Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 19 1 2 3 4 5 6 18 19
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by mateusz2201
Originally Posted by ice18
jade do Wawki sprawdzam na komie wyniki... psy za mną na sygnale... jechałem 130 a ograniczenie do 90...
2 stowki i 6 pkt ;/ pech
To i tak powinieneś więcej punktów dostać i wyższy mandat. Chyba 8 pkt i 400 zł.

policjant powiedzial ze od 200 do 300zl. wlasciwie to nie ogladalem nawet zapisu i chyba zle zrobilem ;>
6 punktów - przekroczenie prędkości o 31-40 km/godz.
Przekroczenie dopuszczalnej prędkości o 31 - 40 km/h
od 200 do 300 zł
co do tych przepisowych jak wyprzedzić tira jadać 90 ? bo za tirem chyba nikt nie lubi jechac

Bonus: Unibet
B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by mateusz2201
jade do Wawki sprawdzam na komie wyniki... psy za mną na sygnale... jechałem 130 a ograniczenie do 90...
2 stowki i 6 pkt ;/ pech
To i tak powinieneś więcej punktów dostać i wyższy mandat. Chyba 8 pkt i 400 zł.

policjant powiedzial ze od 200 do 300zl. wlasciwie to nie ogladalem nawet zapisu i chyba zle zrobilem ;>
6 punktów - przekroczenie prędkości o 31-40 km/godz.
Przekroczenie dopuszczalnej prędkości o 31 - 40 km/h
od 200 do 300 zł
co do tych przepisowych jak wyprzedzić tira jadać 90 ? bo za tirem chyba nikt nie lubi jechac
nie ma to jak jechać 130 i bawić się komórką, tudzież sprawdzać wyniki crazy
ciesz się, że za komórke nie dostałeś mandatu!

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Baba z toto-szajsu. Rano śpieszę się na pociąg, karteczka zaraz wracam (typy weszły smirk ) wracam do domu, znalazłem fajny typ, singla chciałem puścić, ostatnie 5 minut, jestem... karteczka ZARAZ WRACAM. Do chu88ja wacława, co to ma być? I przez tą "panią" zamiast być fajnie do przodu, jestem porządnie wkurw. puke sranie ma czy co? puke

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Baba z toto-szajsu. Rano śpieszę się na pociąg, karteczka zaraz wracam (typy weszły smirk ) wracam do domu, znalazłem fajny typ, singla chciałem puścić, ostatnie 5 minut, jestem... karteczka ZARAZ WRACAM. Do chu88ja wacława, co to ma być? I przez tą "panią" zamiast być fajnie do przodu, jestem porządnie wkurzony puke sranie ma czy co? puke

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
przepisy sa po to by nie stwarzac zagrozenia na drodze. Ale jakie zagrozenie mozna spowodowac jadac pusta droga krajowa na bezludnym obszarze? Tylko sobie, ale ja czuje sie za kierownica na tyle dobrze ze nie wierze zebym popelnil jakas glupote i po prostu wjechal do rowu, w takim przypadku predkosc 90 czy 130 nie robi roznicy czy sie tam znajde czy nie wink
jakakolwiek zabawa telefonem podczas jazdy to glupota smile sam ta glupote czasem popelniam, zwalniam wtedy i daje sie wyprzedzac ale i tak to wciaz glupota tongue

co do wyprzedzania to jak jest ograniczenie to 'trzeba' sie go trzymac boli ale co w przypadku, gdy ktos na obszarze niezabudowanym przy ograniczeniu do 90 jedzie od jakiegos czasu z predkoscia 70, jedziemy za nim a za nami sznurek samochodow. Widzimy ze z przeciwka daleko sa samochody i zdazymy wyprzedzic, wiec rozpedzamy sie do 90. Wyprzedzamy, a w tym momencie samochod przed nami rowniez przyspiesza momentalnie do 90, z naprzeciwka samochody sie zblizaja.. co w tym momenie jest bezpieczniejsze, hamowac i wciskac sie miedzy niego a samochodu ktory jedzie za nim, czy wyprzedzic przyspieszajac i przekraczajac 90km/h, lamiac przepisy dotyczace bezpieczenstwa na drodze? grin

AVE LAZIO
AVE LAZIO
aplikacja o pracę na kontrakt odrzucona mad

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
poprawiłem wykładowce na angielskim i żałuje bo może się mścić :/

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Self-Confident
poprawiłem wykładowce na angielskim i żałuje bo może się mścić :/

kiedys w pierwszej pracy poprawiłem kierownika bo palnął głupote po angielsku.........szybko zmieniłem prace tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zreszta kto jezdzi na dobrej drodze przepisowe 90 ?
chyba ten co nie ma samochodu...
Jeżeli dla ciebie życiową zasadą jest "Wszyscy kradną to czemu ja nie mogę" to szczerze współczuję...

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by micha$
zreszta kto jezdzi na dobrej drodze przepisowe 90 ?
chyba ten co nie ma samochodu...
Jeżeli dla ciebie życiową zasadą jest "Wszyscy kradną to czemu ja nie mogę" to szczerze współczuję...

nie jest zasadą ale kto jeździ to wie że za bardzo nie da się jechać cały czas przepisowo(zwłaszcza ze w Polsce mamy durne przepisy)... co innego pędzić przez miasto 150km/h a jechać sobie 2pasmowa lewym pasem te 150-160 gdy jest wolny...
zawsze na radarach zwalniam i na przejściach w mieście smile
a przypomniala mi sie pewna historia laugh jadę 170 obwodnicą Wyszkowa droga pusta za chwile patrze samochod za nim policyjny i policjant bierze suszare i na mnie laugh na szczescie juz go mijalem i mu nic nie pokazalo bo bylo za blisko smile
90km/h to chyba tylko dziadki jadą..
zresztą co innego jechać punto a np a8 gdy się tam prędkości nie czuje i 130 to tak jakby stal w miejscu..

Exp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dla mnie to to samo, oprocz wygody...

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Exp

tu nie ma nawet co porownywac... w samochodach typu audi a8 a tanszymi samochodami jest inny komfort jazdy i nie chodzi tu o ze wygodniejsze siedzenia itp. przy wysokich predkosciach masz inne tlumienie drgan masz zawieszenie dostosowane do nawierzchni itp.
jezdze a4(skorzana tapicerka tez wygodnie ;d ) i czasem starego a8 i tu nie ma porownania... w jednym samochodzie płyniesz a w 2 po prostu jedziesz i sie meczysz..

A
A Offline
Originally Posted by Exp

tu nie ma nawet co porownywac... w samochodach typu audi a8 a tanszymi samochodami jest inny komfort jazdy i nie chodzi tu o ze wygodniejsze siedzenia itp. przy wysokich predkosciach masz inne tlumienie drgan masz zawieszenie dostosowane do nawierzchni itp.
jezdze a4(skorzana tapicerka tez wygodnie ;d ) i czasem starego a8 i tu nie ma porownania... w jednym samochodzie płyniesz a w 2 po prostu jedziesz i sie meczysz..

ale lans
na pewno dziadki Ci zazdroszczą laugh

BTW jak powiedział Goget "głupota" grin

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
zaden lans bo nie ma bardzo czym smile
na forum patrze co Goget powie to święta racja i pozniej wszyscy co powie to cytuja i umieszki ;d

A
A Offline
zaden lans bo nie ma bardzo czym smile
na forum patrze co Goget powie to święta racja i pozniej wszyscy co powie to cytuja i umieszki ;d

tu akurat to czysty przypadek wink
mam po prostu uraz do pewnych sytuacji na drodze
dwa razy by Mi debil dzieciaka przejechał na zielonym światełku blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AGASSI
dwa razy by Mi debil dzieciaka przejechał na zielonym światełku blush

pewnie wyniki na komórce sprawdzał...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ze spradzaniem wynikow to sei zgodze, glupota ..sam keidsy robilem zdjecie teczy na autostradzie i nagle wyrosl mi samochod przed maska:) na szczescie nie bylo za pozno ...to byla wielka glupota

ale nei uwierze za cholere ze wszyscy ejzdizcie zgodnie z ograniczeniami predkosci, nei mowie tutaj o jakiejs extremie typu pdowojna linia, 150 w miescie

ale Agassi, Goget, Korver, micha$ ... serio nie lamiecie ograniczenia? w taki sposob trase z wawy do kraka jechalbym z 7 godzin bo ktos ustawia np 50 albo 70 ...i nie kowie tutaj o przejsciach

na E7 oddali w sumie troche drogi w ostatnim czasie, czesc jest expresowkami (110 smile to chyba zart) reszta wyglada tak samo ale juz exorwsowkami nie jest poniewaz ktos jeszcze nie podpisal papierka wiec jedziemy 90. Czy Wy tam pojedziecie 90?

Huachipato
Huachipato
To ze jak mam pokera królrwskiego na BB to wszyscy wokoło pasują

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Amir_Khan
Widok triumfujacego Jose M trenera ktory zostanie najwybitniejszym w histori futbolu

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Boli ? czy nie boli ?

widzi sędzia jak mnie boli ? czy nie widzi ?

[Linked Image]

Strona 4 z 19 1 2 3 4 5 6 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, kamel, forty), 3,072 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,382
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025