|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
kto chce zarobić zapraszam na priv 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
pozwali jednego waznego eskimosa i od razu leje sie krew na parkiecie u usraków 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
oczywiscia moja propozycja jest w pełni legalna, chodzi o inwestycję na GPW 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki, kolejny raz  Cytując klasyka: Amica, kuda ty idiosz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gjertych wal do mje na gygy, lepiej unikać forumowej inwigilacji
no i co z tymi goldmanami? jak na patelni, żrą się o stołki - tania pożywka dla drobnych
jakby goldman sie naprawde wkur.wił to może zaserwować znów nagą krótką sprzedaż, zaszortować dany instrument/towar... wtedy mielibysmy 2 fale kryzysu, która zmiotłaby w pył cały ten pax americana
o "obrotowych drzwiach goldmana" pisałem bez mała z rok temu, myślicie że co, nagle zatrzymał je chuck norris?
pitbul zwany goldmanem będzie walczył o każdą kość, pamietajmy, że przed socjalnym zastrzykiem dla fannie czy fredie, głosy o ich malwersacjach i manipulacjach pojawiały się wczesniej prawie 10 lat temu, ale nazywano libertarian oszołomami,
dziś też przymyka się oko np. na HFT by GS, ale ale.. lepiej, żeby prawda wyszła na jaw zanim włożą RFID ludziom.
cóż, czasem lepiej stworzyć fasadę wolnego wyboru, jak między PO a PiS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaa ziom i dzieki za amike, choc nie wierzyłem i tylko drasnalem dziołche,
na szerokim walimy minusa, obecnie szyja opadajaca na jago-dzie ma jeszcze troche miejsca, spadnie - bierzymy, i bedzie jak na almie
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
[ A mi się wydaje , ze nie bedzie tak do konca jak pisał mura : teraz wzrosty korekta , mowe szczyty i pierdut ja stawiam na scenariusz skrócony : teraz wzrosty, a po nich pierdut
POZDRO ELDO czyżby moje proroctwo  zaczynało sie spełniac  otwieram shorty jesli wig spadnie ponizej 2450 POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czołowy minister finansów na kontynencie nie mógłby popełnić takiego feralnego błędu  po tyle pean'ach to byłoby niegodne 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
czołowy minister finansów na kontynencie nie mógłby popełnić takiego feralnego błędu  po tyle pean'ach to byłoby niegodne  Jeśli zagranica się zorientuje ze jesteśmy bardziej nową Grecją, niż nową Irlandią , to strach sie bać wtedy ...... Amica, zaje.ista 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zagranica to sie w ogóle orientuje. gs wciska toksyczne aktywa. normlanie zbiło mnie całkowicie z ziemi to info
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak już pisałem - obecnie najbliżej mi do tezy, że poważniejszą przecenę doświadczymy w wakacje co ja bym zrobił gdybym miał białe na szachownicy? mowa o polskich dyrygentach. pozwoliłbym na udany debiut pizetju. dlaczego? bo nawet jak jeleń zarobi te 7-13% (wariant zrównoważony  to nie skasuje rachunku i nie spie.rdoli (przynajmniej większość). będzie grał (zwłaszcza przy dzisiejszych promocjach marketingowych - sieci na plankton). wkrótce odda z nawiązką, a instytucje i tak się obkupią, i tak zarobią.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyżby moje proroctwo  zaczynało sie spełniac  Jak to mówią: nawet popsuty zegar czasem się nie myli. I to przynajmniej 2 razy na dobę  Fakt, że marazm u nas niebywały. W czasie gdy stany urosły o 30% my ledwie o 10. To daje pewien wzrostowy potencjał. Więc o ile stany się pierwsze nie zawalą strzelam, że w ciągu najbliższych kilkunastu tygodni może nas czekać jakiś mocny wystrzał w górę. A przynajmniej wydaje mi się to bardziej prawdopodobne niż "pierdut" 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
A nie zauwazyles znakow zapytania przy moim pierdut? Afera z GS to był taki balonik probny , teraz ogłaszaja juz wszem wobec koniec kryzysu i hosse , trzeba teraz wyciagnac od maluczkich ,a potem bedzie wielki placz i zgrzytanie zebów tych maluczkich , czy to potrwa kilkanaście tygodni , całkiem mozliwe , prawdopodobienstwo nowych szczytow jest teraz wieksze niz pierdut tu sie zgodze , wiec zarabiajmy póki co
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie czy ostatnio nie bylo tak ze jako jedyny bylem byczkiem  Gdzie Wasze niedzwiedzie skory  Proponuje cofnac sie jakies dwa-trzy tygodnie w temacie i zobaczyc jaka to miala na nas spasc lawina czy tez Armagedon Az nie do uwierzenia ze tak nagle zmieniliscie zdanie jakby tamte wpisy dotyczyly kogos innego ... A ja dalej i co najwazniejsze konsekwentnie powtarzam : Trend is your friend 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wolałbym, żeby temat był obrośnięty w konkrety i propozycje, a nie narcyzowe lanie wody
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eldo, kiedy gant ruszy, w tym tyg. czy dopiero w przyszlym? dokupilbym dziada, ale nie mam wolnej flotki  musialbym cos uplynnic, a patrze w portfel i nie wiem co tu sprzedać, chyba kurfa nic 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Eldo, kiedy gant ruszy, w tym tyg. czy dopiero w przyszlym? dokupilbym dziada, ale nie mam wolnej flotki  musialbym cos uplynnic, a patrze w portfel i nie wiem co tu sprzedać, chyba kurfa nic  juz przeciez rosnie 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Panowie czy ostatnio nie bylo tak ze jako jedyny bylem byczkiem  Gdzie Wasze niedzwiedzie skory  Proponuje cofnac sie jakies dwa-trzy tygodnie w temacie i zobaczyc jaka to miala na nas spasc lawina czy tez Armagedon Az nie do uwierzenia ze tak nagle zmieniliscie zdanie jakby tamte wpisy dotyczyly kogos innego ... A ja dalej i co najwazniejsze konsekwentnie powtarzam : Trend is your friend  takiś pewny?to jaki masz teraz trend na eurodolarze ,podpowiem on raczej nie jest Twoim przyjacielem w grze na giełdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wolałbym, żeby temat był obrośnięty w konkrety i propozycje, a nie narcyzowe lanie wody Ok. Ja zszortowałem przedwczoraj (19-04-2010) euro do naszej po 3,90. S/L: 4,80, T/P: 3,75. Czekam żeby dokupić po 3,935. Jak ktoś lubi ryzyko - polecam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|