|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła drugą połowe grała jak kapeć ale już wiedzieli że Lech prowadzi 2-0 Pierwsze 45 Wiślacy nawet w niezłym tępie pije do tego że Odra nic nie zrobiła w tym meczu żeby się utrzymać, chodzili z rogalem na ryju 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tępie to to napisałem 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
no i Śląsk uciszył tu parę osób które były pewne że Arka wygra  Ciekawe czy byś wstawiał tą buźkę jakby sędzie podyktował EWIDENTNEGO karnego dla Arki 2 połowie za rękę w polu karnym Śląska. A Arka uciszyła tu parę osób meeega pewnych jej spadku  Dzięki Cracovia, Piast otzrymał nauczkę za frajerstwo z zeszłego sezonu i nawet Lechii pomoc na nic się zdała  . Zresztą czemu Arka miała spaść skoro zarówno od Odry (2-0, 1-2), Piasta (2-2. 2-0) czy nawet Cracovii (1-1, 2-0) była lepsza?
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
no i Śląsk uciszył tu parę osób które były pewne że Arka wygra  Ciekawe czy byś wstawiał tą buźkę jakby sędzie podyktował EWIDENTNEGO karnego dla Arki 2 połowie za rękę w polu karnym Śląska. A Arka uciszyła tu parę osób meeega pewnych jej spadku  Dzięki Cracovia, Piast otzrymał nauczkę za frajerstwo z zeszłego sezonu i nawet Lechii pomoc na nic się zdała  . Zresztą czemu Arka miała spaść skoro zarówno od Odry (2-0, 1-2), Piasta (2-2. 2-0) czy nawet Cracovii (1-1, 2-0) była lepsza? Ty mi tu Bullet nie pisz co by było gdyby  bo jak tak się chcesz bawić, to możemy też wrócić do poprzedniej kolejki i zacząć gdybać co by było gdyby sędzia uznał bramkę Głowackiego, lub co by było gdyby sędzia w meczu Ruch-Lech odgwizdał faul na zawodniku Niebieskich! nie ma co gdybać liczy się końcowy wynik i tyle! Więc cieszy mnie fakt, że Śląsk wygrał, że uciszyło to parę osób które były pewne wygranej Arki! Co do jednego masz rację, że Gdynianie uciszyły parę osób które skazywały ją na spadek 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Marian, spójrz na dokonania Śląska w 2 rundzie, po prostu żenada jednym słowem. Z takim podejściem to Polsat i TVN Wam nie pomoże, nawet w awansie do pucharów. Dla mnie to Wy powinniście spaść z tej ligi razem z Odrą.
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
hehe powiedział co wiedział  nigdzie nie napisałem że Śląsk grał rewelacyjnie, wręcz przeciwnie, ganiałem ich za to jak grają (wystarczy jako poszukasz w poprzednich tematach). Mnie cieszy dzisiejsze zwycięstwo, ponieważ tak jak pisałem wcześniej byłem przekonany że Śląsk nie przegra i tak też się stało  a Twoje gadanie o tym że powinniśmy spaść z ligi, no cóż pozostawię bez komentarza...patrząc skąd jesteś, sądzę że kibicujesz Pogoni i jedyne co mogę powiedzieć to to, że może uda Wam się awansować za rok, a jak nie za rok to za dwa  tak więc do zobaczenia kiedyś tam w Ekstraklasie 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Ja tam jestem za Spójnią Świdwin i tam też gram obecnie, a co do Pogoni, może za rok, może za dwa. Życzę im powodzenia. Ja nie napisałem nigdzie,że tak uważałeś, ale dla mnie Śląsk "zasłużył" na miano najgorszej drużyny wiosny, z takim składem, pieniędzmi grać taką lipę to wstyd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam jestem za Spójnią Świdwin i tam też gram obecnie, a co do Pogoni, może za rok, może za dwa. Życzę im powodzenia. Ja nie napisałem nigdzie,że tak uważałeś, ale dla mnie Śląsk "zasłużył" na miano najgorszej drużyny wiosny, z takim składem, pieniędzmi grać taką lipę to wstyd. moze opierdalal mecze zeby miec kase na nastepny sezon 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z takim składem? Oprócz Mili bardzo przeciętny (co było wyraźnie widać w tej rundzie) Pieniędzmi? Chyba w wyobraźni - można je porównać do transferów w Legii w ostatnich latach - mają być (ale kiedy to nie wiadomo)
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Tabela wiosny:
1. Lech 13 33 2. Korona 13 22 3. Wisła 13 22 4. Ruch 13 21 5. Zagłębie 13 21 6. Bełchatów 13 20 7. Jagiellonia 13 18 8. Polonia W. 13 18 9. Legia 13 17 10. Odra 13 16 11. Cracovia 13 14 12. Śląsk 13 13 13. Arka 13 13 14. Polonia B. 13 13 15. Piast 13 11 16. Lechia 13 11
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
dokładnie, określenie co do Śląska "z takim składem" jest lekko nietrafione, z takimi pieniędzmi no cóż jak na razie Solorz nie zainwestował zbyt wielu $ na transfery, po prostu On ma inną myśl, powstanie Galeria wtedy będzie kasa! A jeśli już chcesz na siłę znaleźć zespół "z takimi pieniędzmi i z takim składem" który zasłużył na miano najgorszego zespołu to proponowałbym poszukać go w stolicy  ps. no to życzę Twojej Spójnii Świdwin awansu do ekstraklasy 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Z takim składem? Oprócz Mili bardzo przeciętny (co było wyraźnie widać w tej rundzie) Pieniędzmi? Chyba w wyobraźni - można je porównać do transferów w Legii w ostatnich latach - mają być (ale kiedy to nie wiadomo) ale w poprzedniej jakoś grali bardzo dobrze (mówiło się o pucharach albo przynajmniej 5-6 miejscu), a w tej nagle co się stało, nagle zawodnicy stali się słabsi,że tak piszesz czy o co Ci chodzi? 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Marian, z okręgówki do ekstraklasy to albo cudu albo fryzjera czy innego grabarza Nam potrzeba Był awans do 3 ligi, ale pieniędzy miasto nie dało i trzeba ciułać się w okręgówce. My o Legii teraz nie mówimy,bo to dno i metr mułu, a Śląsk to samo, tylko że pół metra mułu. Jedyna drużyna, o której nic nie mówiono w tej rundzie, poza 10 czy coś takiego meczami bez zwycięstwa. Dla mnie postawa drużyny żenująca w 2 części sezonu. Takie moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Marian, z okręgówki do ekstraklasy to albo cudu albo fryzjera czy innego grabarza Nam potrzeba Był awans do 3 ligi, ale pieniędzy miasto nie dało i trzeba ciułać się w okręgówce. My o Legii teraz nie mówimy, bo to dno i metr mułu, a Śląsk to samo, tylko że pół metra mułu. Jedyna drużyna, o której nic nie mówiono w tej rundzie, poza 10 czy coś takiego meczami bez zwycięstwa. Dla mnie postawa drużyny żenująca w 2 części sezonu. Takie moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać  Twoja wypowiedź świadczy o tym, że jednak był zespół gorszy w tej rundzie  Zgodzę się z tym że Śląsk grał piach, ale żeby życzyć im spadku... ja tylko mam nadzieję że zostaną wyciągnięte wnioski z tej tragicznej rundy! Kilki grajków bym wypier... no i przede wszystkim potrzeba transferów: napastnik, a najlepiej dwóch, a także inne pozycję potrzebują wzmocnień! A tak mówiąc już ogólnikowo, to jak ja widzę piłkarza który zarabia 40 czy 80tys miesięcznie (Łobodziński coś koło tego zarabia chyba) i snuje się po boisku, kompletnie jest nie przydatny to we mnie aż krew się gotuje! To jest niesamowite ile piłkarze zarabiają, za to co prezentują, brak mi słów na prawdę!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Marian, ależ ja nie życzę im źle, chodzi mi o to,że za postawę w tej rundzie powinni po prostu polecieć z ekstraklasy, ale tutaj liczą się dwie rundy i najsłabsi spadli. Wam by się przydało po 2-3 zawodników na każdą pozycję, jeśli myślą w zarządzie o czymś więcej niż środku tabeli. Przez chwilę sam myślałem,że Tarasiewicz to taki polski Mourinho, ale szybko się okazało, że jednak i trener i drużyna to zbieranina zwykłych, przeciętnych kopaczy, którzy za tą beznadzieję dostają kupę kasiory.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|