|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tych 100zl nie trzeba obracac nawet, jak wczesniej pisala mi jakas pani na livechacie. Przyszla odpowiedz z supportu i tam twierdza, ze nie trzeba obracac. Maly burdelik tam jednak maja i niekompetentnych pracownikow. Drogi/a Janusz, Z przykrością informujemy, że nie spełnił(a) Pan(i) warunków dotyczących wypłaty tych środków. Dlatego też polecenie wypłaty z dnia 2010-05-12 18:37 CET w kwocie 100.00 PLN zostało anulowane, a środki zwrócone na konto Tobet. Nie zrealizujemy wypłaty do chwili, gdy warunki obrotu bonusem, który Pan(i) otrzymał(a) zostaną spełnione. Zasady oraz warunki obrótu bonusem są dostępne na naszej stronie internetowej. Jeśli pojwią się jakiekolwiek pytania, nasz zespół Obsługi Klienta jest gotowy i chętny, aby udzielić odpowiedzi na wszelkie wątpliwości za pośrednictwem poczty e-mail, wysyłając wiadomość na adres [email protected] oraz poprzez LiveChat. więc jednak obrót jest 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Też miałem wątpliwości, czy cashback z promocji Tobet mobile podchodzi pod punkt regulaminu o obrotach bonusu i zadałem pytanie w tej sprawie do supportu. Odpisali, że cashback nie podlega obrotowi i można go bez problemu wypłacić. Zleciłem wypłatę, oni ją anulowali twierdząc, że muszę zrobić obrót. To im odpisałem, że zostałem zapewniony przez support, że cashback nie podlega obrotowi i zażądałem wypłaty wszystkich środków łącznie z cashbackiem. Postraszyłem ich, że jeśli tego nie zrobią, to będę musiał zgłosić skargę do organu, który wydał im licencję, że wprowadzają klientów w błąd, a to podchodzi pod jawne oszustwo. Przekazali sprawę do "odpowiedniego działu" i przyszła odpowiedź, że moją wypłatę anulowali jak to ujęli "przez pomyłkę" i poprosili, żebym zlecił ją jeszcze raz. Także teraz czekam na pieniądze - ciekawe czy przyjdą.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
1) Moją wypłatę też anulowali, ale po interwencji na live chacie już jest zatwierdzona.
2) Promocja w Nordicbet tylko dla Skandynawów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki el-polaco juz doczytalem tez pzdr
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli jesteś kierowcą i emocjonujesz się F1 mamy dla Ciebie super ofertę!
Stwórz kupon za min. 5 PLN z jednym z zakładów na Grand Prix Monako i wygraj komplet opon Bridgedstone przygotowany specjalnie dla Twojego samochodu przez zespół Pitstop na Tobet.com!
Regulamin: 1. Zwycięzcą zostanie użytkownik, który trafi najwyższy kurs na kuponie zawierającym przynajmniej jeden zakład na GP Monako 2. Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie skanu dowodu rejestracyjnego pojazdu należącego do posiadacza konta na Tobet.com lub członka najbliższej rodziny ( rodzice, rodzeństwo ) 3. Maksymalna wartość nagrody to 2000pln i nie może być ona zamieniona na gotówkę.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
@Banik Kiedy i gdzie można oczekiwać wyników zakładów z Diablo Włodarczykiem? Tzn rękawice i chyba ochraniacze do wzięcia były 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ostatnia wpłata przez Moneybookers. Można wypłacić inaczej? Czy wypłata też przez MB?
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Mają live czat, to nie rozumiem po co tutaj pytać  Jeżeli wpłacasz poprzez mb, to możesz wypłacić tylko i wyłącznie tą samą drogą, a jeżeli natomiast wpłaciłeś poprzez przelewy24 to możesz wypłacić rzecz jasna na konto bankowe, ale i również na mb. Tak ja mam, nie wiem jak pozostali, ale chyba tak samo.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Może dlatego, że jak to pisałem to livechat nie działał?
Zleciłem wypłatę na konto i zobaczę, czy dział finansowy zaakceptuje?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wpłata przez MB. Wypłata na konto bankowe. I pieniążki na koncie w ciągu 48h.  Tobet
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Rękawice bokserskie "Everlast" z autografem naszego świeżo upieczonego Mistrza Świata Krzysztofa Włodarczyka trafią w ręce Pana Piotra z Chełmu.
Szczęki będziemy wysyłać w piątek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sie qrwa wycfanili  Witamy serdecznie, Uprzejmie informujemy, że oferta „Zakład na żywo bez ryzyka” dotyczy tylko drugiego zakładu na żywo (LiveBet) postawionego na mistrzostwa świata w hokeju na lodzie 2010. Zwrot więc przysługuje tylko w przypadku przegrania drugiego zakładu na żywo. Ponieważ Pański drugi zakład Live jest wygrany niestety nie będziemy mogli zakredytować bonusu na Pańskie konto. Italy - Latvia (Under/over: 5.5)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam
czy beda problemy jak za bonusowa kase zagralem na X i 2 w tym samym zdarzeniu ? typ nie wszedl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tobecie jest chyba promocja  zaklad sam querrey - juan monaco 2.02 - 1.75 a z hc (0-3.0) 2.55 - 1.45 czy HC nie pwoinno byc odwrotnie podane?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze i powinno  ale wydaje się, że kursy maja dobrze ustawione pod ten hcp, wiec wyglada na to, ze zrobili to umyslnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn mozna by bylo pobawic w obst. ale w pewnym wypadku mozna przegrac (prawie surebet) 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dostal ktos moze zwrot po tym freebecie na ms w hokeja?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mogę otworzyć ich strony oraz expekta-ma ktoś podobnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|