|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie nie naogladalem ja poprostu wiem jak to uderzenie wyglada od strony technicznej bo sam gram w tenisa  Nie mowie takze ze Safarova od czasu do czasu nie zagra topspinem bo zawodowiec takiej klasy na pewno potrafi to zrobic.... poprostu napsialem ze jej styl gry to mocna płaska gra charakteryzujaca sie wieloma konczacymi pilkami co jest faktem. JEsli chodzi o topspiny w wta to np. carla suarez navarro jest idealnym przykładem takiego uderzenia  Co do myslenia na korcie Rezai to ja nie widze sprzzecznosci w tym ze mozna grac mocno i przy okazji ykorzystac słabe strony rywalki czy nie grac na jej mocne strony.... Rezai to robi a Safarova nie. Koniec kropka  Nic wiecej do dania w tym temacie nie mam no ale szanuje Twoje zdanie. Pozdrawiam Kolego Coolbet 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Dobra zakonczmy tak jak mowisz tą dyskusje bo jeszcze wyjdzie ze sie nie lubimy a tak nie jest  Co do Suarez racja ale ona nie ma 'powera' w łapie  Odnosnie "wykorzystywania slabych stron" to rowniez mozna to zrozumiec w ten sposob ze ogolnie gra obronna w wta nie stoi na jakims nadzwyczajnym poziomie ... no ale Jeca nalezy do czołowki czyli to nie byla jej slaba strona  Co do meczu tak jak pisalem wczesniej mam tez grana Francuzke wiec oby wygrala bo w innym razie i Ty i ja i pewnie masa ludzi dzis poplynie a tego pewnie nikt nie chce  Dzisiejszego meczu niestety ogladac nie bede bo troche sie obecny na manolo przedluza  i tak Rafito wygra dzis ehh :> Rowniez pozdrawiam i koncze i szanuje ludzi z pasją 
|
|
|
Link skopiowany do schowka