|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Tochigi 1 to teraz Yokohama FC po bramkę 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Tochigi 2 nici z bramki Yokohamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzien dobry , Panowie znalazłem pewna perełkę w lidze greckiej B: ASK Olympiakos Volos - Rhodos AS 1@ 1,57 gospodarze walcza o awans , u siebie nigdy nie przegrali a ich przeciwnik nigdy na wyjezdzie nie wygrał (mowie o tym sezonie!) STATYSTYKI: http://pl.soccerway.com/matches/2010/05/09/greece/b-ethniki/ask-olympiakos/rhodos-as/864514/Nie neguje tego ale : Volos praktycznie o nic nie walczy. Po za tym w Grecji zamieszki i nie wiadomo czy się wszystko odbędzie. co myslicie?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
O. Volos juz awansowal a Rodos tez nie poprawi swojego miejsca wiec mecz o pietruche[url=http://www.betexplorer.com/soccer/greece/greek-2nd-league-2009-2010/][/url]
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Patricu$ Daj sobie spokój z takimi buraczanymi ligami  Ostatnio Altach mnie nieźle wykolegował i teraz z dala będę się trzymał od takich lig. Chyba, że pewne info 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Patricu$ Daj sobie spokój z takimi buraczanymi ligami  Ostatnio Altach mnie nieźle wykolegował i teraz z dala będę się trzymał od takich lig. Chyba, że pewne info   i dodatkowo to GRECKA !
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
to moze warto sprobowac X lub 'historyczne' zwyciestwo gosci  na chwile obecna: Chiny STRZELACCCC bramyyy  Changba-Bayi
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ale co w tym śmiesznego  ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam
Na dzisiaj Fenerbachce i Juve jakies sprzeciw??
Fenerbachce gra o majstra a Ankaragucu juz o pietruszke w tygodniu puchar im poszedl kolo nosa. Bursaspor dostal walkowera wiec Fener nie popusci. Juve tez nie wyobrazam sobie zeby nie bylo ich w Lidze Europejskiej , PArma juz tez o pietruszke.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zrażaj się PatriciuS. Wiem, że chciałeś dobrze, a tu wszyscy na "nie ". Na pewno znajdziesz coś lepszego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzisiaj ładnie wyglada mi meczyk 4 ligi: Elk - Elblag jak dla mnie czysta 22222222 do tego Fenerbahce i mamy ładne ako
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam
Fenerbachce gra o majstra a Ankaragucu juz o pietruszke w tygodniu puchar im poszedl kolo nosa. Bursaspor dostal walkowera wiec Fener nie popusci. Juve tez nie wyobrazam sobie zeby nie bylo ich w Lidze Europejskiej , PArma juz tez o pietruszke. Myślę, ze w finale pucharu Turcji był zwykły deal - my wam puchar, a w ostatniej kolejce wy nam 3 pkt. Dziś trzeba wygrać w Ankarze i to jest dla Fenerbahce właściwie mecz o mistrzostwo.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Ale co w tym śmiesznego  ? że tak nazwałeś te ligi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w cafe futbol Franek Smuda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Fenerbachce gra o majstra a Ankaragucu juz o pietruszke w tygodniu puchar im poszedl kolo nosa. Bursaspor dostal walkowera wiec Fener nie popusci. Juve tez nie wyobrazam sobie zeby nie bylo ich w Lidze Europejskiej , PArma juz tez o pietruszke. Co do Fene to jak najbardziej sie zgadzam. Co do pucharu to mysle ze Fene specjalnie puscił puchar Trabzonowi w zamian za odpuszcenie meczyku za tydzien kiedy to Fene gra u siebie z Trabzonem  Co do Juve to obawiam sie ze tak klub jak Juve ma gdzies LE i liczy sie tylko LM wiec bym uwazał
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam
Fenerbachce gra o majstra a Ankaragucu juz o pietruszke w tygodniu puchar im poszedl kolo nosa. Bursaspor dostal walkowera wiec Fener nie popusci. Juve tez nie wyobrazam sobie zeby nie bylo ich w Lidze Europejskiej , PArma juz tez o pietruszke. Co do Fene to jak najbardziej sie zgadzam. Co do pucharu to mysle ze Fene specjalnie puscił puchar Trabzonowi w zamian za odpuszcenie meczyku za tydzien kiedy to Fene gra u siebie z Trabzonem  Co do Juve to obawiam sie ze tak klub jak Juve ma gdzies LE i liczy sie tylko LM wiec bym uwazał ale jak teraz patrze to 7 automatycznie wchodzi do Ligi Europejskiej , bo przeciez w tyg byl final pucharu Wloch Inter- Roma wiec automatycznie 7 miejsce jest w pucharach , wiec nad tym Juve trzeba sie zastanowic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=aker]
ale jak teraz patrze to 7 automatycznie wchodzi do Ligi Europejskiej , bo przeciez w tyg byl final pucharu Wloch Inter- Roma wiec automatycznie 7 miejsce jest w pucharach , wiec nad tym Juve trzeba sie zastanowic do LE wchodza zespoły z 5 i 6 miejsca wiec Juve jezeli chce grac w LE musi wygrac. Mnie osobiscie kusi zagranie na dokładny wynik w meczy Inter-Chievo. Inter bedzie oszczedzał siły i nie wierze ze będzie tutaj overowy wynik. Strzela jedna lub dwie bramki i beda sie starac taki wynik dowiezc spokojnie do konca. Obstawiam dokladny wynik 1-0 oraz 2-0
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
betis-murcia bts + sparta rotterdam + fenerbahce 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ale co w tym śmiesznego  ? że tak nazwałeś te ligi ogladalem czasami na bwin 2 Austrii i  Inaczej tej ligi nie nazwe  Myślę, ze w finale pucharu Turcji był zwykły deal - my wam puchar, a w ostatniej kolejce wy nam 3 pkt. Dziś trzeba wygrać w Ankarze i to jest dla Fenerbahce właściwie mecz o mistrzostwo.  bardzo prawdopodbne
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|