Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 20 z 20 1 2 18 19 20
addict
addict
Originally Posted by pettersen
nie wiesz o jakich akcjach piszę?

jeszcze kilka miesięcy temu wielkie akcje anty Kaczyńskie, dlaczego? "bo tak" "bo wszyscy są anty", istny owczy pęd

a teraz:

[Linked Image]

normalnie idioci...

Mam takie samo zdanie. To jest paradoksalne, świadczy o płytkości tych ludzi. Podobnie było, ze śmiercią JPII. Do dziś irytuje mnie kiedy widzę na NK zdjęcia Papieża, a obok niego zdjęcie niemalże toples z prymitywnym podpisem. Moim zdaniem ostatnimi czasy mamy takie społeczeństwo, że modny zrobił się lans i zwrócenie na siebie uwagi. Robi nam się mega konformistyczne pokolenie, którzy w swoich poglądach są jak chorągiewki na wietrze. Rozumiem rodzaj identyfikacji z tą tragedią mimo, że nie przepadało się za osobami, którzy w tej tragedii wzięli udział. Jednak można to przeżyć inaczej i pomóc tym ludziom w inny sposób, niż na wszystkie strony artykułować rzekome przywiązanie.

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
dokladnie. tak jak napisalem w poscie wczesniej ;]

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Myseq
Originally Posted by pettersen
nie wiesz o jakich akcjach piszę?

jeszcze kilka miesięcy temu wielkie akcje anty Kaczyńskie, dlaczego? "bo tak" "bo wszyscy są anty", istny owczy pęd

a teraz:

[Linked Image]

normalnie idioci...

Mam takie samo zdanie. To jest paradoksalne, świadczy o płytkości tych ludzi. Podobnie było, ze śmiercią JPII. Do dziś irytuje mnie kiedy widzę na NK zdjęcia Papieża, a obok niego zdjęcie niemalże toples z prymitywnym podpisem. Moim zdaniem ostatnimi czasy mamy takie społeczeństwo, że modny zrobił się lans i zwrócenie na siebie uwagi. Robi nam się mega konformistyczne pokolenie, którzy w swoich poglądach są jak chorągiewki na wietrze. Rozumiem rodzaj identyfikacji z tą tragedią mimo, że nie przepadało się za osobami, którzy w tej tragedii wzięli udział. Jednak można to przeżyć inaczej i pomóc tym ludziom w inny sposób, niż na wszystkie strony artykułować rzekome przywiązanie.

to jest chore
Patrioci za 5 złotych boli
za to że coś na temat ten napisałem rodzina nagle ma problem ze mną
prawda boli
stop

Strona 20 z 20 1 2 18 19 20

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Lukasz111, betowiec, rafal08, Sensei, burbon), 3,425 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,228
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025