na ITI zawsze mozna liczyc ze sa z kibicami Tak z ciekawości włączyłem rano TVN24 żeby zobaczyć rzetelność ichniejszych dziennikarzy dotyczący komentarza wczorajszych roztrzygnięć ekstraklasy. Oczywiście nie zawiodłem się. Podali informacje, że masa kibiców Lecha prosiła o pokazanie tego co wczoraj działo się na Starym Rynku - pokazali zdjęcie gimeli jaka została po fecie z szyderczym komentarzem oraz przytaczyli płacze jakiegoś dziadka, który chciał zwiedzać muzeum, jednak kibole całą noc tłumnie zakłócali spokój w mieście i uniemożliwili mu nocne zwiedzanie muzeów
Właśnie wróciłem ze Starego Rynku w Poznaniu - nie widziałem niczego piękniejszego od kiedy żyje Tylko zastanawia mnie jak długo będzie trwało sprzątanie miasta
Czym tu się podniecać? Połowa przyśpiewek zerżnięta z fety Wisły, np. "Gdzie twoje berło..?" Zastanawia mnie jeszcze ta przyśpiewka,którą śpiewali i którą z taką dumą śpiewają kibice Cracovii-"Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie?". W jaki sposób rządzi,jak od lat walczy o utrzymanie i wygrała derby raz na kilkanaście lat. W ogóle po co ta spinka po ostatnich derbach, jak Cracovia pokazała żenującą piłkę i wiadomo w jakich okolicznościach padł gol dla nich. Rozumiem,że cele zostały osiągnięte, ale patrzmy obiektywnie - piłkarsko w Krakowie rządzi Wisła i na zmianę się nie zanosi. A o tym, kto rządzi w bójkach czy na osiedlach-to akurat nie ma dla mnie nic wspólnego z tematem, bo to zabawy i dywagacje dla dzieciaków. Gratulacje za mistrza, ale trochę pokory... Tak słabej ligi nie mieliśmy od lat-rozgrywki europejskie pokażą prawdę o Lechu...
Inwestorzy - myślcie raczej jak rozpracować spadek w Hiszpanii, bo tam 4 drużyny mają po 36 pkt. a miejsca dwa.
Xerez i Valladolid leca napewno. Xerez juz spadło, no a Valladolid gra dzisiaj z Barcą, czyli juz w 100% tez leci. Malaga gra z Realem i tutaj teoretycznie tez juz leci Malaga. Ale róznie to bywa. Bo ciekawe czy przy wyniku Barcy jakims 3-0 bedzie sie chcialo Realowi grac, no a Malaga walczy o zycie. Najlepszym betem wg mnie jest zagranie tylko i wyłacznie Racingu Santander, ale kurs tylko 1.30