|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zdarzenie 2 drogowe
kurs 1,65 gram za 6zł kurs 2,7 gram za ??
za ile zagrać żeby wyjść z zyskiem?? za 3.67 i masz 0.23 zł zysku  PS: https://www.mecz.pl/kalkulator.php
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mozesz podac algorytm do obliczenia ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
1,65 x 6 = 9.9 9.9 / 2,7 = 3.67
2 klasa dawnej podstawówki czyli pewnie z 2 klasa liceum obecnie ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NCAA Kentucky - Louisiana-Monroe : Number of points (50.5pkt) betsson: 1.90 bet365: 2.25 +3.01%  bet365 ma linie 47 ale w dodadkowej lini 50.5 jest po kursie 2.25 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam, widze że rośnie w siłę konkurencja dla oddstorma. www.Arbsfinder.com [ arbsfinder.com] uruchomił "prawie" pełną wersję serwisu. Z tego co zauważyłem całkowite wzrowanie sie na oddstormie. Fajniejszy jest natomiast spis różnych kombinacji surebetów i ich kalkulatory: http://www.arbsfinder.com/surebet-types.php - chyba na żadnej stronie nie znalazłem tak fajnie pokazaneej listy różnych typów surebetów jakie można grać.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam, znowu wracam do Arbsfinder-a [ arbsfinder.com] Od wczoraj za friczko przez miesiąc surki bez limitu za free z 17 buków(a dotąd były tylko do 1,5%). Jak dla mnie bomba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korzysta ktos z http://www.betonvalue.com ? nowy produkt, chyba od betbraina, jakies opinie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziadostwo ,wersja za 50 euro wiesza się ,maile o wadliwości produktu nie pomgają ,dno !!! już lepsze ta stara bezpłatna betbraina niż płatna betonvalue.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pisałem już wczoraj w temacie o Betsson. Ale widzę, że nikogo nie interesuje środowy Olympiacos na giełdzie po 3,40. Aris po 5,80 też ma niewielu amatorów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest możliwość rozwinięcia listy surebetów na stronie http://www.oddsportal.com/sure-bets/ ?? Pokazuje tylko top 10, najczesciej z jakis niszowych bukow :/
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie ma takiej możliwości.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ja korzystam z betonvalue, bylo zle , teraz juz lepiej, betbraina juz sie nie da subskrybowac
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam Mam pytanie odnośnie surebetów. Jak nazywa się (i czy wogóle ma jakąś nazwę?) rodzaj surebetu, który nie gramy w klasycznym rozumieniu sb w danej chwili, kiedy jeden, czy dwa buki spozniają się ze skorygowaniem kursów, tylko surebet rozłożony w czasie. Dla przykładu mecz AIK - Levski. Początkowo bukmacherzy wystawili kursy wg. których faworytem spotkania byli gospodarze. Kursy wahały się w granicach: 1 - 2,30 X - 3,20 2 - 2,90 Jendak po kilku dniach kursy odwrociły się w taki sposób, że to Levski był faworytem ze średnim kursem u buków podobnym do początkowego na AIK. Nie było w tym nic dziwnego, biorąc pod uwagę jaką formę prezentowały oba zespoły na przestrzeni lipca i sierpnia. Jeżeli ktoś przewidział taką sytuację i odpowiednio wcześniej postawił na Levski mógł złapać niezłego surebeta, np. takiego ze zwrotem w okolicach 11,4 % 1 - 3,55 (Pinnacle) X - 3,30 (Interwetten) 2 - 3,20 (Betclic) Podobna sytuacja była ostatnio w przypadku spotkania Jagiellonia - Wisła. Co prawda oddsportal wyświetla mi że otwierającym kursem na Jagę w Pinku było coś w okolicach 2,50, ale wydaje mi się (choc ręki sobie nie dam uciąć), że przeglądając ich ofertę na kilka dni przed meczem widziałem coś w granicach 3,10. Takie granie wydaje mi się korzystniejsze niż siedzenie pol dnia przed monitorem i szukanie surków, albo wykupywanie abonamentów na portalach, które je nam wyszykują  A wplacac pieniądze do niepewnych buków, u ktorych mamy mozliwosc zagrania sb tez jest ryzykowne. Jak ktoś czuje się mocny w pewnych ligach, sledzi je na bieząco, czyta prasę itp to myślę, ze jest w stanie na kilka dni przed meczem po pojawieniu się kursow na dane zdarzenie, okreslic czy kursy ulegną znacznej zmianie i czy warto zagrac na druzynę, na ktorą kurs moze spasc. Dodatkowo czy moglby ktos powiedziec jak nazywa się taki system gry, będący niejako pokrewienstwem surebetow. Gramy np. under 2,5 po kursie 2,00 i na live kontrujemy overem w odpowienim momencie po jakims 2,50 albo i wyzej, oczywiście jezeli wczesniej caly czas bedzie się utrzymywal bezbramkowy remis Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nie wiem czy istnieje jakaś specjalistyczna nazwa na tego typu "inwestowanie", ale można to podpiąć pod trading, czyli handel kursami. Klasycznie taka zabawa odbywa się na giełdach zakładów takich jak Betfair. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić tzw. "greena" w dwóch różnych bukach.
Sam często gram w Pinnacle zawyżone kursy i wyrównuje zysk na Betfair. Oddsmakera z tenisa mają strasznie słabego, dużo trudniej złapać mocno zawyżony kurs wystawiony na Betfair przez jakiegoś amatora.
Nie nazwał bym tego jednak szukaniem sure betów, bo nie mamy 100% pewności, że kurs się zachowa zgodnie z naszymi przewidywaniami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget, pinnacle zawsze rozlicza Ci źle wyprice'owane kursy na tenisa?
|
|
|
|
|
a.k.a. "tread"
|
|
a.k.a. "tread"
Loko06:
Systemy o których piszesz są fachowo nazywane: - przed meczem: "gra pod spadki" - w trakcie meczu: "trading" (tak jak napisal Goget)
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam,
Mam sprawę związaną z surebetami - chodzi mi o link do strony, która porównuje zasady jakie stosują bukmacherzy przy rozliczaniu zakładów. Chodzi mi o to aby nie popełnić błędu typu: gram u buka A MoneyLine (np. Koszykówka) na Gospodarzy a u Buka B na gości, przy czym u Buka A jest to kurs tylko na regulaminowy czas gry a u Buka B łącznie z dogrywką.
Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam,
Mam sprawę związaną z surebetami - chodzi mi o link do strony, która porównuje zasady jakie stosują bukmacherzy przy rozliczaniu zakładów. Chodzi mi o to aby nie popełnić błędu typu: gram u buka A MoneyLine (np. Koszykówka) na Gospodarzy a u Buka B na gości, przy czym u Buka A jest to kurs tylko na regulaminowy czas gry a u Buka B łącznie z dogrywką.
Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Z góry dzięki za odpowiedź. Podpinam sie pod ten wpis. Interesuje mnie taka strona, o ile w ogole istnieje. Dotyczy to szczegolnie MLB, tenisa i kosza. Ewentualnie jesli ktos jest w stanie sam zrobic taki spis bukow z dobrym porownaniem regulaminow , to moge za to $ie odwdzieczyc  Jak ktos jest zainteresowany, to zapraszam do rozmow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam. w unibet linia w 1 kwarcie na gosci cos 70-80 jest wystawiona. Pobralem under za 1,9! Panowie szybko! mecz boston miami
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|