Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
R
stranger
stranger
R Offline
Witam miał ktoś może sytuację, że betfair wysłał jego pieniądze z konta australijskiego do Stanowego Rządu Tasmanii, jeśli tak to proszę niech da znać co trzeba dokładnie zrobić, a otrzymałem takiego maila:
To make a claim Treasury Officers require you to complete the attached form:
"Request For Payment of General Unclaimed Betfair Money" form. Please ensure the declaration on page 2 is signed to validate your claim, a list of people authorised to sign as witness can be found at this website - http://www.justice.tas.gov.au/legislationreview/commissioners_for_declarations
Once signed, you can scan and email the document, fax it on the number listed below or post it to the address on the form.

Może ktoś miał taką sytuację. Wiem, że mam wypełnić deklarację lecz nie wiem co mam w niej umieścić

Bonus: Unibet
D
member
member
D Offline
Mam pytanie odnosnie gielgy BF , czy jest mozliwosc przetestowania tej gieldy?? tzn gry na wirtualne pieniadze??? tak zeby nie ryzykowac swoich na poczatku jak sie jeszcze nie ma ogolnego rozeznania???

R
member
member
R Offline
Kiedyś była taka wersja, ale zlikwidowali.

E
newbie
newbie
E Offline
"przegrałem...i dostałem zwrot"

greyhound- Hall Green - wyścig 5 (02-04-2010 godz. 21.35 CET) zwycięzca Eye Eye Pickle
zakupiłem LAY na tego psa i dostałem zwrot po ok godzinie
na betfair w wynikach ten jeden wyścig jest pominięty (co się często zdarza), sprawdziłem tutaj http://www.e-tote.com/24dogs/results.php?show=UKHG,20100402&sessid=&m=m wyścig się odbył
dodam,że w zakładce Historia Zakładów zakład został unieważniony, poooooojęcia nie mam czemu

za zwrot dokupiłem wygraną Tranmere, zaraz po skończeniu spotkania pieniążki wpłyneły, ciekawe jak to betfair potraktuje?

Ależ tam bajzel panuje.

D
member
member
D Offline
No dokladnie z lekka bajzel maja... a tak swoja droga ktos wczesniej narzekal na NBA a z tego co widze to w wiekszosci dzisiejszych meczow juz w 1 kw mozna bylo niezle surebety wyłapac i to takie po 20-30%... i co wazne tutaj w NBA nie blokuja kursow z tego co widze ...nie jak na bwinie lub bet365 ze co co jakis czas blokada i nici z jakiegos krotkoczasowego surebeta...

journeyman
journeyman
DrHouse jeszcze raz Ci powtorze ze na tym samym rynku nie ma surebetow.Nie jest to mozliwe.Surebet moze byc na 2-uch innych rynkach tego samego meczu.Np w meczu pilki noznej na rynku dokladny wynik 0:0 jest kurs Back 11.0,a na innym rynku np pierwszy gol w opcji brak gola jest nizszy kurs back 9.4 lay 9.0.Wtedy stawiasz na 0:0 po kursie 11.0 a lay wystawiasz na pierwszy gol(brak gola)po kursie 9.0.Wtedy masz surebet.Podalem przykladowo,nie obliczalem jak to bedzie w tym przypadku po odliczeniu ich 5% comission. hura WESOLUTKICH. hura

D
member
member
D Offline
No jesli oni biora 5% tylko od zysku netto to nawet z ich oplata musisz wyjsc na jakis plus...

V
wiesniak
wiesniak
V Offline
mam pytanko moglby ktos pomoc: Wplacilem se 70e netkiem i gdy chce wyplacic to wyskakuje jakis error ze cos tam na serverze: refresh browser skrotem .... ale co do tego ma przegladarka?

old hand
old hand
Witam, znikła mi mozliwosc ustawienie zakładu na "zostaw w in-play", mimo ze rynek ma byc na zywo/ na sofcie tez jakis blad - ktos wie co z tym zrobic ?

member
member
Jest gdzieś możliwość sprawdzenia historycznych kursów na betfair ?

K
stranger
stranger
K Offline
http://data.betfair.com/
Zrzuty całego handlu na rynkach w postaci baz csv do ściągnięcia i własnoręcznego filtrowania.

http://www.fracsoft.com/ (płatne)

member
member
dzięki a jak czytać te wszystkie literki i cyferki smile

S
newbie
newbie
S Offline
Czy w razie awarii serwerów maltańskich dla "international customers" jest możliwość połączenia się z serwerami brytyjskimi i w ten sposób pozamykać zakłady? wiecie coś o tym?

old hand
old hand
gdzies to juz sie przewinelo ale nie moge znalezc tego watku: otoz chodzi mi o otwarcie nowego kona w innej walucie i o proces weryfikacji. Czy ktos sie o to dowiadywal czy musze przejsc cala weryfikacje na nowo?

Tenis Trader
Tenis Trader
Nie trzeba.

Procesu weryfikacji nie będzie Pan musiał ponownie przechodzić, ale status konta nie zostanie automatycznie skopiowany. Kiedy otworzy Pan nowe konto, prosimy skontaktować się z nami, a 'status weryfikacji' zostanie skopiowany na nowe konto w około 24 godziny (oczywiście pod warunkiem, że Pańskie dane będą takie same - tyczy się to przede wszystkim adresu zamieszkania).

Ja wysłałem na [email protected] maila z informacją, że założyłem nowe konto i chce je automatycznie zweryfikować. Wystarzyło podać loginy obu kont i adresy mailowe (ja mam akurat różne na obu kontach).

stranger
stranger
witam obserwowal ktos dzisiejszy mecz Północna Irlandia-Turcja na rynku U/O 2,5 na 30 min. przed meczem kurs nagle z 1,91 na under nagle skacze do 2.04 macie jakieś spostrzeżenbie co do tego skoku?

old hand
old hand
Hmm... musialbys przeanalizowac wykres, pewnie ktos wszedl z wieksza kasa, bo o inne wytlumaczenie trudno moim zdaniem.

Rozumiem ze kurs pozniej znowu spadl m/w w okolice 1.91-1.95 ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by sfirek
witam obserwowal ktos dzisiejszy mecz Północna Irlandia-Turcja na rynku U/O 2,5 na 30 min. przed meczem kurs nagle z 1,91 na under nagle skacze do 2.04 macie jakieś spostrzeżenbie co do tego skoku?

Tez mialem napisac o tego typu akcjach.Zdarza sie to najczesciej ok godz.przed rozpoczeciem,czasami 1,5 przed.Wydaje mi sie ,ze to robota ludzi BF,ktorzy chca miec "najbardziej atrakcyjne kursy".No bo jak zrozumiec sytaucje gdy,ktos moglby spokojnie wystawic np. laya 1,85(ktory spokojnie zostalby polkniety na dzien dobry) a daje 1.95. Wlasnie przez takie numery zastanawiam sie czy ustawiac S/L,bo czesto kurs wraca do wczesniejszego poziomu a w wtypadku S/L caly misterny plan w pizdu.

stranger
stranger
sh11 no właśnie kurs spadł z tego 2.04 ale minimalnie do 1.99 dopiero gdy mecz się zaczoł to kurs w miare szybko wyrownał się.

veteran
veteran
Originally Posted by Rysio Ochudzki
Originally Posted by sfirek

Tez mialem napisac o tego typu akcjach.Zdarza sie to najczesciej ok godz.przed rozpoczeciem,czasami 1,5 przed.Wydaje mi sie ,ze to robota ludzi BF,ktorzy chca miec "najbardziej atrakcyjne kursy".No bo jak zrozumiec sytaucje gdy,ktos moglby spokojnie wystawic np. laya 1,85(ktory spokojnie zostalby polkniety na dzien dobry) a daje 1.95. Wlasnie przez takie numery zastanawiam sie czy ustawiac S/L,bo czesto kurs wraca do wczesniejszego poziomu a w wtypadku S/L caly misterny plan w pizdu.

Te skoki cen to robota ludzi z większą kasą. Należy pamiętać, że oni też się czasem mylą jak wszyscy, jednak mają większy wpływ na rynek od zwykłego przeciętniaka. Teoria o "ludziach z Betfair" naciągana delikatnie mówiąc papa

Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, Akhu, rafal08, bukma, ElNinho[mmdea], 11kera11), 2,406 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,633
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025