Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 16 1 2 5 6 7 8 9 15 16
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by sh11
Wie ktos gdzie znajde jakies fajne szablony www, dla prostej strony/wizytowki, z 1/2 podstronami ?(moze byc płatne)

Duzo tego jest na necie, ale wiekszosc dla serwisow z duzym kontentem, a przerabianie tego zajmuje wieku.

z gory dzieki piwo

co prawda nie szablon ale też gotowiec - i dają za free miejsce na serwerze

www.jimdo.com [jimdo.com]

info po polsku
http://doyouspeakjimdo.jimdo.com/jimdo-i-ty/

Bonus: Unibet
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by radeke
Originally Posted by kacperek76
Originally Posted by xqwzts
boli
jutro mam sie z nim spotkac zeby zobaczyl szkode jaka spowodowal, gdyby chcial sie wykrecac, to czy nagranie przez dyktafon naszej rozmowy moze byc dowodem np dla policji? grin

w tego typu przypadkach jak sie z kims dogadujesz to kase bierzesz na miejscu kolizji, ewentualnie spisujesz oswiadczenie i gosc dowozi kase pozniej, a Ty mu oddajesz papier. teraz na dobra sprawe to gosc moze sie latwo wymigac od jakiejkolwiek odpowiedzialnosci, a nagranie rozmowy nie jest zadnym dowodem...

Oczywiście masz rację, miałem to na myśli (kasa od razu, albo dowiezienie i oddanie oświadczenia) pisząc posta, ale ostatecznie tego nie zamieściłem (zapomniałem się :p). Nie mniej jednak z tą kasą od ręki to też różnie bywa, bo tak na oko szkoda może pozornie nie wyglądać wcale groźnie, a mimo to może być kosztowna i ta "kasa od ręki" po prostu może nie wystarczyć na pokrycie/naprawienie uszkodzenia. Oświadczenie --> wizyta w warsztacie/ASO --> uregulowanie należności - wg mojej opini tak bym polecał.

Napisz jak zakończyła się sprawa egzekucji należności.

Powodzenia.

No to probowal sie wykrecac ale przesadzil, nie stawil sie na spotkanie i wylaczyl telefon. Poszedlem na policje, opisalem wszystko, skontaktowalem sie z jego ubezpieczycielem, wszystko poszlo bardzo sprawnie. Ogledziny byly w czwartek, a w piatek w skrzynce list ze sprawca zostal ukarany grzywna 300zl wink

no ale i tak mam nauczke zeby nie ufac tak bardzo ludziom mad

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Tak z ciekawosci, bo nigdy na szczescie nie mialem okazji praktykowac tego. (odpukac)

Takie oswiadczenie to jak powinno brzmiec. Oczywiscie pomijajac kwestie danych goscia. Chodzi mi o tresc tego jak i w jakiej kwocei ma uregulowac naprawe.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
II
Jakie dokumenty sa NIEZBEDNE do odzyskania podatku z Anglii ? Pomijam tu kwestie P95, P85 czy jakis tam innych cyferek. Bardziej mnie interesuja np payslipy.
Rzecz w tym, ze nie za bardzo mam co im wyslac i mysle, czy w takij sytuacji w ogole warto sie fatygowac.

M
veteran
veteran
M Offline
Musisz miec P45 lub P60 i wypelniasz prosta forme w Revenue

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Witam, poszukuje jak najwięcej info o organizacji OPEC-u jak ktoś ma coś sprawdzonego to bardzo bym prosił. Może być po ang smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Troche sie spieprzyl touchpad w laptopie... zauwazylem to wczoraj, jego lewy przycisk na zwykle klikniecie nie dziala, dopiero trzeba mocno przycisnac.. warto probowac na gwarancje czy szkoda czasu bo i tak uznaja to za wade mechaniczna?

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Jeśli jest na gwarancji to może warto?

Ostatnio oddałem laptop żony (Asus) do serwisu 3 dni przed upływem gwarancji opisując usterki np. mocno grzał się procesor, CD nie czytał wszystkich płyt. Chłopy w serwisie nawet chyba tego nie sprawdzali tylko wymienili wszystko na nowe.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[quote=BZYCZEK][quote=BZYCZEK][quote=BZYCZEK]Brat prosił aby pomóc mu w gierce

http://classic.playforyourclub.com/play16.php

wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać....
Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć
Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.

KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00

Jak co tydzień podbijam kto ma czas prosze o punkciki
boks

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
to ladnie Pio blush bo ja juz raz reklamowalem mojego, powypadalo z niego pelno srubek z dolu i oczywiscie sie pogubily no i powkrecali je... ale tylko jakas polowe z brakujacych laugh oprocz tego zepsulo sie jedno wejscie USB ale to uznali juz za wade mechaniczna i powiedzieli, ze naprawa tego jednego wejscia to by bylo ok. 200 zl. Natomiast co do tego co napisales, moj tez sie grzeje strasznie i to od samej nowosci, jak go laduje to wrecz parzy, ale slyszalem, ze to jest wlasnie normalne

Speedway Liga
Speedway Liga
Panowie poszukuje internetowego sklepu , z markowymi ubraniami smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by bajbus
Panowie poszukuje internetowego sklepu , z markowymi ubraniami smile
www.fashioncorner.pl/ [fashioncorner.pl]
pl.buyvip.com ...co jakis czas nowe kampanie, duże promocje.
jesli chodzi o buty to polecam:
www.1but.pl [1but.pl]
www.sklep.sizeer.com [sklep.sizeer.com] bardzo fajne nowe modele Lacoste maja w ofercie.

M
Didżej
Didżej
M Offline
Próbowałem wykupić sobie eurosport player. Po zarejestrowaniu się, pokazuje mi się ciągle (sprawdzałem już pod 3 przeglądarkami) błąd:

Potwierdzenie płatności

Dane referencyjne zamówienia : 1032255
Łączny koszt : ---
Beneficjent : EUROSPORT

unknown order/1/s/

Płatność przetworzona przez Ogone
O firmie Ogone | Zasady zachowania prywatności | Zabezpieczenie Verisign

Czy wie ktoś jak temu zaradzić? Dzięki

M
Didżej
Didżej
M Offline
Edit smirk

Już się dowiedziałem, że nie przyjmują teraz tej opcji płatności. Tak więc pytanie nieaktualne

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
jakimi słowami można powiedzieć o dziewczynie, po angielsku, że jest opalona, moga być określenia slangowe?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tanned albo bronzed

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
dzięki wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
gdyby ktos mial jakies fajne notatki albo sciagi z układu trzewnego (anatomia) to by bylo bardzo fajnie smile

BKS Sparta
BKS Sparta
Witam Panowie:) mam problem w logowaniu sie na odpowiednie stronki np fortuna wpisuje wszystko dobrze i nie wiem co jest nie tak a na nk w bocznej opcjii aktywni znajomi mam tak ze jest napisane nie mozna połaczyc sie z obslugą nie wiem co jest grane.

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Orientuje się ktoś co to za gra:

[Linked Image]

Strona 7 z 16 1 2 5 6 7 8 9 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11, betowiec, forty, rymoholik, $-man), 12,077 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,220
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
9 hours ago