|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze nic nie mam , za wczesna pora heh ja bym ta Li wzial , ale za duzo osob to gra ,moze byc nie po mysli bukow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra poszlo hocevar,witten,mannarino,na li 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nara dzisiaj nara  Niculescu do gry chyba , co ? Rodine smialo bym tez bral
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to widze wszyscy z rana na mannarino i bedzie zyganko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Julia Goerges kończy jeszcze jeden kuponik, a poza tym trzeba coś wybrać ciekawego. na pierwszy ogień Lina/Dulgheru? wczorajszy mecz chinki niczego nam nie mówi bo Errani zagrała tragicznie ale 3 razy przełamała chinkę, fakt że przy takiej przewadze trudno o koncentracje, Lina generalnie woli atakować gra dobry płaski, wyrzucający backhand i agresywnie odpowiada na serwis ale niezbyt dobrze porusza się po korcie, i tu jest szansa dla rumunki bo ona woli się bronić i grać z kontry. No i oczywiście motywacja w postaci bronionych punktów i kasiory. @ 2,9 na rumunkę kusi, ale ja sobie poczekam na lajfa i coś ciekawego wtedy wymyślę...
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
ja dzis na pewno grubo postawie Na Li... dziewczyna idzie przez turniej jak burza. to samo mozna powiedziec o Rumunce, a i przeciwniczki miała mocniejsze Najlepszego Bigi  Cajasol po mistrza  Jak Real odpadnie to Messina przyjdzie do Turowa  razem z Bullockiem  takie chodza sluchy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mannarino dziękuje szybki surebet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Julia Goerges kończy jeszcze jeden kuponik, a poza tym trzeba coś wybrać ciekawego. na pierwszy ogień Lina/Dulgheru? wczorajszy mecz chinki niczego nam nie mówi bo Errani zagrała tragicznie ale 3 razy przełamała chinkę, fakt że przy takiej przewadze trudno o koncentracje, Lina generalnie woli atakować gra dobry płaski, wyrzucający backhand i agresywnie odpowiada na serwis ale niezbyt dobrze porusza się po korcie, i tu jest szansa dla rumunki bo ona woli się bronić i grać z kontry. No i oczywiście motywacja w postaci bronionych punktów i kasiory. @ 2,9 na rumunkę kusi, ale ja sobie poczekam na lajfa i coś ciekawego wtedy wymyślę... kurde i teraz sam nie wiem co z ta na li zrobic.. Obie na bank chca wygrac turniej bo w finale raczej kto by nie byl poradza sobie... tylko teraz pytanie kto wygra.. ja czuje na li ale fakt nie ma jakiegos faktu przekonujacego mnie o tym. ot tak czuje...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hocevar  nie no nie wierze ze Yani ogra 3 typowych ziemniakow i wejdzie do turnieju 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Halep złamała  teraz Nuria i Bolek to samo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przypominam tylko ze Dulgheru broni tytulu a Li miala wczoraj w koncowce mine srajacego kota - jakby ja cos bolalo...
dla mnie najwieksza peffka w Paryzu po dobrym kursie jest Alves... to co na ziemi gra musi budzioc respekt, a Veic? nie powinien stanowic problemu...
no i chyba Rodina - nie widzialem nigdy w zyciu tej Pervak ale z tego co kojarze to bylo na nia parcie na forum w 1 rundzie gdy ta grala z jakaa cienka i ledwo co wymeczyla po kursie 1,3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze Scheepers się nagrała w pierwszym secie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hocevar 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja dzis na pewno grubo postawie Na Li... dziewczyna idzie przez turniej jak burza. to samo mozna powiedziec o Rumunce, a i przeciwniczki miała mocniejsze dokladnie Big Ben sie z toba zgodze i bylem na calym turnieju takze dla mnie to jest absurd ze na rumunke kurs @3 jest przeciez to rowny mecz bedzie!!! nie wiem kto wygra bo obie sa naprawde w dobrej dyspozycji ale jak bym mial grac na sile to bym gral rumunke po @3, dalbym max moze z 2.2 na rumunke. to tyle. Jesli chodzi o drugi polfinal to Arn wczoraj miala chyba dzien zycia, wszystko jej wchodzilo z 1 serwisu co wczesniej to sie tak nie udawalo!! mysle ze chinka duze szanse na final chociaz ten serwis jak bedzie tak funkcjonowal to bedzie trudny mecz dla zheng! pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Halep złamała  teraz Nuria i Bolek to samo  Halep to 1000% pefaa, szkoda że nie zdążyłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezeli praw3da jest to ze Li wczoraj byla 3 razy przelamana to ja sie pytam - kiedy ona przegrala ostatnio podanie rywalki?  Piter z tego co kojarze ugrala 1-2 gemy przy swoim, Errani zadnego - wiec Chinka miazdzy returnem... ale jak mowilem - dla mnie no bet
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Yani & Bolelli 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Halep złamała  teraz Nuria i Bolek to samo  Halep to 1000% pefaa, szkoda że nie zdążyłem  wlasnie sie polamala i zaraz 1;2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki  podobno też Rondo sie opamiętał i wraca na stare śmieci do Turowa 
|
|