|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na jutro mozna smialo zaatakowac dulgheru rumunka powinna w 2 setach odprawic żalosna parre ! widziałem obie, w tym turnieju i w Marbelli. i będzie to mecz zagadka bo oburęczne zagrania Parry z obu skrzydeł są trudne do odczytania a ten dzisiejszy mecz na pewno dużo zdrowia ją kosztował. A rumunka bardzo mi się podobała w przegranym meczu z Clijsters, tylko że dziś ledwo wymęczyła. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vesnina 7-5 6-2 tak pisza na live hunterze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vesnina 7-5 6-2 tak pisza na live hunterze zgadza się. od 1-2 na 6-2 ladnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
udanych łowów, dobranoc..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
brak slow zamykal taki piekny kupon a tu nie dosc ze czekalem tyle czasu na ten wynik z nadzieja bo wygrywal 3:1 to oddaje kopletnie bez walki, dziwne ze nagle z bwina zniknal ten mecz
dobranoc wszystkim
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jutro Schavione na pewniaczka - Carla ma zbyt duzo meczy w nogach i ten bark - a kurs zapowiada sie doskonaly.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jutro Schavione na pewniaczka - Carla ma zbyt duzo meczy w nogach i ten bark - a kurs zapowiada sie doskonaly. O ile nie będzie jej się chciało grac. Schiavone wcale nie jest zbyt dobra. Jeśli Pennetta lewo co wygrała z carlą to tym bardziej trudniej będzie miała schiavone. Nie rozumiem kursu 2.25 na carlę. Może ze względu na ten bark ale to chyba jedyny argument. Przy mocniejszych wymianach schiavone nie ma szans ... Ja próbuję na jutro Cilica. Męczył się z Rosjaninem ale mnie nie zawiódł , więc zaufam mu ponownie. Ktoś próbuje chorwata ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Praktycznie to kompletnie nie wiem co grac jutro , tak są te pary wyrównane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przeciw niemu - kurs @3 jak nic warty ...
Schavione, Monti, Berdych, Ferrero, Wawrinka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przeciw niemu - kurs @3 jak nic warty ...
Schavione, Monti, Berdych, Ferrero, Wawrinka Ja na Verdasco bym stawiał . Ale to moje tylko odczucie. Faktycznie serwis przemawia na korzysc czecha. Tyle ,że wszystko się rozegra w wymianach a tam upatruje większe szanse dla verdasco. Zresztą nie wiem co odwali verdasco , może wyjśc na poważnie podejśc do meczu i wtedy berdych leży a może sobie zacząc walic po autach i po grze.... Co cię tak kusi stawiac na montanesa ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co cię tak kusi stawiac na montanesa ?? Tragiczna gra Cilica z ruskim bukiem? Jeden z najwolniejszych clay - a Cilic na clayu zachowuje sie jak ostatnia lamaga. Monti potega nie jest, ale to i tak za wysokie progi dla Cilica. Na hardzie Cilic 2-0, ale z taka forma i na clayu - Monti + monti 2-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co cię tak kusi stawiac na montanesa ?? Tragiczna gra Cilica z ruskim bukiem? Jeden z najwolniejszych clay - a Cilic na clayu zachowuje sie jak ostatnia lamaga. Monti potega nie jest, ale to i tak za wysokie progi dla Cilica. Na hardzie Cilic 2-0, ale z taka forma i na clayu - Monti + monti 2-0 No tak ale Rosjanin wcale słabo nie grał. Montanes za to miał Seppiego i jednak , drugiego seta przegrał. Serwis ma dośc słaby zresztą na ziemi to mało istotny argument ale czasem przydatny
|
|
|
Link skopiowany do schowka