Spodziewałem się czegoś innego... To jest raczej k**wsko smutne, że niektóre dzieci mahomietków już wiedzą, jaka będzie ich przyszłość. A raczej jej brak.
Ukrainiec żenił się z Rosjanką. Przed nocą poślubną ojciec radzi synowi: - Złap mocno żonę i z całej siły pchnij na łóżko, niech wie, że Ukraina jest mocna - Potem pokaż jej swojego kutasa, niech wie , że Ukraina jest wielka Nagle wtrąca się dziadek i mówi: - a potem zwal se konia, niech wie, że Ukraina jest niezależna
Mąż z żoną oglądają w telewizji program o psychologii i różnicach w odczuwaniu emocji. W pewnym momencie mąż odzywa się: "Kochanie, to wszystko są bzdury. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie". Żona na to: "Spośród wszystkich twoich kumpli, ty masz największego penisa".
Lauren Caitlin Upton z Południowej Karoliny. Podczas konkursu na Miss Nastolatek Stanów Zjednoczonych zapytano ją dlaczego tylu Amerykanów nie jest w stanie wskazać Stanów Zjednoczonych na mapie świata.
- Osobiście sądzę, że Amerykanie nie są w stanie tego zrobić, mmm, ponieważ nie mają map, mmm. Wierzę, że nasza edukacja, tak jak i w Południowej Afryce i mmm w Iraku i w innych podobnych miejscach, wierzę, że oni powinni, mmm że nasz system szkolnictwa w Stanach mmm powinien pomóc Stanom, Południowej Afryce, Irakowi i krajom azjatyckim, żebyśmy byli w stanie zbudować lepszą przyszłość dla naszych dzieci