|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak szukacie dobrego kursu to widzi mi się Herzog i Nadia Petrova:) jesli chodzi o wta to widzi mi sie lepiej Kuzniecowa i Wozniacki. Kuza nawet dosc dobrze sie widzi  Petkovic grala naprawde dobrze. Takie wyjscie spod kosy powinno wyjsc na dobre Kuzniecowej. Z cirstea grala naprawde dobrze. Kirlenko na mnie robi male wrazenie i to pod kazdym wzgledem  A to ze ograla ostatnio Swete ktora byla kompletnie bez formy jeszcze bardziej sluzy dziesiejszemu kursowi  ja pisałem o niespodziankach a nie o faworytkach bo do tych 2 meczów się zgadzam
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
genius Kuza jest w wystarczajacej tutaj formie by ograc tapeciare Kirlenko  ale wta na bocznym  powodzonka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kirilenko to nie wybitna zawodniczka,żeby takie rozkimnki tu robić,nie wiem czy ona nie jest gorsza od tej Petkovic,drabinkę miała izzi,ale z Kuzą raczej szans jej nie daję,bo Kuza na prawdę coraz lepiej wygląda,jedyne co bym zaryzykował to 1 set na Kirilenko bo Kuza długo się rozkręca
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak wogole pogoda na dzis sie zapowiada w payzu oplaca sie na caly dzien grac mecze ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wogole pogoda na dzis sie zapowiada w payzu oplaca sie na caly dzien grac mecze ?? czy tak trudno wpisać 'pogoda Paryż' w google? pogodnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy ktoś wklejał  Radwańska, po przegranej pierwszej partii, była wyraźnie rozbita na początku drugiej i oddała niemal bez walki cztery kolejne gemy. Swoją złość i rosnącą frustrację wyładowywała głośno wypowiadanymi uwagami do siebie i w kierunku ojca-trenera Roberta Radwańskiego siedzącego na trybunach. Ten zaczął wyliczać jej liczbę źle zagranych dropszotów, potem dla odmiany zepsutych returnów, co spotkało się z natychmiastową ripostą: - Zamknij się. Idź stąd i zostaw swoją matematykę w domu. Przy kolejnych jego kąśliwych uwagach odpowiedziała: - Jeszcze liczysz?! i dalej padły już niezbyt dyplomatyczne słowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Scheepers tez dzis nie ma juz czego szukac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy ktoś wklejał  Radwańska, po przegranej pierwszej partii, była wyraźnie rozbita na początku drugiej i oddała niemal bez walki cztery kolejne gemy. Swoją złość i rosnącą frustrację wyładowywała głośno wypowiadanymi uwagami do siebie i w kierunku ojca-trenera Roberta Radwańskiego siedzącego na trybunach. Ten zaczął wyliczać jej liczbę źle zagranych dropszotów, potem dla odmiany zepsutych returnów, co spotkało się z natychmiastową ripostą: - Zamknij się. Idź stąd i zostaw swoją matematykę w domu. Przy kolejnych jego kąśliwych uwagach odpowiedziała: - Jeszcze liczysz?! i dalej padły już niezbyt dyplomatyczne słowa  wklejali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
555 razy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok , maj mistejk  Nie siedzę cały dzień na kłazi 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
jak to jest teraz po Henin wchodzi Nadal czy latająca spodniczka Venus?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie pada dzisiaj w Paryżu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie jest buldog ?
Jaka dziś pogoda, do cholery.
Inwestorzy się niecierpliwią.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
tyle to ja sam widzialem tylko sie pytam kto wychodzi o Henin Venus czy Nadal?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
henin nie gra pierwsza. widzisz OOP?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyle to ja sam widzialem tylko sie pytam kto wychodzi o Henin Venus czy Nadal? skoro widziales to po co pytasz? nie widac ze na centralnym po henin zaczyna venus?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież wyraźnie widać
najpierw Nadal - Zeballos później dokończenie Henin - Zakopalova następnie Williams - Cibulkova
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież wyraźnie widać
najpierw Nadal - Zeballos później dokończenie Henin - Zakopalova następnie Williams - Cibulkova dla niektorych widocznie niewyraznie albo wiedza ale wola sie upewnic
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
tak widze widze  moze warto dzis Bagiete i Ginepriego z kortu nr 16 :)co myslicie Panowie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|