Śląsk jedzie mocnym składem , będą chcieli zamazać plamę po blamażu i podbudować morale , to drużyna która nie potraktuje po macoszemu PP , tym bardziej że kibice im by nie darowali tego.
w przypadku porażki Taraś leci.
Dolcan to mizerna drużyna , Wisła nie odpuści PP zbyt dużo chętnych może być w lidze na Puchary żeby odpuszczać PP.
można pomyśleć nad przełamaniem Legii , nikt tu nie daruje porażki
spodziewałem się łatwej przeprawy a tu proszę , z relacji wynika że nawet ŁKS przeważał i miał parę setek , w tym słupek , niewykorzystany karny Mięciela.
w sumie 4 karne zmarnowali , w tym 3 w konkursie jedenastek
tak czy owak kolejna rudna PP całkiem w cipke
Originally Posted by McDziarz
ŁKS-Lechia Gdańsk x2 1,4
Obrona Łodzian pozbawiona Woźniczki i Adamskiego już na bardzo wiele pozwalała Odrze Wodzisław.
Dzisiaj czeka ich pojedynek z najtrudniejszym rywalem w tym sezonie.
Lechia bardzo poważnie podchodzi do PP , ŁKS też ma mocną kadrę meczową. Ale tutaj zapewne trener łodzian kilka rotacji powinien zrobić i dać odpocząć paru zawodnikom przed meczem w Katowicach.
Priorytetem dla ŁKSu jest powrót do elity , dlatego wielkiego parcia na PP tu nie ma.
ciekawie sytuacja jest przedstawiona okiem łodzian :
zarówno 2 i x2 były dobre w moim odczuciu , tutaj chyba qrva w swoim temacie mam prawo podawać sugestie jakie mi się QRVA żywnie podoba, sądziłem że Lechia wygra bezproblemowo , miałem takie odczucie , w dziale Puchar Polski czyli w poważniejszym temacie gdzie są analizy i argumenty podałem x2 nikt nie jest ślepy.
skoro tu napisałem 2 a tam napisałem x2 to osoba inteligentna wywnioskuje że spodziewam się zwycięstwa gości ale jednak jakąś awersję do ryzyka mam , miałem odczucie że bezproblemowo typ wejdzie i tyle, miałem prawo napisać swoją luźną sugestie i przemyślenie.
nie spodziewałem się że ostatnio bardzo aktywne grono osób przypierdalających się do mnie będzie jeszcze mi tu zaśmiecać temat
Lechię grałem w poniedziałek hc 0 czyli jeszcze przed podaniem typu przez ciebie , na tym meczu niestety nic nie zarobiłem , więc w tym momencie było mi obojętnie kto awansuje , a że Lechia zjebała mi kupon stąd mój post.
Nie mam zamiaru ci się wpieprzać do tematu to mój ostatni post tutaj (moderator może je pokasować), typuj życzę ci jak najlepiej w walce z bukami.
Trochę się dziwię, że wklejasz non stop swoje wygrane kupony i chwalisz się publicznie , życzliwych ludzi nie brakuje a tłumaczenie się w US z wygranych do najprzyjemniejszych nie należy, ale cóż to już twoja sprawa