|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy to już pewne ,że Flashforward dostał cancela ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie, co polecacie poza Lostem, PB i Dexterem? Odpada już The Wire, House, CSI.
Na oku jest Breaking Bad. Oglądał ktoś? najlepiej przegladnij ten temat plus "film, tv, seriale" wstez, padlo sporo tytulow
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy to już pewne ,że Flashforward dostał cancela ? Tak, oficjalnie 1-y sezon jest ostatnim. Przed nami jeszcze tylko 2 odcinki http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/13/abc-cancels-romantically-challenged-scrubs-ted-flashforward/Swoją drogą, to niesamowicie spalony pomysł. Gdyby na bazie tej powieści powstał film, lub krótka seria emitowana w dobrym timeslocie (np. 7 odcinków po 1.20h), to byłby pewnie hit, a tak... no cóż. Oglądalność poleciała w dół i nie dziwnym jest anulowanie serii. Szkoda...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polecam Supernaturalzawsze bede to tutaj pisal bo to moj ulubiony serial 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, co polecacie poza Lostem, PB i Dexterem? Odpada już The Wire, House, CSI.
Na oku jest Breaking Bad. Oglądał ktoś? Zależy jakie klimaty. Rome i The Tudors są świetne. Jutro finał lost  Ben pozamiata wszystkich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polecam Supernaturalzawsze bede to tutaj pisal bo to moj ulubiony serial  Supernatural prawdopodobnie najlepszy serial jaki powstał 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Na oku jest Breaking Bad. Oglądał ktoś? Zależy jakie klimaty. Rome i The Tudors są świetne. Jutro finał lost  Ben pozamiata wszystkich  Taa Ben  Chodził przez 2 sezony jak w letargu i nagle na koniec pobudka 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Kerogh od siebie mogę polecić Supernatural,Survivors,Sons of Anarchy no i Chuck który jest dla mnie bardzo bardzo fajnym serialem  W dalszej kolejności Californication i Leverage ale i tak Dexter wymiata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oz fajny tez 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję dobry torrent do finałowego odcinka Lost, ale w postaci 2 CD. Jakby ktoś linka zapodał to będzie git 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepsze w tym 2 godzinnym zakończeniu były wstawki z pierwszych dwóch sezonów. Ehh wtedy to był klimacik
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedyś oglądałem 1 sezon Losta, dalej nie dałem już rady, streści ktoś jakie było zakończenie tj. skąd ta wyspa, czemu ci ludzie się tam znaleźli, ten czarny duch-cień w dźungli i ogólne czary mary? Jakie wyjaśnienie było? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skad wyspa nie wiadomo, ludzie dlatego bo Jacob ( pan wyspy ) wybrał ich, gdyż nie byli szczęśliwi ze swojego życia( nie mieli bliskich itp). Ten czarny duszek to brat Jacoba który chciał za wszelką cene opuścić wyspe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja oglądałem wszystkie sezony.. Muszę powiedzieć, że na początku o wiele bardziej mi się podobało. Od kiedy zaczął się dym itp. to mnie lekko odsuwało, nie lubię takich sf.. Patrząc na serial jako na całokształt, to powiem jedno.. IMO Ci co pisali scenariusze mięli zaje...ste głowy.. To wszystko zawsze tak im się składało, że szok.. Zdaje mi się, że dopiero w 4 sezonie były przesłanki ku temu, że Oni wszyscy nie żyją.. Dziś okazało się, że to prawda. Fabuła IMO świetna. Pozostaje masa pytań.. Czemu na końcu w kościele nie było wszystkich? Przecież laska od Saida grała w kilku odcinkach, a np. Michael w paru sezonach.. Przyznam szczerze, że podczas oglądania potrafiłem się zgubić między tymi wszystkimi flashforward i flashreward.. Tak się to przeplatało, że miałem straszne zawirowania  Serial bardzo mi się podobał, lekko 8.5/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wydaje mi się że dlatego, że Ci co byli w ostatniej scenie poszli do nieba. A Michael pewnie się nie załapał. Chociaż jego syna też nie było co jest raczej dziwne. Dlatego też Ben powiedział, że on jeszcze sobie tam posiedzi (w czyśćcu) bo miał sporo grzeszków na swoim sumieniu. Jak dla mnie dziwne zakończenie. Raczej tego się nie spodziewałem ale chyba autorzy nie bardzo mieli jak wybrnąć z człowiek-dym, znikająca wyspa, dlatego takie zakończenie. Nie wydaje mi się żeby od pierwszego sezonu planowali takie zakończenie. Pewnie serial miał być o rozbitkach, a wyszło co wyszło.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Final do dupy!
Scenarzysci poszli na latwizne, namieszali w tych wszystkich sezonach tyle ze nie byli tego wszystkiego w stanie wyjasnic, wiec na koniec najzwyczajniej spasowali.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Podzielam zdanie Experto. Serial nie trzyma się kupy. Każda kolejna zagadka i udziwnienie wciągała widza i tyle...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mimo wszystko dla mnie serial był świetny, ja Heroes i Prison Breaka nie umiałem dokończyć, a LOST w ostatnich seriach mi się bardzo podobał, chociaż rzeczywiście zakończenie mogło by być trochę ciekawsze, cały czas polecam Stargate Universe, dla mnie bardzo wysoki poziom, mimo że wielu jęczy, ale w stosunku do poprzedników to już nie jest bajka
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|