|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
The Boss jak forma typerska dzisiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy tylko mi sie zdaje ze rafa jednak co by nie mowic od MC gdzie mial top forme gra coraz gorzej?
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Amir_Khan dobrze ja nie wiem ale Ty tu jestes Boss
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Amir wiesz jak po meczu gracze często rzucają spocone ręczniki, frotki na trybuny w strone kibiców.....to chciałbyś taki upominek po Rafie biorąc pod uwage ze jestes jego fanatykiem Moj dom to jedna wielka swiatynia Rafy
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Jak tak jutro Król bedzie trzmal serwis to powtorka z 2009 calkiem mozliwa  Nierealne bo zemsta jest rozkosza bogow Rafa  Jak Lebron dla ciebie jest najlepszym korzykarzem w historii tej dyscyplinny, Nadal tenistą, Mourinho trenerem, pewnie Svendsen w biatlonie nie Bjordalen to nie mamy co dyskutowac  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czym zajmuje sie Mirka Federer ? zawod... rozumiem ze teraz wychowuje dzieci, ale czym zajmowala sie wczesniej ? wie ktos Federer po drugiego  tym samym co Roker, na olimpiadzie sie poznali, a ze miala "troche" mniej talentu to skonczyla kariere i zajela sie Rokerem troche jednak tego talentu miala  bylo dobrą teninistką ... wygrala np. z Henin jeslid obrze pamietam 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
czy tylko mi sie zdaje ze rafa jednak co by nie mowic od MC gdzie mial top forme gra coraz gorzej? Faktycznie gra gorzej i jeszcze nie przegral w tym roku na ziemi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy tylko mi sie zdaje ze rafa jednak co by nie mowic od MC gdzie mial top forme gra coraz gorzej? Faktycznie gra gorzej i jeszcze nie przegral w tym roku na ziemi  ale kaleczy juz sporo wiecej niz przd paro tyg.
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
czy tylko mi sie zdaje ze rafa jednak co by nie mowic od MC gdzie mial top forme gra coraz gorzej? Faktycznie gra gorzej i jeszcze nie przegral w tym roku na ziemi  Czy Ty Tajson nie widzisz roznicy miedzy bawierzchnia w MC a tu 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Jak tak jutro Król bedzie trzmal serwis to powtorka z 2009 calkiem mozliwa  Nierealne bo zemsta jest rozkosza bogow Rafa  Jak Lebron dla ciebie jest najlepszym korzykarzem w historii tej dyscyplinny, Nadal tenistą, Mourinho trenerem, pewnie Svendsen w biatlonie nie Bjordalen to nie mamy co dyskutowac   Nie jest najlepszym bo Jordan na chwile obecna to pomnik tej dyscypliny. Mourinhio nie jest jeszcze najlepszy w histori ale bedzie. Nadal jest wybitnym graczem czy chcesz tego czy nie. Ilosc wygranych tytylow w jego wieku.Ilosc zarobionych pieniedzy gdzie zajmuje 3 miejsce na liscie wszechczasow mowi o tym sama za siebie.Sporty zimowe mnie nie interesuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
śmiesznie to brzmi grać przeciętnie,a być na jak najlepszej drodze żeby wygrać wszystkie mastersy na clayu w sezonie
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
No ale pare dni temu chyba mowiles ze Lebron jest 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Coolbet Ty naprawde sie ludzisz ze Rafa da jutro chociaz cien szansy Federowi na wygranie tego turnieju ? Jezeli tak to szybko cie sprowadzi na ziemie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche jednak tego talentu miala  bylo dobrą teninistką ... wygrala np. z Henin jeslid obrze pamietam  taaaa, wygrala z Henin, nigdy jej meczu nie widzialem, wiem tylko, ze grala serve and volley
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy tylko mi sie zdaje ze rafa jednak co by nie mowic od MC gdzie mial top forme gra coraz gorzej? Faktycznie gra gorzej i jeszcze nie przegral w tym roku na ziemi  Czy Ty Tajson nie widzisz roznicy miedzy bawierzchnia w MC a tu  nie  naprawde ciezko mi czytac roznice w szybkosciach cegly, wg mnie po prsotu ustawienie kamery potrafi mylic , im nizej kamera tym wydaje sie ze pilka wolniej lata 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
No ale pare dni temu chyba mowiles ze Lebron jest  Napisalem ze prawdopodobnie bedzie przynajmniej to mialem na mysli
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Ktory mecz Nadala w Madrycie Was zachwycil ? Z dolgo z Isnerem Monfilsem dzis z Almagro?.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktory mecz Nadala w Madrycie Was zachwycil ? Z dolgo z Isnerem Monfilsem dzis z Almagro?..... wszystkie z dupy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|