Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 19 1 2 3 4 18 19
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cała szopka z wiązana z katastrofą w Smoleńsku .Aż n wymioty bierze jak widzę te fałszywe pojednania,ciepłe słówka ,zakłamanie i obłudę .

W TV ,radiu ciągle jeden i ten sam bełkot .... ludzie litości

Bonus: Unibet
A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
jebane pierdoły z Fun i Tau..... mad

M
a.k.a. "coolbet"
a.k.a. "coolbet"
M Offline
Originally Posted by pawel Wafel
Kaczuszki w Smoleńsku.( kto ma wiedzieć to wie laugh ) Alleluja pochowali , h.uja!! Lech Zdech...Kolejorz . !!!

Ten kretyn przechodzi samego siebie...

shaken not stirred
shaken not stirred
lenie z Canal+ i ich brak komentarza do meczu Lakers - Oklahoma

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Skiper
lenie z Canal+ i ich brak komentarza do meczu Lakers - Oklahoma
to nie lenistwo... ten stan trwa od tygodnia. wiele razy narzekałem na komentarze ale po tygodniu ciszy na fonii dochodze do wniosku, ze lepszy kiepski komentarz niz jego brak!!

shaken not stirred
shaken not stirred
w tygodniu jeszcze można było zrozumieć ich tam w jakimś stopniu, ale pogrzeb już się odbył a oni dalej "na wakacjach"

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by coolbet
Originally Posted by pawel Wafel
Kaczuszki w Smoleńsku.( kto ma wiedzieć to wie laugh ) Alleluja pochowali , h.uja!! Lech Zdech...Kolejorz . !!!

Ten kretyn przechodzi samego siebie...
idiota pokroju tych, co rzucają koszem na śmieci w tramwaj, a potem dźgają nożem kogoś, kto zwrócił im uwagę...

Nie wiem, czy jest jakiś ratunek dla tego rodzaju poppierdoleńców

no risk no fun
no risk no fun
Ratunek jest tylko jeden. Usypiac takich jak chore psy przynajmniej polskie powietrze bedzie mialo swiezy zapach

AVE LAZIO
AVE LAZIO

popsuł mi całą niedzielę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by karuzel1122
Originally Posted by shane
Originally Posted by cassapian
od wczoraj strasznie mnie wkurza topic Polityka na mecz.pl

Ano. Niektórzy userzy potracili chyba resztki człowieczeństwa smirk

A wkurza mnie i to niemiłosiernie, egzamin z logiki 15 maja. Sprawa wydaje się nie do przejścia z tym wykładowcą i jego sposobem bycia. Muszę się zastanowić nad korepetycjami :|

Na jakim kierunku masz logikę ??

Socjologia.

Ana <3
Ana <3
do tego prymitywna muzyka, a do tego amatorski klip będący zlepkiem fragmentów sobotnich programów telewizyjnych, informujących o tym, co się wydarzyło w Smoleńsku&#8230; Po ukazaniu się tej piosenki w sieci od razu pojawiły się komentarze, że raper próbuje zbić popularność na narodowej tragedii. Do tego w bardzo kiepskim stylu, bez zastanowienia i za wszelką cenę.

co za ćwoki publikują txt na onecie.
wylew uwstecznienia.

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
gdzie można zobaczyć ten klip?

A
A Offline
Originally Posted by cassapian
gdzie można zobaczyć ten klip?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
wszelkiej maści żeńskie sporty

powinni tego zabronić w pizdu

puke puke puke

do garów!!!

A
A Offline
Za ch.ja nawet czarnego nie wytrwam do meczu Orlando blush

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
11kwietnia zatrułem się. W sobotę nic nie piłem ostatecznie wylądowałem w szpitalu i mi napisali że przez alkohol ale dziwne że w sobotę dobrze wszystko było ok jadłem itd. Przyznaje z 2tygodnie codziennie piłem tak by być nawianym dobrze i ostatecznie masakryczny tydzień swojego życia przeżyłem zapewne z wypicia alkoholu po części ale i nie tylko. W 5dni z 5kg schudłem a lekarze mi przypisali zakaz picia alkoholu. Z badań wyszło że mam uszkodzoną wątrobę oraz zapalenie błony śluzowej żołądka i przełyku. Od tamtego momentu jak narazie bez fajek i picia, na zdrowo. grin Trzeba się będzie się dobrze prowadzić, by nie zejść z tego świata na własne życzenie za wcześnie. Próbuje wykorzystać tą sytuacje chociaż do ograniczenia fajek co uważam za trudne zadanie, bo brak picia to nie widzę jakiegoś wielkiego problemu. Ogółem sam ten fakt mnie nie wkurwia wielce, ale to że stało się w to w tygodniu który miałem ważniejsze sprawy niż zdychanie w szpitalu. Ogółem nie powinienem się może powyższym faktem dzielić, ale naszła mnie taka potrzeba.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

11kwietnia zatrułem się.
Przeżyłem coś w stylu jakbym schodził z tego świata. W sobotę nic nie piłem ostatecznie wylądowałem w szpitalu i mi napisali że przez alkohol ale dziwne że w sobotę dobrze wszystko było ok jadłem itd. Przyznaje z 2tygodnie codziennie piłem tak by być nawianym dobrze i ostatecznie masakryczny tydzień swojego życia przeżyłem zapewne z wypicia alkoholu po części ale i nie tylko. W 5dni z 5kg schudłem a lekarze mi przypisali zakaz picia alkoholu. Z badań wyszło że mam uszkodzoną wątrobę oraz zapalenie błony śluzowej żołądka i przełyku. Od tamtego momentu jak narazie bez fajek i picia, na zdrowo. grin Trzeba się będzie się dobrze prowadzić, by nie zejść z tego świata na własne życzenie za wcześnie. Próbuje wykorzystać tą sytuacje chociaż do ograniczenia fajek co uważam za trudne zadanie, bo brak picia to nie widzę jakiegoś wielkiego problemu. Ogółem sam ten fakt mnie nie wkurwia wielce, ale to że stało się w to w tygodniu który miałem ważniejsze sprawy niż zdychanie w szpitalu. Ogółem nie powinienem się może powyższym faktem dzielić, ale naszła mnie taka potrzeba.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

11kwietnia zatrułem się. W sobotę nic nie piłem ostatecznie wylądowałem w szpitalu i mi napisali że przez alkohol ale dziwne że w sobotę dobrze wszystko było ok jadłem itd. Przyznaje z 2tygodnie codziennie piłem tak by być nawianym dobrze i ostatecznie masakryczny tydzień swojego życia przeżyłem zapewne z wypicia alkoholu po części ale i nie tylko. W 5dni z 5kg schudłem a lekarze mi przypisali zakaz picia alkoholu. Z badań wyszło że mam uszkodzoną wątrobę oraz zapalenie błony śluzowej żołądka i przełyku. Od tamtego momentu jak narazie bez fajek i picia, na zdrowo. grin Trzeba się będzie się dobrze prowadzić, by nie zejść z tego świata na własne życzenie za wcześnie. Próbuje wykorzystać tą sytuacje chociaż do ograniczenia fajek co uważam za trudne zadanie, bo brak picia to nie widzę jakiegoś wielkiego problemu. Ogółem sam ten fakt mnie nie wkurwia wielce, ale to że stało się w to w tygodniu który miałem ważniejsze sprawy niż zdychanie w szpitalu. Ogółem nie powinienem się może powyższym faktem dzielić, ale naszła mnie taka potrzeba.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Nie rozumiem. Nie zapisuje się cały tekst. Mam jakąś blokatę lub błąd systemu?
Jak tak to się nie dowiecie co mi się wydarzyło i tyle tongue

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Sphinx
11kwietnia zatrułem się. W sobotę nic nie piłem ostatecznie wylądowałem w szpitalu i mi napisali że przez alkohol ale dziwne że w sobotę dobrze wszystko było ok jadłem itd. Przyznaje z 2tygodnie codziennie piłem tak by być nawianym dobrze i ostatecznie masakryczny tydzień swojego życia przeżyłem zapewne z wypicia alkoholu po części ale i nie tylko. W 5dni z 5kg schudłem a lekarze mi przypisali zakaz picia alkoholu. Z badań wyszło że mam uszkodzoną wątrobę oraz zapalenie błony śluzowej żołądka i przełyku. Od tamtego momentu jak narazie bez fajek i picia, na zdrowo. grin Trzeba się będzie się dobrze prowadzić, by nie zejść z tego świata na własne życzenie za wcześnie. Próbuje wykorzystać tą sytuacje chociaż do ograniczenia fajek co uważam za trudne zadanie, bo brak picia to nie widzę jakiegoś wielkiego problemu. Ogółem sam ten fakt mnie nie wkur.wia wielce, ale to że stało się w to w tygodniu który miałem ważniejsze sprawy niż zdychanie w szpitalu. Ogółem nie powinienem się może powyższym faktem dzielić, ale naszła mnie taka potrzeba.

Strona 2 z 19 1 2 3 4 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, rymoholik, $-man, betowiec, aker, Szuman, Akhu, latajaca_holenderka, Sensei, 11kera11), 2,819 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,306
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025