|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Nie pasuje Ci to tam nie graj nikt Ci nie każe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No to oczywiste, że już tam nie zagram  wyrażam jedynie opinie nt. "profesjonalizmu" tego booka 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Jak tam u nich ostatnio z wypłatami na konto bankowe?Ile idzie kaska?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
O również chciałbym się tego dowiedzieć co poprzednik i oraz mam pytanie przy wypłacie na konto bankowe tam trzeba wpisać adres banku czy mój adres?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
adres banku. a kasa zazwyczaj jest na 2 dzień, dłużej nigdy nie czekałem.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Odpisywali wam na meile dzisiaj normalnie? Ja wysłałem im dzisiaj 2 i cisza i z wypłatą zawsze czekałem 1 dzień a teraz coś się ociągają po tym majowym weeekendzie. Miałem u nich nie grać więc mam za swoje 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Odpisywali wam na meile dzisiaj normalnie? Ja wysłałem im dzisiaj 2 i cisza i z wypłatą zawsze czekałem 1 dzień a teraz coś się ociągają po tym majowym weeekendzie. Miałem u nich nie grać więc mam za swoje  Również już chwilę czekam na wypłatę. Pewnie dziś lub jutro będzie. Oby.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zlecilem na mb w poniedzialek i we wtorek byla. 1,5k pln
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Podobną sumę zleciłem do wypłaty na mBank.  jest już na koncie.
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Można ustawić, aby automatycznie było odznaczane podczas wysyłania kuponu powiadomienie o rozstrzygnięciu postawionego kuponu na e-mail?
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Automatycznie chyba nie ale co za problem kliknąć w okienko przy wysłaniu? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Konkurs Gracz Miesiąca
Konkurs Gracz Miesiąca - edycja WIOSNA 2010. Na 20 najlepszych uczestników czekają wspaniałe nagrody bonusowe - zawalcz o wejście do ścisłej czołówki! Miesięczna pula nagród w naszym konkursie to aż 5000 PLN! Kto będzie najlepszy...? Graj o naprawdę duże pieniadze!
Zasady zabawy są bardzo proste - im więcej wygranych zakładów po Twojej stronie - większy zysk miesięczny z zagranych kuponów, tym większa szansa na zdobycie nagród!
1. Zawieraj zakłady na jakiekolwiek spotkania za swoje prawdziwe pieniądze jakie masz na koncie gracza.
2. Twoja startowa pula punktów w konkursie wynosi 150, co jest równowarte 150 EUR (584 PLN).
3. Twój kredyt konkursowy będzie się zwiększał bądź zmniejszał w zależności od tego, czy składane przez Ciebie zakłady będą wygrane czy też przegrane.
Więcej informacji na stronie Expekt
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
nie grałem jakis czas w pokera w expie a teraz chciałem przelac na konto pokerowe 20 zł i pograc sobie wieczorem a tu komunikat : Authentication Error Should you wish to make a deposit, we kindly ask you to verify your account with us at www.expekt.com. [ expekt.com.] Please follow the instructions in the verification email which was sent to you, after you registered with us. If you cannot locate this verification email mentioned above, kindly contact us at [email protected] via your registered email address and we will verify it manually for you. We would also like to take this opportunity to welcome you once again to Expekt.com czego chca znowu ??? weryfikacji po takim czasie gry u nich ???
|
|
|
|
|
|
|
przelałem przez transfer na stronce ale konto pokera wszedzie dalej ten komunikat.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak Expekt rozlicza taki zakład: Alba Berlin - Deutsche Bank Skyliners typ H( 0-8.5) - 2 Czy HC dotyczy regulaminowego czasu, czy dogrywki? Zremisowali w regulaminowym czasie i była dogrywka => wynik końcowy 87-76 dla Alby
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak Expekt rozlicza taki zakład: Alba Berlin - Deutsche Bank Skyliners typ H( 0-8.5) - 2 Czy HC dotyczy regulaminowego czasu, czy dogrywki? Zremisowali w regulaminowym czasie i była dogrywka => wynik końcowy 87-76 dla Alby 1. Oficjalne rezultaty Jeśli nie zostanie to przedstawione inaczej, rezultaty zawierają dogrywkę tylko jeśli wynik jest remisowy po regulaminowym czasie gry.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no i już kolejny raz w ciągu kilku dni strona expekta nie działa
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mam pytanie odnosnie tego konkursu gracz miesiaca, dolaczylem do zabawy, wpadlo mi troche kasy, co prawda za malo, zeby byc w pierwszej 5-tce, ale nijak nie uaktualnia mi mojego osobistego stanu konta konkursowego.. u Was tak samo?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Graj na swoich foworytów podczas mistrzostw świata i sprawdzaj codzienne typy Bońka, w których podaje przewidywanych przez siebie zwycięzców. 5 najlepszych graczy wygra ekskluzywny futbolowy weekend we Włoszech i będzie miał szansę spotkania z Zibi Bońkiem!
1. Postaw zakłady za prawdziwe pieniądze na dowolne zdarzenie.
2. Rozpoczynasz z sumą punktów 150, co jest odpowiednikiem 150 Euro (około 580 PLN).
3. Twój wynik będzie zwiększał się bądź zmniejszał w zależności od tego, czy zawierane zakłady bądą wygrane czy przegrane.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zostań światowym graczem
Najlepsi piłkarze świata mają jeden wspólny cel, aby zostać numerem jeden. Teraz Ty też masz szansę... Obstawiaj NA ŻYWO spotkania w Południowej Afryce, a będziesz miał szansę zostać Numerem Jeden i zdobyć trofeum w konkursie Golden Boot! Mamy 100 nagród do rozdania o łącznej wartości około 25,000€ - czy zdobędziesz którąś z nich?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|