walczył jak w USA ? Z tych meczy co oglądałem to tam nie było walki a raczej pomoc ze strony Zeballosa i Querreya którzy ładowali co drugą piłkę w aut . Dlatego ten turniej jest tak mylący że spora osób ładowała kasę na Chelę np. tydzien temu z Garcią .
Chela w zeszlym tygodniu podlozyl sie Falli... mozna przyjac teorie ze chcial do Madrytu na kwale... ale w takim razie jak odebrac jego wynik w I rundzie w Rzymie z GGL 2/6,2/6.. ja szelki nie tykam
ja widzialem ja w meczu z Ivanovic... konczyla mi kupon i nie dokonczyla...
generalnie Nadia ma jakies 10-15 kilo nadwagi, porusza sie slabiutko, jej atutem napewno jest serwis... nie widzialem drugiej ruskiej lecz Nadia gra ostatnio dosc sporo i sa 2 opcje - albo padnie albo schudnie
walczył jak w USA ? Z tych meczy co oglądałem to tam nie było walki a raczej pomoc ze strony Zeballosa i Querreya którzy ładowali co drugą piłkę w aut . Dlatego ten turniej jest tak mylący że spora osób ładowała kasę na Chelę np. tydzien temu z Garcią .
2 tygodnie temu w Rzymie
tydzien temu Chela polecial na Falli - oddal mecz koncertowo...
jeszcze kusi mnie Schwank... ale - czy to czasem nie on gral baloniki z Chela w Houston z powodu kontuzji? bo tak mi cos swita... a teraz ostatnio gral w barcelonie - odpuscil rzym i zeszly tydzien... czasem kontuzja mu sie nie odnowila?
w Rzymie radziła sobie przyzwoicie, bez reweli ale jej warunki fizyczne pozwalały na pokonanie emerytki Garbin iSrebotnik, za pokonanie Dulgheru to już spory plus no i planowo porażka z Ivanovic, więc wygląda na to że się będzie coraz lepiej prezentować, a co ostatnio Pavlyuchenkova grała?