|
|
member
|
|
member
gekks wam dobrze działa, czy niedziela to standard kłopoty w betfair
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przez chwile nie dzialalo api (15.30 i okolice), ale przez lite cos tam sie dalo po chwili zagrac
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mam pewien problem. Kupiłem sobie większy monitor. Wszystkie czcionki pozamieniałem poza czcionkami w głównym panelu http://img534.imageshack.us/i/asdasdasdasdk.png/ . I są one dość małe. Czy da się zmienić wielkość czcionki w panelu głównym czy tylko na rynkach?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zróbmy szybką sondę. Którego oprogramowania obecnie używasz?
A: BetAngel B: BetTrader C: TheGeeksToy D: Inny (jaki)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mam taki problem w Geeks Toy'u ,że mi w pewnym momencie przestaje działac.Czy jest możliwosc ,ze sie program zawiesza czy cos w tym stylu?Bo jest to dla mnie problem ,miał ktos cos takiego?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nigdy mi sie Geeks nie zawiesil. Jedyny problem jaki mam to ze czasami w "place bets" nie widac zakladu ktory chce zlozyc.
Sonda: Wyprobowalem FairBot-a - swietny do scalpingu Soccer Mystic - swietna opcja "Prediction" Geeks Toy - swietny bo darmowy. Jego uzywam bo ma wszystkie opcje ktore potrzebuje i jest darmowy.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
A: BetAngel
chyba lepszego nie ma i ciągle się rozwija , przydaje sie dla mnie glownie dlatego ze mozna latwo z niego zrobic strategie samogrająca w polaczeniu z excelem
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Znaczy mi sie nie zawiesił tak jak komputer ale w pewnej chwili przestało aktualizowac(odswiezac)kursyi mysle ze wtedy i moich zakładów nie przyjmie a nawet jak przyjmie to ja nie wiem co sie tam dzieje.Czy mozliwe jest ze jak sie jakis czas tylko przyglada a nie bierze czynnego udziału to program sie samoczynnie wylogowuje czy cos w tym stylu albo moze to byc wina słabego kompa mam laptopa 1,4 ghz oraz 512 mb pamieci?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Program sam się nie wylogowywuje, a może ci się po prostu internet rozłączył?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A jak w Geeks Toy sie ustawia w laderze aby pod trzema kolumnami były wykresy (graphs)? tak jak ma czyzyk na swoich filmikach...dzieki z góry
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Prawy przycisk myszy na górze laddera => footer layout =>betfair graph display. Szczerze polecam zapoznać sie dobrze z manualem gdyż jest masa pożytecznych i ciekawych opcji dostosowania wszystkiego pod siebie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja jescze raz tym moim problem dzis troche sie uczyłem tradeowac na Geeks Toyu i znowu mam ten sam problem z aplikacja tzn. w pewnym nieznanym momencie przestaja sie aktualozowac (odswiezac) kursy ale co dziwne wykresy pod ladderem sie odswiezaja prawidłowco 10 sekund oraz api status tez działa normalnie czas odlicza tez poprawnie a co najdziwniejsze po jakiejs minucie wszystko wraca do normy.Tylko wiadomo ze czasami to liczy sie pół sekundy a minuta to w tym przypadku lata świetlne.Moze ktos cos poradzic?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam moglby mi ktos powiedziec gdzie sa takie opcje jak tick offset albo fill or kill albo inne narzedzia do tradingu w geekstoy? powinny byc chyba w stake & tools ale tam mam tylko ustawienia stawek...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
asel, jeżeli masz aktywny panel 'staking & tools' to kliknij na tym napisie prawym przyciskiem myszki i później 'show inactive tools' lub 'activate' i masz do wyboru 'fill or kill' i 'tick offset'
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dzieki szxx jest wszystko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mam z kolei taki problem w Geeks Toy: otóż przy próbie postawienia zakładu pojawia mi się komunikat "Invalid Persistance". Nie mogę przez to nic zagrać. Dodam jeszcze, że w momencie wejścia rynku w fazę in-play ten problem znika. ktoś wie o co kaman ?
Być może problem rozwiązałoby przeinstalowanie programu, ale zrobię to w ostateczności, bo nie chce mi się od nowa ustawiać wszystkich opcji.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Masz prawdopodobnie ustawione jako domyslne "keep persistance" A niektore rynki tego nie uwzgledniaja. Zmienic to mozesz w opcjach advance betting - default keep persistance - cancel powinno pomoc
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jest moze darmowy program w ktory ma podobna funkcje jak fairbot tzn. automatyczne odsprzedanie lub kupienie przyjetego zakladu? (tzw scalping)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy istnieje aplikacja w której mógłbym ręcznie przygotować sobie dwie pozycje np:
BACK po kusie 1.25 za 1000 ojro LAY po kursie 1.32 za 800 ojro
a następnie po wygranej/przegranej piłce zatwierdzić tylko 1 pozycję przy użyciu klawisza klawiatury np B to BACK a L to LAY?
|
|
|
Link skopiowany do schowka