Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 20 1 2 5 6 7 8 9 19 20
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
nie da sie.

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Rowniez mam

G
journeyman
journeyman
G Offline
Wypłacał ktoś pieniądze w walucie Euro ze sporting bet na konto bankowe w polsce ?? ile trwała wypłata ?? Dziękuje za odpowiedz smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
http://pl.sportingbet.com/t/promos/vippl/vip-club.aspx

Aby sprawdzić ofertę VIP Klubu należy się zalogować.

stranger
stranger
Nowa promocja typu refer-a-friend dla Polaków:

"Poleć Sportingbet znajomemu i odbierzcie razem po 50 PLN!

Im więcej znajomych zaprosisz do naszego serwisu, tym więcej zarobisz!"

Szczegoły oferty i regulamin znajdziecie tutaj [pl.sportingbet.com].

R
old hand
old hand
R Offline
Originally Posted by Conrad
http://pl.sportingbet.com/t/promos/vippl/vip-club.aspx

Aby sprawdzić ofertę VIP Klubu należy się zalogować.

VIP w sportingbecie<hahaha> 9000 wplata miesieczna,no ktos tu mnie zdrowo rozsmiesza.Buk dla dzieci limit po parunastu dniach grania stawkami 500zl.Ale widze 97zl czlonkow czy;sponsorow juz maja:D

Q
veteran
veteran
Q Offline
Loguje się na konto bez problemu. Żeby zlecić wypłatę potrzeba powtórzyć hasło, tylko system uznaje to hasło za błędne (oczywiście wpisuje poprawnie, bo jakbym się zalogował). Miał ktoś taki problem?

Na rozmowę z Panem na live chacie straciłem 20 min, łaskawie odpowiadał na pytania po jakiś 2-3 minutach (lol), aż skierował mnie do supportu bo stwierdził, że nie wie i potrzebuje zrzutu z ekranu.
Support się nie odzywa, ile tu się czeka?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
BEZNADZIEJNY livebetting

po co go mają skoro praktycznie wszystko ciągle zamknięte laugh

dno

R
veteran
veteran
R Offline
Ma ktos moze adres to angielskiego supportu w sportingbetcie?

Z polskiego pewnie odpowiedz przyjdzie jutro wiec nie chce mi sie czekac.

Nie moge nigdzie znalezc a porejestrowali błednie wyniki

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
sprobuj wejsc na strone buka poprzez jakis refer-link zagranicznej strony (BA , oddsporal irp.) - najpierw wyczysc cookies najlepiej - powinienes wejsc na angielska wersje strony i tam powinienes znalezc ang-support

mez #3881221 20/05/2010 19:06
R
veteran
veteran
R Offline
Mial ktos z nimi problem ze zle rozliczonymi zakladami moze?

Od wczoraj pisze i czekam na poprawne rozliczenie jednego zakladu i nie moge sie doczekac a info od nich jest po prostu zadne.Zenada...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Maja polskich pracownikow w ogóle?

R
veteran
veteran
R Offline
Maja polski support ktory teoretycznie pracuje w godz 9-21 aczkolwiek teraz probowalem wejsc i sie skontakowac na live chacie to oczywiscie live chwilowo niedostepny ehhh...

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by Ryszardaddy
Mial ktos z nimi problem ze zle rozliczonymi zakladami moze?

Od wczoraj pisze i czekam na poprawne rozliczenie jednego zakladu i nie moge sie doczekac a info od nich jest po prostu zadne.Zenada...

Ja miałem taki kłopot, ale po mailu rozliczyli poprawnie. Cierpliwości.

R
veteran
veteran
R Offline
Ok juz wszystko jest jak nalezy.

A orientuje sie ktos ile sie czeka na wyplate na MB jezeli zlecilbym ja np teraz? Support odpisuje ze do 2 dni roboczych,wiec klepia klasyczne regulki i stale teksty.Wole sie zapytac osob ktore mialy doswiadczenie z tym... jak dlugo realnie czeka sie na wyplate na mb u tego buka?

Pzdr!

stranger
stranger
Wkrótce startują Mistrzostwa Świata i z tej okazji firma Sportingbet przygotowała konkurs typerski [pl.sportingbet.com] , w którym do wygrania jest 4 mln zł w gotówce!

Jak wygrać nagrodę?
Aby wygrać, należy przewidzieć wyniki 48 meczów (zwycięstwo gospodarzy, gości lub remis) oraz wskazać zwycięzcę turnieju.
Jeżeli wytypujesz poprawnie co najmniej 45 meczów oraz zespół mistrzowski to wygrasz nagrodę główną, czyli gwarantowane 4 000 000 PLN w gotówce!

Jak wziąć udział w konkursie?
Konkurs przeznaczony jest dla każdej osoby posiadającej konto gracza w Sportingbet.
Za każdy zakład postawiony za min. 40 PLN otrzymasz jeden kod promocyjny, czyli możliwość typowania wyników.
Pamiętaj, że możesz typować tylko jeden raz dziennie &#8211; im szybciej zaczniesz grać, tym większe są Twoje szanse!
Wnoś zakłady codziennie, aby zwiększyć swoje szanse. Możesz zdobyć jeden kod dziennie od teraz do 11-go czerwca 2010.

Typuj wyniki i powalcz o 4 miliony! [pl.sportingbet.com]

C
journeyman
journeyman
C Offline
Drodzy Panstwo mam pytanko. Chodzi o typowanie 'live'. Na czym dokladnie polega zaklad 'Zwyciezca w minutach 61 - 75'? Chodzi o gole tylko w tym kwadransie, tak? Jakas druzyna moze przegrywac mecz i go przegra ale w tych minutach strzeli gola a przeciwnik nie i to ona jest zwyciezca. Dobrze to rozumiem?

J
old hand
old hand
J Offline
Originally Posted by donvit
Wkrótce startują Mistrzostwa Świata i z tej : okazji firma Sportingbet przygotowała konkurs typerski [pl.sportingbet.com] , w którym do wygrania jest 4 mln zł w gotówce!

Jak wygrać nagrodę?
Aby wygrać, należy przewidzieć wyniki 48 meczów (zwycięstwo gospodarzy, gości lub remis) oraz wskazać zwycięzcę turnieju.
Jeżeli wytypujesz poprawnie co najmniej 45 meczów oraz zespół mistrzowski to wygrasz nagrodę główną, czyli gwarantowane 4 000 000 PLN w gotówce!

Jak wziąć udział w konkursie?
Konkurs przeznaczony jest dla każdej osoby posiadającej konto gracza w Sportingbet.
Za każdy zakład postawiony za min. 40 PLN otrzymasz jeden kod promocyjny, czyli możliwość typowania wyników.
Pamiętaj, że możesz typować tylko jeden raz dziennie &#8211; im szybciej zaczniesz grać, tym większe są Twoje szanse!
Wnoś zakłady codziennie, aby zwiększyć swoje szanse. Możesz zdobyć jeden kod dziennie od teraz do 11-go czerwca 2010.

Typuj wyniki i powalcz o 4 miliony! [pl.sportingbet.com]
laugh laugh laugh laugh

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by cichoteraz
Drodzy Panstwo mam pytanko. Chodzi o typowanie 'live'. Na czym dokladnie polega zaklad 'Zwyciezca w minutach 61 - 75'? Chodzi o gole tylko w tym kwadransie, tak? Jakas druzyna moze przegrywac mecz i go przegra ale w tych minutach strzeli gola a przeciwnik nie i to ona jest zwyciezca. Dobrze to rozumiem?

dobrze

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Potraficie wplacic do Sb ?

ja sie loguje, daje WPLATA, otwiera sie okienko i klikam na metody wplaty, wtedy okienko same sie zamyka ?!

przegladalem na IE i FF...

Strona 7 z 20 1 2 5 6 7 8 9 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, betowiec, Sensei, burbon, Lukasz111, aker, rafal08, latajaca_holenderka, alfa, rymoholik, Akhu, JelineK), 2,751 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,123
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025