|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to do granie jest Polonia Warszawa. Bytom zadowolony z utrzymania i mysle ze ich plan został wypełniony. Natomiast Polonia W. rozkreca sie z meczu na mecz i wygrywajac maja szanse nawet na 6 miejsce
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
To tylko Twoje domysły  Scenariusz oczywiście, że może taki być. Po wczorajszym to już chyba nic nie powinno nikogo zdziwić. Jednak Lech nie ma czego kalkulować - wygrać i 'po frytkach' w co osobiście wierzę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to sobie graj, ja tylko mowie jaki moze byc scenariusz ze np Wisla przegrywa 0-2 , Lech 0-0 i tak sie konczy i swietuja Majstra w Poznaniu a twoje konto puste. A Ty sobie nie graj. Ty chyba nie byłeś nigdy na stadionie na meczu decydującym o mistrzostwie. A żałuj, bo wiele straciłeś.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Byłem 2 x na Legii jak zdobywała mistrzostwo. Ale co to ma do rzeczy?
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
sports.pl pisze:
Teoretycznie w najlepszej sytuacji jest Piast, który na własnym stadionie zagra z "bezpieczną" Cracovią. Arkę czeka wyjazd do Wrocławia na mecz ze Śląskiem, który także jest pewny utrzymania, ale ze względu na napięte stosunki kibiców obu klubów raczej nie może liczyć na taryfę ulgową. Odra, która w ekstraklasie występuje nieprzerwanie od 1996 roku, zagra w Krakowie z Wisłą i tylko zwycięstwo może prolongować jej pobyt w krajowej elicie.
Zgadzacie sie z nimi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłem 2 x na Legii jak zdobywała mistrzostwo. Ale co to ma do rzeczy? Ma, bo Ty uważasz, że dla jakiś teorii, Lech będzie coś kombinował z Zagłębiem ( grającym o nic ), mając dookoła szalejący ze szczęścia stadion. Ale mamy na szczęście demokrację
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagłębie wcale nie musi się podkładać w Poznaniu wystarczy że sponsora znajdą za urwanie punktów  Takie rzeczy chyba nie podchodzą pod korupcje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagłębie wcale nie musi się podkładać w Poznaniu wystarczy że sponsora znajdą za urwanie punktów  Takie rzeczy chyba nie podchodzą pod korupcje  Uważasz, że kable w kopalniach miedzi są do wymiany ?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
A wówczas wystarczy by piłkarzom Lecha jeszcze więcej zaproponowali do podziału za mistrza i wszystko można sobie wsadzić  chyba, że Cupiał od was weźmie tylko z czego ?  Osobiście widzę to tak jak akagi. Lech wygra dla publiki, która jak zawsze licznie się zgromadzi by świetować tytuł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to sobie graj, ja tylko mowie jaki moze byc scenariusz ze np Wisla przegrywa 0-2 , Lech 0-0 i tak sie konczy i swietuja Majstra w Poznaniu a twoje konto puste. Giertyszek no teraz to mnie rozwaliles... W ogole o czym Ty mowisz czlowieku... (bez obrazy  ) Po 1. Jak ty sobie wyobrazasz ze wisla bedzie przegrywac 2:0 u siebie? Oni tak jak LECH w tej kolejce licza na cud i taki sie stal to dlaczego teoretycznei nei moglby sie w druga strone stac... po 2. Tak lech bedzie kalkulowal z zaglebiem o nic nie grajacym na swoich smieciach przy 15 tysiacach kibicow na stadionie i 40 tysiacach na rynku starym ze moze remis wystarczy ze na pewno kibice sie uciesza z remisu hahaha. I potem 90 minuta i gol i bay bay... KURS 1,35 to gift!!! BIORE za cala pule  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Nie weźmiesz 1,35 za całą pulę bo już tyle nie ma 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
moim zdaniem potwierdza upragniony tytul overem, mysle ze nawet f+3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagłębie wcale nie musi się podkładać w Poznaniu wystarczy że sponsora znajdą za urwanie punktów  Takie rzeczy chyba nie podchodzą pod korupcje  Uważasz, że kable w kopalniach miedzi są do wymiany ? A ty zrezygnujesz z jednego wolnego dnia w pracy żeby zarobić tyle co w miesiąc ? (chodzi o zawodników bo oni biegają po boisku)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko że taka inwestycja - royalflush - jest wielce ryzykowna, bo to jednak Lech jest sportowo drużyną lepszą.
Obojętnie ile byś dał koniowi owsa, to i tak geparda na 100 m. nie prześcignie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadza się że Lech jest lepszy, ale jak widać po tym sezonie nawet średniaki potrafią kąsać rywali, a inwestycja ryzykowna nie jest bo ,owies' będzie tylko w przypadku zdobycia chociażby punktu i to jest ta motywacja cała sytuacja to domniemania ale nie jest wykluczona, tak samo jak opcja że Zagłębie nawet na pełnej k...ie dostanie 3-0 już do przerwy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reasumując - royalflush.
Widzę że u Ciebie, " nadzieja umiera ostatnia ". Ale tak to jest u kibiców. Serca jednak nie mieszaj z bukmacherką, bo to złe połączenie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie ja z takim nietypowym pytaniem, ile goli w tym sezonie zdobył w lidze Robert Lewandowski?portale internetowe podają róznie: 15/16//17, na stronie extraklasy nie ma w ogóle klasyfikacji strzelców, pytam bo nie wiem czy już wtopę zaliczyłem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sezon 2006/2007- Alkmaar przed ostatnią kolejką sezonu prowadził w tabeli ligi, wyprzedzając różnicą bramek PSV Eindhoven i Ajax Amsterdam. W ostatnim meczu jednak, AZ przegrał z 16tym w tabeli Excelsiorem Rotterdam co spowodowało spadek w tabeli na trzecie miejsce.
Więc wszystko może się zdarzyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sezon 2006/2007- Alkmaar przed ostatnią kolejką sezonu prowadził w tabeli ligi, wyprzedzając różnicą bramek PSV Eindhoven i Ajax Amsterdam. W ostatnim meczu jednak, AZ przegrał z 16tym w tabeli Excelsiorem Rotterdam co spowodowało spadek w tabeli na trzecie miejsce.
Więc wszystko może się zdarzyć. Na pewno, wszystko może się zdarzyć. Każdy za Swoje, może obstawiać, co mu się podoba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, weźcie sobie tą ostatnią kolejką na live.. Nie lepiej pooglądać powiedzmy do przerwy i potem coś pograć? Mnie wczoraj jedynie Jaga zawiodła, miałem, że strzeli w drugiej połowie.. A reszta, łącznie z Piastem i Cracovią po pięknych kursach weszło.. OK, można powiedzieć, że gdyby nie Jop, Craxa by nie strzeliła. Zgoda, ale lepiej zagrać kurs @9, niż @1.4, prawda?
Jestem pewien, że jeśli Lech mocno zacznie, do przerwy będzie wygrywał 1:0, to spokojnie można pograć Odra strzeli, a po 45 minutach będzie lekko @2.5..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|