|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dinamo  Skra  za rok moze dwa... jak wykupia najelpszych siatkarzy ze swiata bo masowe wykupowanie najlepszych polskich grajkow od lat jak widac nie starcza  Napinacze na czele z ssaczu 
Last edited by oli; 02/05/2010 01:43.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Dinamo wygra ten turniej:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dinamo wygra ten turniej:) a po czym wnosisz ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ŻENADA
Tak mnie zastanawia czemu GKS nie ma daty powstania 1930 tylko Skra ?! Przecież RKS SKRA w międzywojniu to była TYLKO noga, a sekcja siaty powstała w l.50-tych.
Tak czy siak, GKS 1977 !
PS. Piechocki, daj sobie odpust z tą organizacją turniejów, niech chłopaki sami się zakwalifikują, a nie sztucznie pompujemy balona ! Tak czy siak za parę lat tę LM wygrają ...
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
gralem na dynamo ale... Sam Wlazly nie wygra, 1 set szczesliwy +gral ten Makarin czy jakis tam , pozniej wszedł Berjezko i dał rade... slaba Skra wychodzi na to ze nie do konca 'ruch' z Winairakim wypalil.... Jak w sezonie kontuzjowanny by Wlazly i wracal do zdrowia (nie gral) Winiar to caly atak ciagnal Kurek i tak mieli w planach od dawna ze na play offy i decydujace w LM wroci juz Wlazly i Winiarski a Kurka sie odstawi.... Wlazly dal rade Winiarski nie.... Kurka wybili z rytmu.... Antiga obecnie nie mialby co szukac w takich klubach jak Trentino Cuneo Macerata Sisley... u nas co by nie gral ma status wilkiej GWIAZDY...
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
po niczym poprostu juz 3 tyg temu tak myslalem ze ograja skre i jutro powalczą o wygraną a ja dzis w profku zagralem pierwszy set /spotkanie dinamo 3,2 placili ale Skra mnie .... szkoda
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
*z Winiarskim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po niczym poprostu juz 3 tyg temu tak myslalem ze ograja skre i jutro powalczą o wygraną a ja dzis w profku zagralem pierwszy set /spotkanie dinamo 3,2 placili ale Skra mnie .... szkoda no dzisiaj ograc Skre to nie byl duzy wyczyn ,Wlazly kontra Poltavsky , Dante , Markin itd - ciezka sprawa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Swoją drogą pamiętam jak w latach gimnazjalnych Piechocki był wuefistą w naszej szkole  Jak to się stało, że jest tam gdzie jest 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
craax tak szczerze przekonala Cie skra w meczach z reskovią.? .. resovia przeciez bez bialorusina i wiki a i tak skra latwo nie miala... wlazly z resovia tak jak dzis nie zawiodl reszta z Sovia przecietnie dzis ta przecietnosc na takie dynamo to za malo 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
*wlasnie Mazur mi to wyjąl z ust 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax tak szczerze przekonala Cie skra w meczach z reskovią.? .. resovia przeciez bez bialorusina i wiki a i tak skra latwo nie miala... wlazly z resovia tak jak dzis nie zawiodl reszta z Sovia przecietnie dzis ta przecietnosc na takie dynamo to za malo  ja pisalem od ponad miesiaca o wygranej Dynama w odpowiednim dziale chodzi mi o to , ze nie sadze zeby z Trento Dynamo sobie dalo rade , a daleko bylbym od tego zeby po dzisiejszym meczu tak stwierdzic 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ten no. Winiar ma problemy przeciazeniowe. Z tego powodu ma problemy z lewym kolanem, no i z forma. Pisalem o tym juz w trakcie "dwumeczu" w Rzeszowie. Skrze jest potrzebny przede wszystkim lepszy TRENER. Czy rok temu grajac z ta sama Resovia w slabszym skladzie [Skra bez Winiara, Resovia bez Akhrema dla rownowagi] byli gorsi? Nie, nie byli, bo mieli trenera, ktory ich idealnie po raz kolejny do PO przygotowal - po raz kolejny zreszta. A Nawrocki majac od lutego na glowie sama lige polska nie potrafil przygotowac druzyny.
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
nie czytalem dzialu:) Trento troche traci z Zygadlo  final raczej do ogladania tylko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie czytalem dzialu:) Trento troche traci z Zygadlo  final raczej do ogladania tylko jak mowisz , ze tak wyrownanie bedzie to na pewno na Dynamo dostaniesz dosc dobry kursior  Zygadlo dosc dobre noty zbiera , myslalem ze bedzie to gorzej wygladalo ale tutaj powinien byc podwojnie zmobilizowany jako Polak
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
nie czytalem dzialu:) Trento troche traci z Zygadlo  final raczej do ogladania tylko Dlaczego mistrzu pochwaliłeś się typem i wstawiłeś sobie izi dopiero po zakończeniu meczu? Sam nie wiem po co dyskutuję w tym dziale, ale dobra, niech będzie ten pierwszy i ostatni raz 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
"mistrzu" w siatkowce nie pisze...zdanie o forum mam jakie mam..jesli kolesie z tej platnej stronki sa goru na tym forum to ja dziekuje 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
"mistrzu" nie wiem do czego pijesz, ale jeżeli widzę typka, który wchodzi i pisze Dynamo @2.4 (choć byli do złapania po @2.8 przed samym meczem) i jeszcze mądrościami sypie PO MECZU, to włącza mi się taki HALO  Dlaczego nie przed meczem. quasi czat siatkówka, to już teraz jest jak dział siatkówka ;]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|