|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
30% bonus od depozytu dla nowych klientow jest jeszcze aktualny? Korzystal ktos moze ostatnio?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obecnie jest bodajże freebet 25Ł dla nowych klientów.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zamienne na 30 euro, ale zdaje się, że Polacy są wykluczeni z promocji, bo gdzieś kiedyś takiego maila dostałem, ale to musiałbyś sprawdzić.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Obecnie nie ma żadnego bonusu powitalnego dla graczy z Polski. Firma pracuje nad wdrożeniem nowej promocji.
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
jak u nich jest z wpłatą poprzez kartę kredytową , bo do tej pory tylko przez MB wpłacałem.
tracimy na marży , czy wypłaty są liczone jako zwroty na KK i nie jesteśmy stratni ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Macie recepte na problem z ladowaniem? Czyzby blokowali? z innego kompa wchodzi normalnie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem niedawno podobny problem. Próbowałem wszystkiego, ale nic nie pomagało. Po kilku dniach, problem z ładowaniem strony sam się rozwiązał. To musiały być jakieś zmiany techniczne po ich stronie!? Tak mi się wydaje.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
no bardzo dziwne od 2 dni tak mam, wylaczone antywirusy, wyczyszczone ciasteczka i dalej to samo...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 nowa strona ja chce stare dobre english(asia), zreszta pobieznie guglujac nie tylko ja. jedyny pozytyw jaki widze, to umoziwienie grania dubli. poki co znalazlem gotowego linka, na ktorym strona jest przejrzysta i tak okrutnie nie muli i nie zacina. moze sie komus przyda. http://new.188bet.com/en-gb/sports/football/matches-by-date/today/asian-handicap-and-over-undergdyby ktos mial trik na zalogowanie sie na stara strone, prosze sie podzielic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zawsze wchodzilem tak - http://www.en.188bet.com/Sporti tu nic sie nie zmienilo.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no swietnie, tak jakbym przez tego linka nigdy nie wchodzil na strone... sek w tym, ze przy logowaniu na starej stronie, wyskakuje mi okienko, ze zostalem zaproszony do korzystania z nowej wersji i na nia mnie przenosi. wzialem za pewnik, iz wszyscy tak maja, zwlaszcza ze na innych forach tez narzekaja. niestety wyglada na to, ze zostalem wybrany. noz kur&$% nic tylko szampana otwierac i swietowac 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
U mnie wchodzi w wersji asia, spróbuj wyczyscic cookies i wtedy powinieneś mieć wybór wygladu przy pierwszym załadowaniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Azjate zmienic i po klopocie tymbardziej, ze oferta ta sama, kursy te same - zaden problem.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
188bet ma lepsza oferte bo oni czesto kopiuja z Crowna, a reszta czasami tego nie ma np. niskie ligi ruskie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tu akurat masz racje z ruska lige, reszta podobnie choc 12bet czasem mniej popularne ligi odpuszcza gdzie 188bet czy sbobet ma w ofercie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
U mnie wchodzi w wersji asia, spróbuj wyczyscic cookies i wtedy powinieneś mieć wybór wygladu przy pierwszym załadowaniu temporary internet files nie czyscic? na wszelki wypadek wykrece jeszcze korki na pol godziny... widze, ze nie dotarlo. od nowa: wchodze przez dobrze znanego mi linka do asia(english). wklepuje dane logowania, enter...puff[nie loguje]fffff...wyskakuje info: "zostales zaproszony na mientki-start nowego 188bet, a lot of fuckin awesome features dostepnych. feedback welcome. high five!". w tym momencie zostaje przekierowany na http://new.188bet.com/en-gb i NIE MA takiej opcji zebym to przeskoczyl i zalogowal sie do starego 188bet (czy to asia czy uk). kapisz? Azjate zmienic i po klopocie tymbardziej, ze oferta ta sama, kursy te same - zaden problem. jeszcze ten sam layout mnie daj. sram na zmiany, nie chce zmian. tam bylo mnie dobrze. sram na sbo i ich zjebana strone, odpalam wersje wap na desktopie. to samo bym zrobil ze 188, ale nie dziala, pobieranie *xml sie zalacza. na 12 tez sruuu, na mansion jeszcze cum dorzuce. kur^%#$ jak zwykle pod gorke, w dodatku sam...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
U mnie wchodzi w wersji asia, spróbuj wyczyscic cookies i wtedy powinieneś mieć wybór wygladu przy pierwszym załadowaniu temporary internet files nie czyscic? na wszelki wypadek wykrece jeszcze korki na pol godziny... widze, ze nie dotarlo. od nowa: wchodze przez dobrze znanego mi linka do asia(english). wklepuje dane logowania, enter...puff[nie loguje]fffff...wyskakuje info: "zostales zaproszony na mientki-start nowego 188bet, a lot of fuckin awesome features dostepnych. feedback welcome. high five!". w tym momencie zostaje przekierowany na http://new.188bet.com/en-gb i NIE MA takiej opcji zebym to przeskoczyl i zalogowal sie do starego 188bet (czy to asia czy uk). kapisz? Azjate zmienic i po klopocie tymbardziej, ze oferta ta sama, kursy te same - zaden problem. jeszcze ten sam layout mnie daj. sram na zmiany, nie chce zmian. tam bylo mnie dobrze. sram na sbo i ich zjebana strone, odpalam wersje wap na desktopie. to samo bym zrobil ze 188, ale nie dziala, pobieranie *xml sie zalacza. na 12 tez sruuu, na mansion jeszcze cum dorzuce. kur^%#$ jak zwykle pod gorke, w dodatku sam... ale burak , ludzie chca pomoc a ten sapie troche zbastuj gosciu bo nikomnu nie placiles za porade wiec idz sie mamie podasaj a nie zachowujesz sie jakby ludzie byli tu dla ciebie aby rozwiazywac twoje problemy skad sie takie dzieciaki biora...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za buraka w pysk mozesz w piaskownicy dostac.
Nie masz pojecia o azji to sie nie udzielaj bo Twoj post kompletnie nic nie wniosl - conajwyzej pokazal Twoja nie wiedze w tym zawodzie.
Jestesmy na tym etapie, ze wyplaty na moneybookers sa blyskawiczne jesli chodzi o azjatow, oferta prawie taka sama z wyjatkami na niszowe ligi - limity podobne choc 12bet akurat nie powala na kolana, support w kazdej azji na normalnym poziomie takze nie widze nic zlego w zmianie buka tym bardziej jak sa problemy z szata graficzna i podobnymi rzeczami.
Amen
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mez - zle zrozumialem Twojego posta (myslalem, ze do mnie piszesz) - byc moze wina tej pory takze sorki - oba posty do skasowania ma sie rozumiec.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|