no musi wskoczyć, bo chyba bedzie kolejny sezon. autorzy poszli po całości, czasem nawet ja jestem zniesmaczony konwencja mocna, ale robienie z Gabriela jakiegoś cinkciarza, nawiedzonego kochanka
A mnie wlasnie rozczarowal final Supernaturala. Niby sie dzialo, niby jest furtka na nastepny sezon.
Ale ja sie spodziewalem wciegenia w fotel jak to zazwyczaj bylo w finalach kazdego sezonu SN (tym bardziej, ze serial byl coraz lepszy z kazdym nastepnym sezonem), a tu poprostu bylo niezle - ja oczekiwalem rewelacji.
No nic to teraz czekamy do jesieni na kolejny sezon i co tam nowego wymysla.
Heh Flash Forward został anulowany, a ten gniot V dostał drugi sezon, na pewno FF o wiele lepszy, szczególnie w ostatnich odcinkach, a V to na razie wielki zawód i drewniane aktorstwo
Ogląda ktoś FlashForward? Mi się szalenie podoba, a słyszałem, że z powodu słabej oglądalności w Stanach, został skrócony i będą jeszcze max dwa odcinki.. Jakie są Wasze opinie?
Dla mnie początek był trochę nudny ale teraz naprawdę akcja się rozkręciła i mi się serial podoba. Szkoda,że tak szybko kończą serial już po jednym sezonie. Oby jakoś fajnie to zakończyli.
Dziwne że nikt nie wspominał iż zakończył się mój serial Skins, jak dla mnie zakończenie nic rewelacyjnego trochę na siłę zrobione... ale mam wiadomość dla fanów tego serialu iż będzie kolejny nowy sezon
Nikt nie pisze o serialu 24 godziny ,a tu już 2 odcinki pozostały do końca . Scena z limuzyną i Jackiem odzianym w pancerz i maske... czysty majstersztyk Jak dla mnie najlepszy serial wszech czasów