|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam, Jeśli można to również dołącze. Proszę o nr konta na PM. Oj długa droga przede mną... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.onda - zal. 2.Conrad - zal. 3.dewoj - zal. 4.Skorpion BB - zal. 5.Artek - zal. 6.Exp - zal. 7.maxxey - zal. 8. Piostar -zal. 9-10 i 1/2. Kevin...family 11.Mr Joke - zal. 12.codi - zal. 13.Mitul - zal. 14.Giertyszek -zal. 15.Cendruś 16-17 i 1/2 - ziutek + rodzinka 18.Tulio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O widze nawet kogoś prawie z moich stron  Tulio to fakt ciezka droga przed Nami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruszyło się...na privy dostaję kolejne zapytania...A dzisiaj trzeba zaliczkować - zostawiłem jeszcze sobie furtkę - dzisiaj poszła do Szarloty zaliczka i do poniedziałku mamy się określić ilu uczestników finalnie.
Teraz tak :
1) Na napoje o różnym stopniu agresywności do tej pory wpłacił tylko Maxxey . Dewoj zadeklarował przywiezienie z Czech wkładu miłego w postaci 3-ech śliwek ( śliwowica a la 40 amperków ) , jako,że też przed zlotem będę w tych rejonach to mogę dobawić ten sam zestaw i chyba tych owoców już nam wystarczy. Zlot rozpoczyna się wypasioną kolacją z grillem dlatego dobrze by było dobawić na starcie te 4-5-6 krzynek piwa. Dewoj zaoferował się z zakupami po drodze - tak ,żeby na starcie zlotu brak złocistego płynu nie spowodował nerwowej atmosfery. Jako,że mamy wstępnie potwierdzone 2 damy - proponuję co by nie płaciły podatku alkoholowego - chyba,że są innego zdania,to przecież zakazać nie można.
2) Sprawa wpłaty drugiej części - Żeby oszczędzić organizatorom ślinienia paluchów przy przeliczaniu wpłat drugich części i trzymaniu ich w trzeźwości przez cały czwartek...( przyjazdy uczestników w różnych godzinach ) - proponuję ustalić datę graniczną na wpłatę drugiej części do 05 Czerwca . W ten sposób przeleję całość przed naszym przyjazdem i będzie zero stresu .
3) Dla osób chcących przyjechać szybciej (np. godziny 10-11.00) będę próbował załatwić wcześniejszą dyspozycyjność domków ( zamiast deklarowanej 14-ej ).Tutaj proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.onda - zal. 2.Conrad - zal. 3.dewoj - zal. 4.Skorpion BB - zal. 5.Artek - zal. 6.Exp - zal. 7.maxxey - zal. 8. Piostar -zal. 9-10 i 1/2. Kevin...family 11.Mr Joke - zal. 12.codi - zal. 13.Mitul - zal. 14.Giertyszek -zal. 15.Cendruś 16-17 i 1/2 - ziutek + rodzinka 18.Tulio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a może tak zlot bezalkoholowy??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Onda a tak w ogóle o której sie będziecie tam zjeżdzać??
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
po dzisiejszym wyniku matury z matematyki mój wyjazd stanął pod "lekkim" znakiem zapytania, 20-go maja fizyka, jak się uda napisać dobrze to na pewno będę, jak nie to zobaczymy jak się potoczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Onda a tak w ogóle o której sie będziecie tam zjeżdzać?? Chcę być tam w samo południe...pańskie oko konia tuczy...wolę trzymać rękę na pulsie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po dzisiejszym wyniku matury z matematyki mój wyjazd stanął pod "lekkim" znakiem zapytania, 20-go maja fizyka, jak się uda napisać dobrze to na pewno będę, jak nie to zobaczymy jak się potoczy jak to mówi mój francuski klient - nie stresuj się...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po dzisiejszym wyniku matury z matematyki mój wyjazd stanął pod "lekkim" znakiem zapytania, 20-go maja fizyka, jak się uda napisać dobrze to na pewno będę, jak nie to zobaczymy jak się potoczy Hm. z drugiej strony pobór chyba zniesion...to jaki stres ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pozatym wyniki sa pozniej wiec w czym problem, raczej to bedzie wlasnie czas by sie zrelaksowac po ciezkim roku a nie plakac ze bedzie 5% mniej na swiadectwie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pozatym wyniki sa pozniej wiec w czym problem, raczej to bedzie wlasnie czas by sie zrelaksowac po ciezkim roku a nie plakac ze bedzie 5% mniej na swiadectwie  5%mniej na świadectwie ale po zlocie 5%więcej w organiźmie:)
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
pozatym wyniki sa pozniej wiec w czym problem, raczej to bedzie wlasnie czas by sie zrelaksowac po ciezkim roku a nie plakac ze bedzie 5% mniej na swiadectwie  gdyby to było 5 % mniej to bym się nie przejmował, ale to jest 50 % mniej (dokladnie!) i przez to nie dostanę się na żadną planowaną uczelnie, pozostało liczyć na fizykę... a jeśli o wyjazd to po prostu mogą mnie nie puścić, jestem na utrzymaniu rodziców i mają takie prawo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Artek nie pisz głupot,że rozszerzoną z matmy napisałeś na 50% - impossible - według mnie za niska samoocena...bez jaj...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skad beda wiedziec, dopoki nie ma wynikow pilka w grze? Pamietam ze szkoly ze zawsze na sprawdzianie kiedy myslalem ze bylo zle to bylo dobrze 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Artek nie pisz głupot,że rozszerzoną z matmy napisałeś na 50% - impossible - według mnie za niska samoocena...bez jaj... niestety, nawet gorzej, trudno, już nie ma co o tym myśleć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Artek nie pisz głupot,że rozszerzoną z matmy napisałeś na 50% - impossible - według mnie za niska samoocena...bez jaj... niestety, nawet gorzej, trudno, już nie ma co o tym myśleć Mimo wszystko nie siej defetyzmu i nie stresuj się...Wiesz,kto to będzie sprawdzał??? Nie wiesz... Jaką mają tolerancję wiesz ? Nie wiesz... Laluchna płci męskiej czy żeńskiej ? Nie wiesz... Okresowa czy nie ? Nie wiesz... Nie takie cuda się zdarzały... A Mistrzostwa Świata są co 4 lata...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Artek nie pisz głupot,że rozszerzoną z matmy napisałeś na 50% - impossible - według mnie za niska samoocena...bez jaj... niestety, nawet gorzej, trudno, już nie ma co o tym myśleć Mimo wszystko nie siej defetyzmu i nie stresuj się...Wiesz,kto to będzie sprawdzał??? Nie wiesz... Jaką mają tolerancję wiesz ? Nie wiesz... Laluchna płci męskiej czy żeńskiej ? Nie wiesz... Okresowa czy nie ? Nie wiesz... Nie takie cuda się zdarzały... A Mistrzostwa Świata są co 4 lata... a matura co rok;)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|