;) wszystko można podciągnąć tak jak komu wygodnie. przeciez Serra broni tu finalu i mase pkt moze stracic to nie bedzie lecial na kwale, proste a Jarko może sobie nabić punktów,żeby nie włóczyć się już po challengerach,równie proste.;) Miałem an myśli to,że do każdego zawodnika z listy można sobie coś podpiąć.;) No nikt nie robi sobie wolnego tyg. tylko dlateog,że akurat ma kwale do jakiegoś tura.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze albo i nie moze, w MC na pewno natluklby wiecej, ale kto wie co im tam w glowach siedzi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ma ktos z Was jakies wiesci z Monzy? Chodzi o mecz Vassalo - Arnaboldi
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nikt nie będzie leciał w bambuko. Monte Carlo to nie Szlem  Bardziej się opłaca wygrać kolejny mecz w Casablance niż liczyć na przejście kwali i słabego rywala w pierwszej rundzie w Monte Carlo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wniosek?
[*] - kuponom z Nieminenem... lapcie Hanescu poki mozna - boczny kort to i odpuscic latwiej gdyby było tak jak piszesz to Serra jutro też powinien odpuścić, no i Hajkowi nie opłaca się wygrywać z Marokańczykiem..;) wszystko można podciągnąć tak jak komu wygodnie. przeciez Serra broni tu finalu i mase pkt moze stracic to nie bedzie lecial na kwale, proste a Jarko może sobie nabić punktów,żeby nie włóczyć się już po challengerach,równie proste.;) Miałem an myśli to,że do każdego zawodnika z listy można sobie coś podpiąć.;) No nikt nie robi sobie wolnego tyg. tylko dlateog,że akurat ma kwale do jakiegoś tura.az spojrzalem na Twoja ilosc postow  - uwierz robia sobie wieksze jaja niz porazka dzisiejsza Fina...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hanescu urosl mi do dosc sporego faworyta ale funny_tennis powodzenia - ktorys z nas bedzie zarobiony Wzajemnie,wzajemnie.:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra poszlo Hanescu + Rysio 
|
|