Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 19 1 2 3 18 19
#3799050 11/04/2010 16:56
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Postawa kilku osób na czele z administratorem strony, którzy w obliczu tragedii narodowej nie potrafili się powstrzymać od krytyki tych postaci. O zmarłych w dniu ich śmierci mówi się dobrze lub wcale.

Jeden z przykładów, że wymieniłby jedną ze zmarłych osób na Jarosława Kaczyńskiego, gdyby można na pokładzie tego lotu.

Podsumować można krótko taką postawę: prostactwo, prostactwo, prostactwo.

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by GEREMI
Postawa kilku osób na czele z administratorem strony, którzy w obliczu tragedii narodowej nie potrafili się powstrzymać od krytyki tych postaci. O zmarłych w dniu ich śmierci mówi się dobrze lub wcale.

Jeden z przykładów, że wymieniłby jedną ze zmarłych osób na Jarosława Kaczyńskiego, gdyby można na pokładzie tego lotu.

tak czysto hipotetycznie........jesliby np. ocalał w zamian Pan Putra,ktory osierocił ośmioro dzieci w w\w dosłownie Nikogo to .........hm,hm.

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Czyli hm,hm hipotetycznie chcesz się bawić w Pana Boga

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by AGASSI

tak czysto hipotetycznie........jesliby np. ocalał w zamian Pan Putra,ktory osierocił ośmioro dzieci w w\w dosłownie Nikogo to .........hm,hm.

Tak czysto hipotetycznie... Jeśli miałby on ocalać, a w zamian zginąłby ktoś z Twojej rodziny to też byś się zastanawiał? Pomyśl trochę, bo nikt nie chciał tam stracić bliskich i obliczać, kto co straci.

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
od wczoraj strasznie mnie wkurza topic Polityka na mecz.pl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cassapian

Ano. Niektórzy userzy potracili chyba resztki człowieczeństwa smirk

A wkurza mnie i to niemiłosiernie, egzamin z logiki 15 maja. Sprawa wydaje się nie do przejścia z tym wykładowcą i jego sposobem bycia. Muszę się zastanowić nad korepetycjami :|

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
ojciec jest na chorobowym i oglada non stop od soboty rana wszystkie wydarzenia zwiazane z katastrofa...

co on nagle taki PiSowiec sie zrobil... nigdy wczesniej nie gadal tyle o polityce co przez te kilka dni.

Czuje ze na chacie bedzie 'dym', bo zamiast zajac sie sprawami rodzinnymi to za niedlugo bedzie mogl napisac prace mgr nt. katastrofy i tygodniowej załoby.

mad

zeby to jeszcze potrafil dyskutowAC o tym, to nie, tylko narzuca swoje zdania puke

M
Krecik
Krecik
M Offline

Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy i nie ważne czy to będzie w Barcelonie, Singapurze czy jakimś innym wypizdowie.

Witam po banie, możesz mnie misiu z powrotem na niego posłać, tylko proszę nie kasuj moich postów, bo skoro ty możesz obrażać prezydenta i piszesz przy tym o wolności słowa ja mam prawo nazwać Cię prostakiem. A z tematu polityka moje posty usuwałeś, zresztą nie tylko moje.

Wkurza mnie cenzura na śmiesznym forum, chociaż w sumie nie, mam to w dupie smile

Pozdrawia mentor smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by shane

Ano. Niektórzy userzy potracili chyba resztki człowieczeństwa smirk

A wkurza mnie i to niemiłosiernie, egzamin z logiki 15 maja. Sprawa wydaje się nie do przejścia z tym wykładowcą i jego sposobem bycia. Muszę się zastanowić nad korepetycjami :|

Na jakim kierunku masz logikę ??

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Racja. Mądrych jest łatwo rozpoznac bo zawsze w tych tragicznych chwilach potrafią swoje odrębne zdanie zachowac dla siebie. Za to głupich prostaków jest łatwo rozpoznac bo chlapią jęzorem co popadnie , bez opamiętania. Zawsze wtedy polecam przejśc się do psychiatry bo mają najpewniej zaburzenia psychiczne.

veteran
veteran
Wkurza mnie ze ten kto miał dzwonić w pewnej sprawie wali w chu*** frown

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
w chu... ciecie tez zajecie

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
puke wkurzyl mnie gosciu z Netii. Przychodze ja zmeczony do domu z pracy o 21 a tu telefon na domowy. "Dzien dobry bla bla moze chcialby pan internet tani" nie dziekuje bo mam neo. "A moze telefon" nie dziekuje mam wszystko ok nic mi nie potrzeba. "A ile pan placi za telefon" "A ile za neo" "A ile ma pan darmowych minut" --- kur... nie wiem ile mam darmowych minut domowego uzywam moze z 2 razy w roku nie interesuje mnie ile mam minut nie chce nic zmieniac. a ten zdziwiony glos "hmmmm naprawde nie chcialby pan mniej placic"? puke nosz kur... co ja mialem mu to Wykaligrafować ze mnie nie interesuje jego oferta.... rozumiem ze to ich praca i ze im taz szefostwo kaze ale zeby o 21 czlowieka wyprowadzac z rownowagi...

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
jest opcja zakonczenia rozmowy przez odlozenie sluchawki grin niby tak nieladnie ale uwierz ze warto wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oddajcie, ĸurwa temat "Śmieszne"!

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by micha$

przecież jest i tłuką posty aż miło smile

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Polska TV
ciągle tylko w niej Smoleńsk
mad

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Poszedłbym na disco... ale wiadomka all closed :]

?
?
Originally Posted by pettersen
Originally Posted by micha$

przecież jest i tłuką posty aż miło smile

Taa, od jakiegoś czasy została zmieniona nazwa na "Polityka"... tylu debilizmów to ja jeszcze z życiu nie widziałem co tam przez ostatni tydzień ....

Strona 1 z 19 1 2 3 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, Lukasz111, burbon), 3,399 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,221
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025