|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Mogli to zmienić lub może dotyczy to tylko niektórych dyscyplin/zakładów.
Od jakiegoś czasu nie zagrałem tam niczego ponad limit, ale gdy ostatni raz zagrałem 2-3 razy za maks to było to na piłkę nożną.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
W tamtym roku pompowałem tak siatkówkę plażową. Bo czasami można było grać tylko za 140zł, więc musiałem kilka razy tak stukać i dało radę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No na PLH też tak dawało radę, szkoda że wyniki meczy nie były takie jak trzeba 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy ich support odpowiada czasami chcialbym tam wrocic do gry ale nie pamietam hasla do nich i odpowiedzi na pytanie zabezpieczajace mozna to jakos obejsc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed wypłatą kasy z Pinnacle, trzeba się uwierzytelnić przesyłając im: fotkę dowodu, skan karty z obu stron oraz Completed Credit/Debit Card Authorisation Statement. Czym jest to ostatnie? Konto mam w WBKu.
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
To takie szablonowe "oświadczenie", które chcą byś podpisał. Coś w stylu używam karty takiej czy takiej i transakcje są przeze mnie autoryzowane. Podpis.
Po prostu takie ręczne poręczenie, że odpowiadasz za transakcje dokonane za pomocą tej karty u nich.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Wpłacałem do Pinnacle pierwszy raz depozyt w wysokości 1200zł. Niestety nie mogłem czegoś zagrać tak jak chciałem, więc chciałem wypłacić cała kasę. Tylko jest taki problem że napisali że pobierają opłaty:
If you do not place wager for the full amount, we will charge you PLZ 75 plus 36.
A więc otrzymał bym 1,089zł, więc jak narazie gram sobie tam. Wpłacałem przez Przelewy24 depozyt, czy to jest normalne że biorą takie opłaty przy wypłacie? Czy trzeba obrócić trochę depozytem w zakładach, by nie stracić wiele w pobranych opłatach? Coż zrobić by jak najmniej stracić na opłatach podczas wypłaty?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Musisz zagrać za kwotę, którą wpłaciłeś. To jest ich zabezpieczenie przed praniem pieniędzy.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Wazne pytanie jestem kobietą nie znam sie tak dobrze.
Jak jest teraz w pinnacle? wplacilem tydzien temu z mbanku 210 zl udalo mi sie ugrac 1500 i chce wyplacic. Ale kiedys czytalam ze oni chca jakies skany dokumentow, czy dalej tak jest? jak wyslac te skany? . w danych osobowych widze tylko mozliwosc wgrania skanow dowodu tylko jesli wplacales karta kredytowa o bankach nic nie ma napisane w faqach. Ale moze sie mysle prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wazne pytanie jestem kobietą nie znam sie tak dobrze.
Jak jest teraz w pinnacle? wplacilem tydzien temu z mbanku 210 zl udalo mi sie ugrac 1500 i chce wyplacic. Ale kiedys czytalam ze oni chca jakies skany dokumentow, czy dalej tak jest? jak wyslac te skany? . w danych osobowych widze tylko mozliwosc wgrania skanow dowodu tylko jesli wplacales karta kredytowa o bankach nic nie ma napisane w faqach. Ale moze sie mysle prosze o pomoc  zleć normalnie wypłatę, żadnych skanów nie potrzeba.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Do działu śmieszne z tym 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
wiedziałam ze was rozsmiesze 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
mialam 1500 zl zlecilam 1000 i mam maila od nich z systemu
Drogi Kliencie PinnacleSports,
Wypłata została odrzucona z uwagi na niewystarczające środki do zrealizowania wypłaty.
Zapoznaj się z bilansem konta, przechodząc do opcji Przegląd Konta, a następnie Wszystkie Transakcje.
Następnie możesz wrócić do sekcji Płatności, aby zamówić wypłatę na właściwą kwotę.
Dodatkowych informacji udziela Dział Obsługi Klienta (CSD)
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta (CSD) PinnacleSports
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Następnie możesz wrócić do sekcji Płatności, aby zamówić wypłatę na właściwą kwotę. Wyplac ta sama metoda i na ta sama karte co wplacalas. Jesli bylo kilka wplat z roznych metod/kart to pewnie musisz wyplacic po takie same kwoty na odpowiednie karty.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
w pinnacle widze jest zaklad UNDER 3 . W przypadku 3 goli jest zwracana cala stawka czy część?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w pinnacle widze jest zaklad UNDER 3 . W przypadku 3 goli jest zwracana cala stawka czy część? cała w przypadku U3, połowa w przypadku U2,75
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
chce wyplacic kase do banku mBank. jaki adres mam wpisac banku??
Skrót: mBank Nazwa: mBank Adres: Al. Piłsudskiego 3 90-368 Łódź woj. Łódzkie Polska
??
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
czy w pinnacle mozna kontrowac? Stawiam zaklad przed meczem a potem w live stawiam zaklad przeciwny?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Można kontrować, chociaż nie wiem czy to dotyczy także zakładów na żywo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Pinnie na live daja tylko NBA.
|
|