|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie peffy na jutro ?  Gaba, Grożl, Chardy co myslisz?  Gaba tak,o pozostałych pomysle  a Seppi, Zeballos, Serra ? Serra tak, Zeballos na korcie nr 16 to nawet nie analizuje  , a Seppi jakos nie jestem do niego przekonany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poradzi ktos z tym bukiem?:) 5dimes albo Pinnacle.. na bogata oferte nie licz bo jedynie 1/2, u/o i hc ale za to jakie kursy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie pytanie... mam kupon wygrany w fortunie... niestety zamoczyl sie i kod kreskowy ani numer kuponu jest nieczytelny... jednak mecze na nim zawarte i kwoty wygranej i wkładu sa czytelne... mam pecha czy da sie cos zalatwic?? dodam tez ze jestem zarejestrowanym graczem w klubie fortuna i tam ow kupon figuruje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie pytanie... mam kupon wygrany w fortunie... niestety zamoczyl sie i kod kreskowy ani numer kuponu jest nieczytelny... jednak mecze na nim zawarte i kwoty wygranej i wkładu sa czytelne... mam pecha czy da sie cos zalatwic?? dodam tez ze jestem zarejestrowanym graczem w klubie fortuna i tam ow kupon figuruje Wejdz sobie na stronie fortuny na ten kupon i u gory bedziesz mial opcje "drukuj kod kreskowy"
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zeby ten fisch jeszcze nie umoczyl mial BP....
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Panowie pytanie... mam kupon wygrany w fortunie... niestety zamoczyl sie i kod kreskowy ani numer kuponu jest nieczytelny... jednak mecze na nim zawarte i kwoty wygranej i wkładu sa czytelne... mam pecha czy da sie cos zalatwic?? dodam tez ze jestem zarejestrowanym graczem w klubie fortuna i tam ow kupon figuruje jest szansa jak wbiles na karte swoją kupon to luknij na stronke tam powinien byc kupon jak nie masz kodu to nic nie zrobisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem jak oni tam grają,w Wwie czysta noc
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie pytanie... mam kupon wygrany w fortunie... niestety zamoczyl sie i kod kreskowy ani numer kuponu jest nieczytelny... jednak mecze na nim zawarte i kwoty wygranej i wkładu sa czytelne... mam pecha czy da sie cos zalatwic?? dodam tez ze jestem zarejestrowanym graczem w klubie fortuna i tam ow kupon figuruje Wejdz sobie na stronie fortuny na ten kupon i u gory bedziesz mial opcje "drukuj kod kreskowy" ale czy ten drukowany kod kreskowy + zamoczony nieczytelny kupon sa podstawa do wyplaty wygranej??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie pytanie... mam kupon wygrany w fortunie... niestety zamoczyl sie i kod kreskowy ani numer kuponu jest nieczytelny... jednak mecze na nim zawarte i kwoty wygranej i wkładu sa czytelne... mam pecha czy da sie cos zalatwic?? dodam tez ze jestem zarejestrowanym graczem w klubie fortuna i tam ow kupon figuruje Wejdz sobie na stronie fortuny na ten kupon i u gory bedziesz mial opcje "drukuj kod kreskowy" ale czy ten drukowany kod kreskowy + zamoczony nieczytelny kupon sa podstawa do wyplaty wygranej?? myśle, że nawet sam kod wystarczy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie pytanie... mam kupon wygrany w fortunie... niestety zamoczyl sie i kod kreskowy ani numer kuponu jest nieczytelny... jednak mecze na nim zawarte i kwoty wygranej i wkładu sa czytelne... mam pecha czy da sie cos zalatwic?? dodam tez ze jestem zarejestrowanym graczem w klubie fortuna i tam ow kupon figuruje jest szansa jak wbiles na karte swoją kupon to luknij na stronke tam powinien byc kupon jak nie masz kodu to nic nie zrobisz na karte mam nabity
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dograjcie to dzisiaj!!! plis!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poradzi ktos z tym bukiem?:) 5dimes albo Pinnacle.. na bogata oferte nie licz bo jedynie 1/2, u/o i hc ale za to jakie kursy  Jimmy a jak u nich z wypłatami? dlugo ida na konto?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
no nie wiem jak to jest do końca ale jak dobrze znasz Panią w profku to moze Ci uzna:) tak jak kolega powiedzial wydrukuj najlepiej ten kod a jak nie to chociaz przepisz moze Ci uznają Powodzenia:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poradzi ktos z tym bukiem?:) 5dimes albo Pinnacle.. na bogata oferte nie licz bo jedynie 1/2, u/o i hc ale za to jakie kursy  Jimmy a jak u nich z wypłatami? dlugo ida na konto? na moneybookers albo karte kredytowa tak jak od innych bukow  na konto jakbys wyplacal to pewnie dluzej bo to usa
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
FISH GSM  piekna walka stary! dzieki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest jutro kilka ładnych kursów u pań. U panów, któryś faworyt pewnie wywali, ale dopiero jutro, będzie można coś więcej powiedzieć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest jutro kilka ładnych kursów u pań. U panów, któryś faworyt pewnie wywali, ale dopiero jutro, będzie można coś więcej powiedzieć. ja typuje Zeballosa do nagrody Zlotego Puka 
|
|
|
Link skopiowany do schowka