|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hoho ale atl ma szczescie ze bogut wypadl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
caps 54-21 w strzałach a wynik 1-4 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
I co w tym takiego smiesznego? Ogladales moze mecz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I co w tym takiego smiesznego? Ogladales moze mecz? nie wiesz ze "  " = wtopiłem
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
W sumie mozliwe. Tak czy siak mecz byl swietny, a Halak byl nie do zatrzymania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak oglądałem pierwsze 2 tercje i wierzyć mi się nie chciało że caps nie moga strzelić gola, i tak wtopiłem ale na overze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koziolki jazda z tym fake title contenderem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No proszę, a wszyscy tak Milłoki skreślali, a tu 2:2 w serii. Portland też całkiem nieźle w game 5 póki co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
milłoki z bogutem to lekko by atl pogonili, szkoda ze nie ma tu tych co sie oburzali na slowa ze hawks max 2 runda 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
szkoda, że ostatnio sam mnie krytykowałeś i szydziłeś, kiedy mówiłem, że Mavs lecą w pierwszej rundzie SAS, że niby tacy drewniani. A wczoraj sam piszesz, ze ty tak przeczuwałeś odnośnie tej rywalizacji. Śmieszny jesteś thunder  spójrz na siebie, swoją drogą ja i tak myślę, że Kozły raczej nie dadzą rady, bo ciężko im będzie przełamać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ciężko będzie Kozłom to pewne, ale przed rozpoczęciem rywalizacji kursy wskazywały na łatwe i przyjemne zwycięstwa Atlanty. Poza tym jak dojdzie do meczu nr 7 to wtedy wszystko może się zdarzyć. Liczę że do spotkania nr 7 dojdzie również w Phoenix i PTB się na niego wyjątkowo sprężą. Bo dzisiaj początek mieli świetny, a później kupa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda, że ostatnio sam mnie krytykowałeś i szydziłeś, kiedy mówiłem, że Mavs lecą w pierwszej rundzie SAS, że niby tacy drewniani. A wczoraj sam piszesz, ze ty tak przeczuwałeś odnośnie tej rywalizacji. Śmieszny jesteś thunder  spójrz na siebie, swoją drogą ja i tak myślę, że Kozły raczej nie dadzą rady, bo ciężko im będzie przełamać. 1. wez do reki slownik i sprawdz slowo szydzic ,potem sprawdz co o kim napisalem pomysl i sam bedziesz zaskoczony do jakich wnioskow dojdziesz 2. w serii atl - mil mam pograny awans atl ale tylko dzieki temu ze nie ma ab i ze atl ma hca, nie przeszkadza mi to dorabiac na ich wyjazdach i miec o tej druzynie swoja opinie ( znajdziesz ja w postach listopadowych) 3. seria dallas-san ant,mam pograny dallas 1-4 ale pisalem ze nie nalezy traktowac tej pary jako typowej serii 2-7 , jak sprawdzic game 3 i game 4 mialem Spurs gdyz wyznaje zasade ze zamiast nierealnych niewiadomo jakich zyskow brutalnie tne straty ( dallas jak odpadnie to jestem w przyblizeniu na 0 dzieki tej taktyce ) 4. seria dallas san jeszcze sie nie skonczyla, jak sie skonczy dla san to pogratuluje Ci kursu 2,5 , typ w tej serii wynikal przede wszystkim z pozytywow odnosnie dallas niz negatywow san antonio ( na SAS mam postawiony personal bet z kolega Skiperem  ktory moze jeszcze dojdzie do skutku  ) 5. zaskoczeniem ktorego nie ogarniam jest dla mnie denver( mam pograny ich awans z utah) , chociaz slyszalem ze ktos kiedys pisal ze denver na mistrza zachodu , to jest dopiero smieszne co ??  6. codziennie na siebie patrze przy goleniu, tez tak kiedys bedziesz mial 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Pisałeś to w sposób mocno ironiczny, tak jakby SAS prawie wcale nie mieli czym postraszyć Mavs, chociaż fakt przyznaje pisałeś, że nie jest to typowa para 2-7, co niejako samo zaprzecza twoim wypowiedziom na temat szans poszczególnych drużyn albo po prostu to było zasugerowanie, że SAS jest drużyną klasową i mimo formy nie można ich stawiać wespół z Bobkami, coś jak Lakersi, którzy nie grają wielkiego basketu są zawsze Lakersami. Punkt 5 i 6 to już szukanie napinki z twojej strony, ale odniosę się do tego Denver, byłem przekonany, że uderzysz w ten mój bet, a ja dalej twierdzę, że Denver ma drużynę na mistrzostwo, nie mówiąc o tym, że przejście Utah może okazać się po prostu kluczowe, patrząc na to co grają Lakersi, którzy moim zdaniem mogą polecieć już w pierwszej rundzie, reszta wygląda bladziej niż oba zespoły, zarówno Utah jak i Denver. No może po za Oklahomą, która ma ogromny potencjał, ale tam zbraknie doświadczenia. Gdybym miał grać, a kto wie czy jeszcze nie zagram ( to będzie zależne z kim zagrają w drugiej rundzie ) to obok Denver postawiłbym właśnie Utah Jazz, która udowodniła, że nie jest już typowym zespołem własnego parkietu. Nie wiem czy w to uwierzysz czy nie, ale tak też myślałem przed playoffami. Wziąłem już przy 1-2, Oklahomę po 4.50 awans, pisałem po 2-2 kilka uwag na temat tej pary, w niuanse się już nie bawię, każdy kto śledzi więcej niż cyferki po meczach, a do takich Cię zaliczam wie co potrafią zagrać oni i ile wnosi poszczególny zawodnik. Się rozpisałem  A ogólnie to ja nie mam nic do Ciebie, szanuje twoją wiedzę o NBA, ale hmmm odmienność opinii to chyba normalne i przy wynikach łatwiej dyskutować. Z SAS mam narazie rację, ze Denver nie. Nobody is perfect.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
To co, dzisiaj koniec serii w przypadku Cavs i Celtow? W sumie Cavs to wyboru nie maja, a Celtowie? Myslicie, ze stac Miami na wyrwanie chociaz jednego zwyciestwa w Bostonie?
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
ciezko dla Bostonu dzis bedzie...
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Jakies absencje? Nie widze nikogo nawet na questionable..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cos mam przeczucie ze boston dzis pojedzie z miami jak z g.. pozostale 3 mecze 3 jedynki zakumulowane daja ponad jednostke na plus, obaczymy....
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|