Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 51 1 2 3 4 50 51
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
sorry za pytanie ale gdzie Ty ku.... mieszkasz shocked

skup po 2,75 laugh

a ze ktos wzial wszystkie to nie dziwne ale i tak nie wierze ze mieli je po 2,99 ...

Bonus: Unibet
S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Inzaghi78
sorry za pytanie ale gdzie Ty ku.... mieszkasz shocked

skup po 2,75 laugh

a ze ktos wzial wszystkie to nie dziwne ale i tak nie wierze ze mieli je po 2,99 ...

jakieś 60 km od Ciebie i nasze miasto zaczynają się na taką samą literę;)

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
hehe czyli Łowicz jak sadze, przynajmniej taka pierwsza mysl smile

kur... czemu wczesniej nie napisales to bym sie poswiecil i pojecha l tam jakby mieli konkretna ilosc tych zielonych smile

Dalbym 3,05 tak zeby mi przyrezerwowali zanim bym dojechal smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Eee tam, pewnie z 50 mieli wink Pierwszy, który przyszedł zarobił 5 zł smile Nie ma się tym co aż tak emocjonować. Oni na co dzień dużo większą kasę przewalają.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
tak Łowicz.

400 mieli bankowo bo tyle chciałem.

Joker
Joker
DO ulicy zaczyna docierac ,ze mamy powrot zielonego króla hehe piwo kasa ooo

Joker
Joker
moja strategia na przyszlosc smile czekam na 1,10-1.15 na Edku czy to niebawem , jest na to szansa , wtedy zielony powinien byc okolo 4 zeta lub nawet wyzej , wowczas go wywalam w calosci i laduje sie na maxa w akcje , pomoze mi w tym czerwony Obama i kolejna pakiety stytmulacyjne do kasyna zwanego giełda , kiedy usraki sie zorientuja ze zielony jest juz za mocny i nas starsi bracia w wierze zmienią swoje pozycje w portfelu grin

E
eil Offline
stranger
stranger
E Offline
w krotkim czasie jedyna pewna inwestycja jest dolarek. na GPW dzisiaj spadki. Zle wyglada Złoty ktory po zamknieciu dalej sporo tracil. W USA dzien rozpoczal sie mniej wiecej na poziomach wczorajszego zamkniecia a teraz znowu leci w dol. podejrzewam, ze jutro GPW dalej bedzie spadal. Czyzby odwrocenie trenedu?

Co myslicie o Lotosie? po dzisiejszej publikacji raportu za pierwszy kwartal kurs tego papieru spadal, czy to wynik zlego przyjecia wynikow czy ogolna zla sytuacja rynku?

PS. Jestem nowy wink dotąd narazie tylko czytalem, ale tez chetnie się poudzielam. Pozdrawiam.

Joker
Joker
Originally Posted by eil
w krotkim czasie jedyna pewna inwestycja jest dolarek. na GPW dzisiaj spadki. Zle wyglada Złoty ktory po zamknieciu dalej sporo tracil. W USA dzien rozpoczal sie mniej wiecej na poziomach wczorajszego zamkniecia a teraz znowu leci w dol. podejrzewam, ze jutro GPW dalej bedzie spadal. Czyzby odwrocenie trenedu?

Co myslicie o Lotosie? po dzisiejszej publikacji raportu za pierwszy kwartal kurs tego papieru spadal, czy to wynik zlego przyjecia wynikow czy ogolna zla sytuacja rynku?

PS. Jestem nowy wink dotąd narazie tylko czytalem, ale tez chetnie się poudzielam. Pozdrawiam.

to drugie , kupilem lotosa ale go szybko sprzedalem na S/L na razie nie ma co łapać spadających nozy , mamy wreszcie porzadną korekte , a kto wie czy nawet nie pierdut
akcji juz nie mam poza serenity

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
złoty, złoty kuda ty idiosz laugh

mit pęka, ale media trąbią "słabszy złoty ale stabilny". dobre sobie, kiedy jesteśmy miażdzeni nie tylko wobec kluczowych walut.

akurat z tą prognozą złotówkową mi sie smyrło w 1 połowie kwietnia jak w mordę strzelił.

dolar król? chyba z mieczem damoklesa.

przypomnę jak się śmiałem po uruchomieniu drukarek amerykanskich z dolca, że bedzie sie szmacił, bedzie odchodzenie od niego w rozliczeniach na świecie itp i ile było niedowierzania. ale sprawdziło się.
teraz jazda na 1-1 na edku wiązałaby się z dalszą korektą wzrostów, a może wreszcie z niedzwiedzim cyklem kondratiewa. owszem, to możliwe.

ale, ale... 1140 na sp500 o ktorym pisałem już blisko. więc prawdopodobnie dziś/jutro/poniedziałek dowiemy się czy czeka nas coś głębszego czy to koniec spadków. w czasie "hossy" korekty maja to do siebie, że są krótkie i gwałtowne. rynek ewidentnie tego potrzebował.
ale ale...
1) grecy w rządzie zatwierdzili plan oszczednosciowy (via pomoc, rzekomo "nie chcem, ale muszem"
2) w niemczech bardzo ważny weekend

taki krajobraz pasuje mi na koniec tych spadków ale naturalnie mogę sie mylić.

ciekawe w co idzie szmalec dolarowy. pewnie w "niezniszczalne" obligi. i dobrze, bo dzięki temu rynek akcji wkrótce znów zacznie wspinaczkę w góre.
no chyba, że to całe antycypowanie nie ma sensu i zaczął się przyspieszony proces rozpadu zsrr bis. myslałem, że to dopiero za xx lat. ale jesli zaczęła sie masakra o ktorej piszę od roku, to niech bóg ma nas w swojej opiece smile

ale myślę, że na to przyjdzie jeszcze czas, na ostatnia fale wzrostowa dolca w historii i zmiażdzenie giełdy (ludzie będą skakać z okien)

chyba, że to cholerstwo rozpoczęło teraz wielomiesięcznego boczniaka. to będzie wyzwanie dla posiadaczy akcji i trzeba będzie naprawde sporo czytać i analizowac by ustrzelić perełki periodycznie.

na edku elek bym jednak na zajmował, łapanie spadających noży grozi kalectwem.

trzymajcie się. w końcu nic sie nie stało. na upadku greków rykoszetem bardzo może oberwać np. Bułgaria smile nie bardzo wiem skad ta panika na bananie i złotówie, aha niah niah smile
wyniki z gospodarki wciąż dobre. i jak zwykle mało sie mówi o chinach smile

Joker
Joker
mura pozwolisz na sarkazm , i gdzie te Twoje 1,42 za dolca w najblizszej przyszlosci grin
moja filozofia jest krotka i dalej zgodna do Twojej zielony teraz królem , a potem śmieciem smile

Joker
Joker
patrzac na usrakow to jeszcze troche i upewnie sie ze to moze byc teraz pierdut jak to dobrze byc prawie bez akcji i ubranym w zielonego smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
spoko, możesz nawet opluwać/drwić/szydzić itp taka kolej rzeczy i efekty dyskusji, ale to dobrze, ponoc konflikty budują laugh

trochę dałem się złapać jak leszcz na ten ząbek i marsz na 1,42. ale mój system wygenerował słuszna droge od grudnia na edku, szkoda że wpadłem we własne sidła.

może jakos to odkrecimy laugh
i dobrze, że nie zgadzamy się, jest dyskusja, jest zabawa

ale zabawnie nie jest, 1140 połamana, i dla "murator system" liczy się close, to czasu i impetu na zmianę mało

b.dużo dzieje się teraz na świecie,

ciekawy ten Twój wniosek z drukarką kenijczyka. prawie zapomniałem o tym, że bez QE będzie KO na indeksach. no i mamy. pojechali jeszcze trochę na oparach. być może bez kolejnego wirtualnego zastrzyku z hossy nici.

czyli jak zwykle, wszystko można wytłumaczyć laugh

Joker
Joker
sofisto wpadnij do Wawy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Stany widzieliście? Czyżby Armagedon już? Wywaliłem złotówkę, przy 4,20 hehe

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jutro odkupię po 4,35 wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ide sie zrelaksować, ciężko sie na to patrzy smile

p.s. nie tym razem Eldo, szanse: 10%

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja p...

Joker
Joker
czyzby pierdut?, teraz to juz szanse co najmniej 50% zielony hura piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak domek z kart.

Strona 2 z 51 1 2 3 4 50 51

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, Lukasz111, burbon, rymoholik, alfa, Sensei, rafal08, betowiec), 2,383 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,104
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025