nie ogladalem tych Galerianek ale teraz jak patrze na screeny to szalu nie bylo ale tu w poniedzialek wyszla extra, mialem nadzieje ze pojawi sie wczoraj ale chyba trzeba czekac na nastepne odcinki
nie ogladalem tych Galerianek ale teraz jak patrze na screeny to szalu nie bylo ale tu w poniedzialek wyszla extra, mialem nadzieje ze pojawi sie wczoraj ale chyba trzeba czekac na nastepne odcinki
Rzeczywiście w tych Galeriankach wszystkie na takie lampucery były ucharakteryzowane, a ta akurat o ile mnie pamięć nie myli straciła cnotę za pięć dyszek Też miałem taką nadzieję, a tu taka lipa i trzeba czekać. Myślę że pewnego dnia zapuka do drzwi Pawła, adres już sobie zapamiętała z dowodu, więc i zadanie ma ułatwione
No na pewno sie pojawi, oby już w poniedziałek Dokladnie, dane Pawla z dowodu juz ma, zreszta juz gdzies wyczytalem, ze po odejsciu Majki, Pawel dlugo nie bedzie sam.. btw. w fajnych okolicznosciach wprowadzili młodą do serialu
ajjj ta Renatka od tego gliniarza teraz do Majki sie wprowadzila coś czuje ze bedzie z tego niezly zwiazek lesss...powoli Modą na Sukces zajeżdża ten serial...