Idą pieniądze do nieba. Najpierw idzie 10 zł. Gdy jest przy bramie słyszy: -ty 10 zł nie pójdziesz do nieba! Do piekła z nim! Idzie 50 zł i słyszy to samo. Idzie 100 zł i też zostaje zesłane do piekła.. W końcu idzie 50 gr. : -Ty 50 gr.. Zasługujesz na niebo… Inne pieniądze się buntują… -Jatko!! My mamy większą wartość a takie 50 gr. idzie do nieba????! Nagle słyszą głos…. A kiedy was ostatnio w kościele widziałem?????
DRUZYNY KTORE SA NA TA SAMA LITERE REMISUJA LUB PADAJA 2GOLE W 72PROCENTACH TAK JEST,NIGDY NIE GRAJ OPCJI 1 W TAKIM MECZU,SZCZEGOLNIE WCHODZI OPCJA 2 DO PRZERWY
Także panowie zanim zajrzycie w składy, pozycję w tabeli, aktualną formę najpierw się upewnijcie czy nazwy drużyn nie są na tą samą literę.
DRUZYNY KTORE SA NA TA SAMA LITERE REMISUJA LUB PADAJA 2GOLE W 72PROCENTACH TAK JEST,NIGDY NIE GRAJ OPCJI 1 W TAKIM MECZU,SZCZEGOLNIE WCHODZI OPCJA 2 DO PRZERWY
Także panowie zanim zajrzycie w składy, pozycję w tabeli, aktualną formę najpierw się upewnijcie czy nazwy drużyn nie są na tą samą literę.
- Ilość homosiów w każdym kraju jest od pół do jednego procenta, czasami 1.5 procenta. - Przepraszam, kogo? - Homosiów. - A pana obraża takie stwierdzenie? - Ale ja nie wiem co to znaczy. - To takie pieszczotliwe określenie na.. - Na? - Ja nie używam pewnego słowa na 'g', bo mi się z gównem kojarzy tylko używam słowa homoś. Po polsku mówię, nie po angielsku.