|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apropo lata to jezeli LBJ w Bulls to gdzie Wade? Bo o nim tez sie mowilo w kontekscie Bulls. a co to, Wade i LBJ to juz za tłoczno?  a tak juz bardziej na powaznie to można sobie tylko gdybać i spekulować.. a nieco mądrzejsi co do przyszłości LBJ'a będziemy już po dzisiejszym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pamietam ta rozmowe ale watpie zebym tak twierdzil. Zabielany wie cos na ten temat  Jestem fanem Rondo od sezonu gdzie wlasciwie byl trzecim PG Bostonu po Telfairze i Wescie. Juz wtedy byl swietny.Uwage na niego zwrocilem w 2005 gdzie gral w barwach USA u21 i zdobyl z nia mistrzostwo swiata. ok, może i tak, nie pamietam dokładnie kto był wśród moich oponentów w tej kwestii  tak czy siak cieszę się, że wyszło na moje i jestem przekonany, że CP3, Deron, Rajon zdominują lige na lata i nikomu nie będzie żal Nasha, Kidda... 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Rondo na pewno CP3 rowniez do Williamsa nie jestem przekonany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siodma gra w Ohio 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ja obawiam sie, ze jego podejscie w game nr 5 to juz takie olewanie troche Cavs - faktycznie zdal sobie sprawe, ze Cavs lepsi nie beda  Ten filmik [http://www.youtube.com/watch?v=4d-Mnfz6iB0] oddaje to chyba w pelni. Mozna przez kontuzjowany lokiec grac slabo, ale nie zeby przechodzic z boku obok meczu. LBJ to taki zawodnik jednak, ze moze dac z siebie 200% dzisiaj i rzucic over 35-40 pkt, a i tak moga Cavs possac, bo Mo nie bedzie mial takiej serii jak w game 1, gdzie w q3 rzucil w ciagu kilku minut kolo 10 oczek kolejnych dla Cavs. Sa slabi poprostu  Bede zdziwiony jak Lebron zostanie w Cleveland. Jezeli to zrobi to albo dadza mu duzo wiecej $$$ niz inni albo bedzie chcial byc takim Jordanem Cleveland  W obie teorie jednak nie za bardzo wierze 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
co by nie powiedzieć dzisiejszy wynik jest sprawą otwartą . Ja jednak po raz kolejny zaufałem Celtom w handi -5,5 dokładając do tego towarzysko Meksyk - Angola -2,5 , oraz z MLS też -2,5 kursiwo piękne a zobaczymy jak bedzie
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nie bedzie Jordanem Cleveland. On bedzie najlepszym koszykarzem w histori tej gry tylko musi zbudowac wokol siebie druzyne mentalnych mistrzow i miec kogos takiego jak mial MJ w Bulls.Kogos takiego jak SP.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Nie bedzie Jordanem Cleveland. On bedzie najlepszym koszykarzem w histori tej gry tylko musi zbudowac wokol siebie druzyne mentalnych mistrzow i miec kogos takiego jak mial MJ w Bulls.Kogos takiego jak SP. Jordan byl jeden i nie bedzie takiego drugiego. Lebron moze byc najlepszy w tej lidze, ale Jordanem nigdy nie bedzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bedzie Jordanem Cleveland. On bedzie najlepszym koszykarzem w histori tej gry tylko musi zbudowac wokol siebie druzyne mentalnych mistrzow i miec kogos takiego jak mial MJ w Bulls.Kogos takiego jak SP. Jordan byl jeden i nie bedzie takiego drugiego. Lebron moze byc najlepszy w tej lidze, ale Jordanem nigdy nie bedzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Jordanem nie.Jest i bedzie Jamesem stworzy nowa historie.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ben co gramy jutro ? STS dal zarobic to trzeba jutro isc za ciosem.
Prostejov + Roger w dublu dobrze wygladaja za 2 k.
Co sadzisz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
james i jordan to jak mowienie o piwie i winie, jordan byl jordanem bo po 1 i najwazniejsze byl najlepszym clutch playerem w historii , w obecnych czasach takim kims jest czy sie to komus podoba czy nie kb8#24, lebron to na chwile obecna najlepszy all around player i porownywanie go do jordana to nieporozumienie jesli juz przyrownywac go do kogos to do magica lub do biG O ale obaj szanowni poprzednicy nie byli tak dominujacy fizycznie jak jest lebron
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Co sadzisz ? Mogę prosić o faktach przemawiających za Prostojovem? 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ocenimy LJ po zakonczeniu kariery w kontekscie porownan z Jordanem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Co sadzisz ? Mogę prosić o faktach przemawiających za Prostejovem?  * o fakty przemawiające ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sadzisz ? jutro to ja ruszam z nowa karuzela co sie zowie lekkoatletyka 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Bocian ogladalem mecz w Jicinie i pechowo przegrali.Potencjal jest spory tej druzyny u siebie na pewno powalcza zeby wyrownac stan rywalizacji na 1:1.Maja ciekawa druzyne Skiba tam gra calkiem niezle , Hyzy duzo wnosi, Landry. W Mlekarnie musza zatrzymac mojego dobrego znajomego Levela Sandersa. 1,7 kusi i sie raczej skusze 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Rondo na pewno CP3 rowniez do Williamsa nie jestem przekonany  Deron to na dzis nr 1 wsrod PG.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|